gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

EŞLİ İ'HAHA'LE DERSLERİ

03 Temmuz 2012, 14.18
A- A+
Selam kaynatasızlar.
dersi kaynatanı kaynatası sevmesin.
bikaç eşli ihale terimini örneklerle açıklayacağız. anlamadığınız yer olursa çekinmeden sorun.

acemi oyuncu: bor rezervlerinin %73,4 üne sahip (küsüratlı yazdım ki gerçekçi olsun) türkiye gibidir. imkan vardır ama yeterli donanıma sahip olmadığı için bunu değerlendiremez. ama sorsan ''sen bana bi imkan versen var yaaa, benim dayımın oğulları mermiye kafa atıyo'' der.

üfürükçü: dışa bağımlı ülke ekonomimiz gibidir. hep karşıdan bir şeyler bekler. herşey yolunda gibi gözükür ama iran doğalgazı bi keser'se döner sap döner, gün gelir tavuk döner. oyunda ve reelde, oyuncu ve hoca olmak üzere 2 çeşidi vardır. ikisinden de uzak durun.

sarkan koz: sınavdan 70 bekleyip 40 almak gibidir. bizim bi suçumuz yoktur kağıdın adaletsizliğidir. bir diğer sebep yaşlılıktır. onun da çaresi yoktur (ajda pekkan hariç)

yanlışlıkla ihaleye giren oyuncu: arkadaşının cebinden parayı almaya çalışan kişi gibidir. fark edilirse ''şaka yaptım ehehe'' der, fark edilmezse para onundur. her şekilde kurtarmıştır. batarsa ''yanlış tık'', batmazsa zaten sorun yok.

yan nick: iPhone kullanan birisinin 3310 bulundurması gibidir. olur da iPhone bozulursa 3310 u cephaneden çıkarıp iPhone yetkililerine çemkirebilir.

bayan oyuncu: bayan şoför gibidir. düz yolda hiçbir problem çıkmaz ancak virajlarda herşey gözükür. konu park etmeye gelmişse olaya müdahale etmeniz şarttır. (istisnalar vardır)

dersimiz burda sona eriyor. sezon finaliyle tatile giriyoruz.
tatil planımızı açıklıyorum:

Ben istanbula sen izmire ibo urfaya sonra hepimiz uşağa. iyi tatiller :)

YORUMLAR

03 Temmuz 2012, 15.36
Bi de ortağının ihalesini ezip'te inatla 13 deyip hadi bunu'da ez bakalım tarzı alan ihalecileri unutmamak lazım :) Eğlenceli olmuş ,oyun bilenlenlerle oynayınca güzel oluyo tabii en azından kendini blenlerle, eline sağlık 
03 Temmuz 2012, 16.52
İhale zeka ve strateji oyunudur... O sebepten bayanlar daha iyi oynar ;)
03 Temmuz 2012, 17.42
korona26 haklısın onlar da var :) yorumun için teşekkürler.

! ξzģỉ hee :)))
03 Temmuz 2012, 18.13
   :))))  Şimdi övünmek gibi olmasın daa ''Ben'' de smile Resmi güzel ihale oynayan biri olarak kafamıza atılan kaya parçasında sessiz kalamayacağım :))) Şoför konusunda hak veriyorum aslında ama konu ihale olunca bence yanılıyorsun yanlış tespitler denk gelmiş sana :P  Ezgiye kesinlikle katılıyorum :)) 
03 Temmuz 2012, 19.08
Yarım saat detaylı bir şekilde oyunu bana öğretmeye çalışan usta öğreticim, tam hiyerarşiden bahsettiğinde anlayacak, öğrenecek gibi oldum ama o bile işe yaramadı.Kısmet artık belki bir gün öğrenirim.
03 Temmuz 2012, 19.28

Eşli ihale deme bana   ) :

yenil yenil nereye kadar yha  ):

kendime ortak bulamaz oldum  ):

 

**yan nick: iPhone kullanan birisinin 3310 bulundurması gibidir. olur da iPhone bozulursa 3310 u cephaneden çıkarıp iPhone yetkililerine çemkirebilir.

Sadece çemkirmek değil,  GamyunKanDavası başlatıyorlar.

Gamyun genel yöneticileri imdadımıza yetişiyor allahtan Temizliyorlar

Gamyun kurucularına , yöneticilerine ve bütün üyelerine saygılar  smile Resmi x 5Milyon +........

03 Temmuz 2012, 21.03

Sєllγ bir ara gel o zaman bakayım nasıl ihale oynayamıyosun :))

bilgegunes inşallah öğrenirsiniz ama tabi dediğim küçümseme değil ben 7-8 yıldır oynuyorm bayanlar daha az alışkanlıktan dolayı zor oluyor öğrenmesi.

¯¯¯Đєηiz___  tek tabanca takılmak da iyidir ortak ararsan ben yenilebilirm seninle :)) yan nick konusunda katılmadan edemicem :)
04 Temmuz 2012, 22.15
Bir de şeyler var, şeyler işte, küfürbaz ortaklar.:)
Kurallarını, mantığını iyi kötü bilirim de onlar sayesinde işin tekniğini iyice kapabilmekten yoksun kaldım.:)
Onlar da haklılar tabii, durmadan bol keseden atıp sürekli batan bir ortak olunca ben, sansürsüz saydırdılar defalarca. O kadar da olmaz ki canım aaa!:)))
Eşli oynamamya yemin ettirdiler, tekliden bile soğuttular, küstüm oynamıyorum.:).

Eğelenceliydi yine.
Seviyorum yazdıklarınızı okumayı.
Teşekkürler.
05 Temmuz 2012, 14.50

@sat_agraha ihale öğrenme sürecinde kesinlikle tanıdık bi ortak şart bence siz yabancıları seçmişsiniz galiba :)) teşekkür ederim yorumunuz için
05 Temmuz 2012, 16.52
:))))
Tamam nick_tuttuk,
evet tanımadıklarımdı,-Tek geziyorum ben hep- bir de tanıdıklardan küfür yemeyi deneyim bakalım, belki daha hafif gelir.:)
Toplasan oynadığım oyun 30 olmamış, 4'ünde -Nasıl olduysa artık? Sinek sersemken galiba- kazanmışım.
Benim hali gören tanıdıklar ardına bakmadan kaçar gibi geliyor ama neyse.:)))
Öneriye de teşekkürler.:)


 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın