gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

YAZ YAZ YAZ Bİ KENARA

24 Haziran 2012, 15.00
A- A+
*yazın gelmesiyle güneş gözlüğü sezonu açıldı. ancak nereye baktığı belli olmasın diye takan erkek ve saçına toka olsun diye takan kadın sayısı oldukça fazla. tabi bir de kaynakçı bayanlar var.

*toplu taşıma araçlarında açılmayan cam işkencesi başlamıştır. bir bayan sıcaktan bunalır ve sizden camı açmanızı ister. önce tek elle açmaya çalışırsınız açılmaz. artık o bir gurur meselesidir.  diğer elinizle camdan destek alırsınız yine açılmaz. iki elle denersiniz yine olmaz. cam gerçekten açılmıyordur ama dışardan ''bi camı açamadı ben bununla evlensem evde kavanoz kapağı da açamaz bu'' şeklinde görülür. hiçbir erkeğin başına gelmesin. biri camı açar mısınız derse oradan koşarak uzaklaşın.

*sivrisineklerle başımız belada. ama onlara yine bi saygım var. bi amaçları var. peki ya kara sinekler? amacın ne? onlarınki adrenalin sevdası bence.

*bu arada sadece dişi sivrisinekler üreme için kan emiyorlarmış. artık ''olm dün gece tüm dişiler peşimdeydi hepsini kovdum o kadar cool'um'' diye hava atabiliriz

*dişi sivrisinek olayını ''nefes alsın yeter'' ci erkeklere aman söylemeyin.

*olsa da bembeyaz dumanlar çıkaran belediyenin sivrisinek ilacı arabasının arkasında koşsak..

*arkadaşlarla litrelik dondurma ve plastik kaşık ikilisi vazgeçilmezdir. arada tartışmalar da olur: ''olm hep çilekli tarafından yemeyin lan''. bir de plastik kaşığı kırılan kişinin o kırık kaşıkla yeme azmi hayran bırakıcıdır. petrol çıkarıyorcasına gururludur.

*geçen gün pazarda bi t-shirt gördüm ne kadar dedim. 20 lira dedi. sen kimi kandırıyosun bunun aynısı mağazada 100 lira deyip pazarlıkla 80 liraya aldım. fena kazıkladım adamı.

*pazarcı mantığıyla yaşamak var bu hayatı
-bu biraz bol değil mi
--yıkayınca çeker o beya

-bu biraz dar değil mi
--giydikçe açılır o beya.

beya beya iyiler bu işte.. bol güneşler.

YORUMLAR

24 Haziran 2012, 23.13
Çok güzel , enerji dolu bir yazı olmuş ,çok tuttum bu yazıyı nicki_tuttuk :)
25 Haziran 2012, 00.23
Nicki tuttuk:)) güzell blog, keşke biraz daha uzun tutsaydın :)
25 Haziran 2012, 13.30
teşekkürler olumlu eleştirileriniz için :)
26 Haziran 2012, 02.25
Yine ilk blogtaki gibi güzel, sevimli anlatımlı bir yazı.:)
"Kara sineklerin adrenalin sevdası"na çok güldüm.:)))

Çoğumuzun es geçiverdiği ama yine çoğumuzun hayatında var olan minik detayların güldüren, usta ifadesini okumak yine hoştu.
Gözlem gücü ve hayata espirili bakabilmenin hoş buluşmasını paylaştığınız için yine teşekkürler.
26 Haziran 2012, 10.17
@sat agraha güzel yorumların için teşekkür ederim elimden geldiğince yazdım işte yüreklendiren yorumları görmek güzel :)
26 Haziran 2012, 22.09
 ''olm dün gece tüm dişiler peşimdeydi hepsini kovdum o kadar cool'um'' diye hava atabiliriz.. -ahahahha abi bu beni benden aldı :D:D:D müthişş .. yaratıcılıkta sınırın olmalı mı ! olmamalı bu halini tuttukk :P 
04 Temmuz 2012, 22.27
..ѕιмΛy tercih eden değil edilen olmak böyle bir şey işte :)))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın