gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

DUŞ ALIN.

18 Haziran 2012, 15.47
A- A+
 Ne demişler temizlik imandandır , ya arkadasım yaz geldi tamam her insan ter kokabilir, ya ama kardeşim sen önelimini alıcaksın , bir deodorant 5 tl al kullan , duşunu al öyle bin otobüs veya metrobüse yani insanlar sizin ter kokunuzu çekmek zorunda değil,
yanlış anlamayın kimseyi küçümsemiyorum ama bazı insanlar var kardeşim bu kadarda olmaz ya kardeşim git al bir deodorant kullan öyle bin otobüse veya metrobüse.

YORUMLAR

19 Haziran 2012, 15.11

Deodorant temizken kullanılmalı !!! Kirli bir elbise yada bedene kullanmak kokuyu dahada çekilmez hale getirmekten öteye gitmez.

HİÇ BİR ŞEKİLDE KİMYASAL İÇERİĞİ OLAN MADDEYİ DİREKT CİLDE SÜRMEYİNİZ !!!

Malesef makyaj malzemeleride aynı gruba giriyor. Derimiz nefes alıyor, vücut ısısını düzenliyor ve bazı ilaçlar gibi sürülen malzemeyi absorbe (emiyor) ediyor. Lütfen kanserojenlere daha fazla maruz kalmayınız.

Özellikle cilde sürülen deodorantlar koltukaltı lenf bezlerinin üzerine sürülüyor ve kanser riskini daha fazla artırıyor. Lenf bezleri vücudun savunma sisteminin iletkenleridir. Kan damarları gibi ancak onlar koruyucu, savunucu, emir verici sistemin parçalarını iletir taşırlar.

Koltuk altı ve belli bölgelerde terlemenin fazla olma sebebi ısı düzenlemek ve zararlı maddeleri dışarı atmaktan ibarettir. En iyisi su ve sabun )))

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın