gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yazmadığım mektubum

16 Haziran 2012, 20.00
A- A+

Bir gün dile getireceğim yada hep sustuğum gibi susacağım, adını anmadan kalan ömrü tüketeceğim. Sadece sana ulaştırmak istediğim mektubumu ben çok kez yazdım ve hep yırttım. Elimin ulaşamadığı gönlümün ulaşmayacağı yerdesin. Yanına gidenlerin eline versem açar okurlarmı bendeki bitmez tükenmez dizeleri... Yoksa açmadan emanet diye eline verirlermi... Ya sen açıp okurmusun, okurda anlarmısın... Sanmıyorum. Yanılıyormuyum.

Aynen rüyalarım gibi sana yazdıklarımda hep hayal. Bir gün dayanamazsam elçiliğe isme ulaştırılmak üzere göndereceğim mektubumu. İçine ne yazayım bilmiyorum ki. Ağır bir defterin hesabınımı sorsam... Giden kayıpları geri getirmenimi dilesem... Senden yokluğunun  hesabınımı istesem. Çoğu zaman burnumu sızlatarak yutkunduğum göz yaşlarımı geri istesem verirmisin... Yoksa dökülenlerin hesabını zaten bir soran olacak diye umutmu edeyim.

Yok bunların hiç biri olmayacak. Gelsen yada bir arasan ne derim bilmiyorum ki... Sarılır boynuna bir daha bırakmazmıyım. Yoksa inadıma yenik düşer neden geldin ben seni sen gibi yok saydımmı derim... Hani küçükkenki gibi bin naz bin söz ile beni yine şımartır, kırık gönlümü sararmısın... Yoksa senindemi bitmeyen sitemlerin var... İstesem sana ulaşabilirim yazılı yada sözlü. Bunun bir önemi varmı. Giden hiç mi geri dönmez öldünüzmü yittinizmi demez ...

Herkezin BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN. Ben hiç kutlamadım ...

 

YORUMLAR

18 Haziran 2012, 10.25
Bu yazıya susma hakkımı kullanıyorum........İçinizde kopan fırtınalar bu kadar açıkken "durma ,yaz mektubunu" demek anlamını yitiriyor ve haddini aşmak olurmuş gibi geliyor....Sevgilerimle.....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın