gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gidipte Ölmemek Var !!! :)

25 Haziran 2012, 21.11
A- A+
 Cuma gününden beri    kabus   dolu  saatlar geçiriyorum. Ağrıların, sızıların yaşam kalitesini   nasıl  düşürdüğüne   bu saatlerde  tekrar tekrar şahit oldum.Hele  de tam teşhis konulamayıp, beni evimde  yalnızlığa terkeden  doktorlar sayesinde  kafamda kurduğum  senaryolar   onlarca  hastalıkla  mücadele  ettirdi beni  tüm  haftasonu  boyunca.

    Şükür ki bugün itibarı ile  adını koydular.Ama  sancılarım devam ediyor  ben bu satırları kaleme alırken.Acil operasyon  gerekiyor ve  bunu yarın yapcaklar.Bu yaşıma kadar   henüz  vücudumu  bıçak değmedi.Ama 2 ihtimal  var.Öncelikle   ses dalgalarıyla  halletmeye çalışılıcak.Olmazsa   bıçak  operasyonu olucak.Yarın Sertap Erener ,opera söyleyip  ses dalgasımı yaratacak böbrek ve  altı  kanallarıma bilmiyorum  ama  Sizlerden ricam   yarın öğleden sonra   ses  dalgalarınızı  bana   yönlendirmeniz( küfürsüz olsun mümkünse)  :)))

   Yıllar  önce  kum  üretmişti vücudum..  5  yıl kadar öncede kırılan parmağımın eklem yerinde kireçlenme olmuştu.Bu gün de taş üretiyorum.Su  derseniz   zaten fazlasıyla var.Taş,  kum, kireç    gibi İnşaat  malzemelerini  bizzat  üreten   TOKİ   gibi  vücudumla,  yarın deforme olmadan   tekrar  aranızda olursam; bugün   hastanede yaşadığım  olayı  ''BİP  NOT''    başlığıyla  kaleme alacağım  sizler için:))

  Şimdilik  kısa kesiyorum.Hep  birlikte  sağlıklı  günlerde  buluşmak dileğiyle..

   Sevgiyle, sağlıkla ..  hoş  kalın.

YORUMLAR

25 Haziran 2012, 22.51
İnşaat malzemeleri üretene kadar blog üretmeni tercih ederdik

"...ses  dalgalarınızı  bana   yönlendirmeniz( küfürsüz olsun mümkünse)  :)))"

Olur, deneriz, ama keşke istek yapsaydın, benim gibi kararsız birileri o ses dalgalarını hangi frekansta, nasıl, nerden çıkaracağına karar veremeyebilirler :)

"kötüye bir şey olmaz" derler, biz iki ihtimalde de  olmayacağını umaraktan  diğer blogu da merakla bekliyoruz.


25 Haziran 2012, 23.05
İşte dedikoducu beymen'in hali de sonu da budur. Geçen hafta nickinle ilgili bir eşeltiride bulunup, vizyonsuzluğunu ortaya koyduğumda, hemen cevaben, kestiğim ve dikiş attırdığım parmağıma laf atmıştın.

Halbuki ben seni güvenilir bir üye olarak görüp, yavaş yazmamı, parmağıma atılan 4 dikişin sebep olduğunu paylaşmıştım. Ama sen naptın, taş böbrekli beymen33, sen naptın? Mahalledeki dedikoducu pencere gülü kadınlar gibi, sıkışınca, kendini kurtarmak için hemen benim 4 dikişli parmağımı kullandın.

Allahın sopası yok işte. Benim parmağımı dilime dolarsan, şu an böyle ölmeme korkusu yaşarsın :) Ayrıca sımsıcak su dolu bir küvet içine girip *, bol bol bira içerek, taşlarını düşürmene yardımcı tedavi önerebilirim.

*: Mayo ya da şortla da girebilirsin. İlle çıplak olmak zorunda değilsin.
**: Küvetim yok diyorsan, seni malikanemdeki jakuzili küvetime davet ediyorum.
***: Küvete tek gireceksin, hemen öyle filmlerdeki sahneler aklıan gelmesin, köpüklü, şaraplı, kızlı. Yok öyle bişi
25 Haziran 2012, 23.38
  Acil şifalar dileklerimle geçmiş olsun diyorum...Yakın zamanda kum dökmüş biri olarak ızdırabınızı tahmin edebiliyorum bıçaksız halledilir diye umut ediyorum.Öyle bir anlatmışsınız ki sanki açık kalp ameliyatına gireceksiniz.Bişey olmazzzz.Ayrıca herkes birgün ölecek:)))
26 Haziran 2012, 00.49
Yaşasın intikam saatim geldi:))Sen ayaklarımı şeye benzetirsin ha  !:) Sıkı dur şimdi , sallanacaksın, belki de taşın kumun düşer yarına kalmaz gece okursan. Yalancısın bi kere beymen sen yalancısın. Bıçak değmemişmiş , nasıl da yalan. Sen müslüman değil misin ki , aaaa :))))Secgili beymen arkadaşım , şakalar bir yana , çabucak iyileş gel blog yorumlarına, sensiz olmaz burası, düşür taşını kumunu her ne ise artık. İyileştim ohh dünya varmış diyen yazını bekliyoruz gamyun ailesi olarak. İstediğin ses dalgası olsun, frekans frekans yolluyoruz sana. Sevgilerimi yolluyorum en içten dost sıcağıyla ...
26 Haziran 2012, 02.16
İntikam komandoları gibisin Ataya kopardın beni :)))))) ama biliyosun dimi, düşürdüğü o taşlar 3 vakte kadar kafana atılmak üzere saklanacaktır beymen tarafından  :)
26 Haziran 2012, 03.06
Dalga ne ki? Ses Tsunamisi yollayacağım sana.
Boğulmadan dök taşını kumunu, gel çabuk lütfen, "BİP NOT" başlığı pek cazip bir blog okuyacağımı fısıldadı sanki.:)

gmsnn'in "kızsız, köpüksüz,şarapsız, biralı küvet" önerisinin sağlamlığı bir tanıdığımda kanıtlanmış, eşek kadar dikenli gibi görünen bir taşı küvete fırlatmıştı.-Üstelik de sen gibi erkekti.-
 Ama belli ki bu iş için dedikodu yüzünden geç kalmışsın.:)
Belki affolursun da köpükü şaraplı jakuziyi nekahat dönemi içinde sunar sana. Operasyondan önce bunu hayal edebilir ve ayılırken sayıklayabilirsin belki.:) Bu da bir fayda.:)

Çabucak sağlığına kavuşman dileğiyle şimdiden geçmiş olsun.
26 Haziran 2012, 09.16
Saat 09:09 şu an titreşmekte kıpraşmakta ve o istediğin ses dalgasını sana yollamaktayım beymen, operasyona kadar anca ulaşır sana.Hayır sesimi düşününce sana iyilik mi ettim kötülük mü ondan emin olamadım ama istemişsin napayım bir yalvarmadığın kalmıştı istemeseydin sendeee katlanacaksın mecburrr
26 Haziran 2012, 13.07
Birşey olmaz Beymen ya ufacık bir kesikle hallederler onu :))
Bol bol hoplaman zıplaman lazım hem zayıflarsın :P
Geçmiş olsun iyileşde dön aramıza :D

26 Haziran 2012, 13.39
Hangi hastahane beymen söyle de alarm versinler:)
sen oraya gıdınce  alternatif ve kesin çözümlü başka tedaviler üretirsin kendine...
bizi kendinden mahrum bırakma ve çabuk iyileş .
Geçmiş olsun....

26 Haziran 2012, 13.41

 

Geçer geçer beymen.Acı patlıcanı kırağ çalmazmış. Daha sağlıklı dönersiniz aramıza inşallah. Dönüpte bulmakta var bakın nasıl bekleniyorsunuz.Görün şekil A da )))) Acil şifalar efem...

26 Haziran 2012, 19.57
Geçmiş olsun beymen 33 ..O ağrıları kızımdan biliyorum ..Lisede başladı böbrek taşlarını oluşturmaya vücudu..Evlendi ama böbrek taşları hala duruyordu..Bebek beklerken hastanelik olmuştu bu yüzden..Allah tan acil şifalar diliyorum..Zor bir durum..İnşallah çabuk atlatırsınız..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın