gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

......

13 Temmuz 2012, 00.31
A- A+

     Son günlerde   paylaşımlara bakıyorum, inanın içim kararıyor.Negatif enerji   bilgisayarımdan odama,ordanda  tüm hayatıma  yayılıyor.Eminim  benim gibi birçok okurda  bu  negatif  enerjilerin  etkisi altında okuyordur  paylaşımları.  Neden  ağız birliği etmişcesine     yaşanmışlıklara, anılara  veya paylaşımlara     kalem  sahipleri tarafından ısrarla karartma  uygulanarak  sunuluyor, bu güzel   yaz günlerinde?   Biraz  oksijen  lütfen...  Hem bloga  hemde okurlara  biraz  oksijen lütfen.

    Bir kaç kez   ağrımı  sızımı dile getirmiştim, arsız  bir  böbrek taşı yüzünden.Kırdırdım ama hala  da çözülmedi.Yani düşmedi.Ve dün yine   hastanedeydim, çıkışta  aradım gamyundan bir arkadaşı.Kendisi   adını  telafuz etmek istemediğim bir  hastalıkla mücadele ediyor.Bende malum hastaneden çıkmışım ve telefondayız.Körler  sağırlar  birbirimizi  ağırladık, kahkahalarla konuştuk  dakikalarca.Nikim  çalındığında da  hastaneden  aradığım bu  arkadaştan ricada  bulunmuştum..  ''Cebren  nete  gelirse  beni ara, kolumda serumlada olsa  çıkar gelirim  eve''   demiştim .   '' peki  tamam ararım ama ya  sonda  takarlarsa hastanede,    yinede  gelecekmisin '' diyecek kadar da  hayat dolu :)   Ne  zaman oyun salonuna girsem   esprilerle  karşılar.Hayat  dolu.Her ne  şartta  olursa  olsun  hayata pozitif bakışı , aynen  bana da , çevresine  de yansıyor.

   Ama blogdaki son dönemdeki  seriye bağlanmış  bol acılı  bloglar  kısa  süreli depresyonlara bile   sebeb oluyor.Böyle bir pskoloji ile annnemi arayıp, ''anne  önümüzdeki  günlerde  yaylaya  yanına   gelmeyi düşünüyorum.Hatta sebebsiz  bir şekilde çok istiyorum ''dedim.''Sanırım toprak beni  çağrıyor'' deyince ;  annem sert çıktı.  Böbreğimdeki taş  ve okuduğum blogların etkisinden  olsa  gerek  gözüm  toprağa bakmaya başladı sayenizde :)  (   OP.DR.  Cebren' e  göre  ise belirtilerim  antropoza  işaret ediyormuş)

  O  kadar içim karardı ki  geçen hafta   veda  bloğu bile yazdım.  Başlığını da  mezar taşımı (beymen33.  2002-2012)    koymuştum :)  Sonrasında , ben sizler için  gitmeyi değil,kalmayı  göze aldım !  :)  Ama  bir türlü  bana  yaşam koçu olacak   bloglar okumak  kısmet olmuyor..

  Haa..  bende  eşlik ederim  elbet. Malzemede  çoğaldı  hastane günlerinde.Hatta  küçük bir anımı hemen  aktarayım:

     Ultrasona girdim,büyük bir  odanın perde ile  kapanmış  bölmesinde.Karnı burnunda olan  hamile hemşire   krem  benzeri  birşeyler  sürüp, elindeki makineyi vücudumda gezdirip  ekrandan baktı içime  dışıma ..Ve işi bitincede beraber çıktık    perdeli  bölmeden  hamile  hemşire  ile...   Beraber çıktığımızı gören  ve  oda da bekler  haldeki  2  hamile  bayan  aynı anda ayaklandı .  Bir adım arkada  ve karnı daha büyük olan   bana  seslendi .'' Doktor bey  önce ben gelmiştim  ama....  ''  Kemerimi  takmaya çalışır  haldeyken  verebildim  cevap:'' ben doktor değilim..'' perdeli bölmeden çıktıktan sonra hala  kemerimle uğraşır halime dikkat  çekip, ikna  olmamış kadına  ''  doktor olsam,  sizce nasıl bir doktor olurdum ?'' demem bile  ikna etmemişti:)  Sancının da etkisi ile ''   doktor  olsam içerde  hastama  neden  kemerimi çözeyim be  kadın''   demek   geçmişti  içimden  ki,  hemşire çözdü  olayı...

 Konuyu   fazla dağıtmadan  mesajımı vereyim. içeriği  hüzün, mesajı toplumsal  değer  taşıyan   paylaşımlara  elbet  karşı  değilim.Çok   anlamlı ,içi dolu   ve   harika  paylaşımların da    farkındayım .  Ama son  günlerde  bloglaran yayılan enerjilerin hep  olumsuz  olması , okurları  oksijene  aç  bıraktı.Oysa  Gamyun blogu  çeşitliliği  ile  doyurucu;   gülümsetme  alternatifi  ile    lezzet  farklılığı  sunuyordu  hep.

 Tatlı ikramını  ihmal etmeden, ortaya karışık  paylaşımlar...   hikayeler ..   beklenir  oldu,  pirzola tadında...

  Sağlık sıhhat dileklerimi; gülümseme -yüzünüzden,  sevgi -kalbinizden, şükür- halinizden, fikir-  kaleminizden   hiç  eksik olmasın  .. deyip ;   dileklerimin  ucunu  açık  bırakıyorum , gelecek '' amin ''leri düşünerek....

YORUMLAR

13 Temmuz 2012, 09.06
Abi öncelikle çok geçmiş olsun bloglara dönmene sevindim.
evet bloglar eskisi kadar popüler değil ve hep acıklı hikayeler var , bir zamandan sonra gercekten bayıyor , ama hep bunu tvler yapıyor , bizim milletimiz gülmeyi unuttu, hep vurdulu kırgılı diziler sayesinde , düşünenize akasya durağı adlı diziye kahkaha atar bir millet olduk .artık senaristleri nasıl birşeyse ,

AH BANA BİR YOL VERMEDİLERKİ BEYMEN ABİ O ZAMAN GÖRÜCEKLERDİ SENARYO NASIL YAZILIR .


13 Temmuz 2012, 09.41
işte o bloglara pirzola tadında 1-2 yorumum var ama yayınlamazlarda bozulurum, sinirlerim zıplar diye yazmıyorum.haa yazdımda ne oldu yayınlamadılar:( neyse.
dün okuduğum bir blogdan sonra resmen depresyona girdim. akşama kadar içimde bir sıkıntı, boğazımda bir düğüm, sanki her an ölecem ve ölmeden önce ne son olarak ne yapsam diye düşünüyorum. hem vallahi hem billahi bütün günümü yedi o blog. hangi blog demiycem. çünkü dikkatli okuyup intihara meyledenler çıkabilir:P ama çok haklısın blog yazarları son zamanlarda el birliği vermiş gibi nerde iç karartıcı anı, komşu, sevgili ve kendileri varsa saydı döktüler. içlerindekini bize döküp rahatladılar, tabi olan bize oldu. umurlarındamı, biz ne olursak olalım demi:(
bu blog çi küftenin arkasından yediğim künefeye benzedi. saol beymen
13 Temmuz 2012, 10.23
ben diyorum ki, son model spor arabalar , bogazda yalılar, anlatılsa içimiz acılacak bloglar daha eglenceli olacak.....
13 Temmuz 2012, 10.53
bende hava atma duygusuyla yazılmış bloglardan negatif enerji alıyorum.
13 Temmuz 2012, 12.10
Geçmiş olsun yazılarınızı okuyorum ama hepsine yorum yapmıyorum.Hayatta en kıymetli hazine kişinin sağlıklı olması.Pozitif bakımak ve onu yakalamak kadar güzel hiç birşey yok.Negatif kişilerden uzaklaşarak yelpazenin en renkli alanlarında yer almak en güzeli.Sevgilerimle
13 Temmuz 2012, 12.21
Beymen biraderim geçmiş olsun...
Sen ölüyü bile güldürürsün dolayısıyla burayı da şenlendireceğinden eminim :)
sevgiler..
13 Temmuz 2012, 12.31
Yazı o kadar kötü olmuş ki , mesajı direk söylemek zorunda hissetmişsin. Normalde mesaj açıktan açığa verilmez.
13 Temmuz 2012, 13.08
Öncelikle biran önce geçsin   diliyorum beymen çünkü bir tek hasta sen değilsin bir kaç konu dikkatimi çekti benim bildiğim kadarıyla hamile hemşireleri belirli bir ayda hamilelik izni veriliyor acaba sen perdenin arkasında muayene olmadan önce sevgili hemşire
hamilemiydi ? yada karnı burnundamıydı ? ve dışarda bekleyen 2 hamile hastayla herhangi bir tanışmışlığınız varmıydı ? yada sen hamileler sofrasında napıyodun orası hangi hastane sana Kenan hemşire lazım  en hamilesizinden senin sağlık açından düşündüm hamile bir hemşirenin sancısı tutar yada senin böbrek taşlarından biri aşerir mazallah   hemşire ne çözdü ne oldu Beymen
off konu dağılıyor bi dakika toparlıcam :(
____________________________________________________________________________

Sevgili Beymen öncelikle böbreklerindeki rahatsızlığın dolayısıyla çok geçmiş olsun umarım son hastane maceran olur ve bloglardaki karamsarlık içinde bunların hepside senin suçun şöyle blog sayfasını geriye doğru  tara , evet dostlar böbreklerim iflas ediyor dünya fani birbirinizi kırmayın ben artık aranızda yokum ( abart O__ben ) gönlünüzü ferah tutun dünya güzeldir gibi gibi bir yorumların olmuştu ve bu iç karartma savaşını sen başlattın.

Güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
gör
üşürüz...
13 Temmuz 2012, 13.53
Hayata üzülmeye değmeyeceğine inanan ve hep tevekkül edenlerdenim.. Olumsuzluklara rağmen hayatın iyi bir cevap verebilmesi için hep gülümsemek gerek, en azından ben öyle yapıyorum.. Senin blogunda son günlerdeki paylaşımlara cevap değil de cebrenin sana koyduğu teşhise cevap gibi geldi bana, zira kemerini bağlar bağlamaz karnı burnunda bir hemşireden bahsetmen en vurgulu izah olmuş:))) Tüm İyi Dileklerine Kocaman bir AMİNN ve bilmukabele... 
13 Temmuz 2012, 15.24
Öncelikle geçmiş olsun, iç karartıcı bloglar gerçekten bu yaz günlerinde çekilecek  şey değil:) İnsanların yüzüne bir gülücük düşürmek, en büyük mutluluklardan biri olsa gerek..  Bu arada kadınların sizi doktor sanması:))))) O ortamda bulunup, bıyık altından gülmek isterdim size :)) 
 
13 Temmuz 2012, 15.29

Düşündüm sert bi yorum yapayım dedim:) ama olmadı ayrılıkların yazarı iç bunaltıcı yazıların kahramanı olarak :)

GEçmiş olsun görüşmek üzere

13 Temmuz 2012, 20.01
dileklerineee  kocaman AMINNNNNNNNNNNNNNNNN. cok gecmis olsun  hg yine yeniden:)   ufak  hikayende pek  hos dogrusu  ustunu basina duzeltte cik perdenin ardindansmile Resmi.  yine benim  dusuncelerime  tercuman olmussun  beymensmile Resmi gecen gece agladim hickira hickira  sunu okuyam dusuncelerim dagilsin dedikce battim el b irligiylee aglattilar beniyaaasmile Resmi neyse sen dondun oyunu felan bosverde saril klavyeye  ne gelirse aklina deli deli yazda gulelimsmile Resmi.
13 Temmuz 2012, 22.13
Öncelikle geçmiş olsun dileklermle başlamak istiyorum.Hastalığınız nedeni ile sanırım birazcık karamsar oldunuz:) Ölümü kimselere yakıştıramıyorum ama allah gecinden versin kaçınılmaz sonumuz,bu kadar karamsar da olmayalım.Her anın güzelliklerini görerek keyifli yaşamaya bakalım.Hepimizin farklı ruh hallerinde olduğumuz zamanlarda bazen üzücü olayların da paylaşılmasını normal buluyorum.Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır,acılar paylaşıldıkça azalır.Sevincimizi de acımızı da paylaşalım.Madem ki güzelliklerin paylaşılması ise tercihiniz.Blog arkadaşlarımla güzel  bir paylaşımda bulunmak istiyorum.Deniz gözlü canım kızımı evlendirdim.Dünyalar tatlısı bir oğlum daha oldu.Darısı tüm bekarların başına:)
13 Temmuz 2012, 23.30
öncelikle çok geçmiş olsun beymen bey ,sanırım siz nazara geldiniz :))) yazılarınız muhteşem.allah yüzünüzden gülücüklerinizi eksik etmesin.
14 Temmuz 2012, 00.11
Beymen, nickini nasıl çaldırdığını ve nasıl açtırdığını anlatsan da neşeli bir blog okusak :) Ya da dur ben anlatayım nasıl çaldırdığını, ne dersin :))

Not: Kız güzel miydi :))) Nickini çalan yani...
14 Temmuz 2012, 14.22

 Yorumları  ancak okuyabildim.Aldım başımı gittim teknolojiden  uzak   diyarlara..Net   yavaş olduğu  içinde   yaklaşık  bir hafta  oyunda  oynaymayacağım.Sadece  blog olucak bu  10  günde  hayatımda.

 gmsnn;    daha   ne  kalmışki anlatacak. Herşeyi   dökmüşsün ortaya .Soruna  cevap vermeyeceğim.Çünkü  Olga'yı  sende tanıyorsun, güzelkız :)) işveli ve  nazlı:)) Benim  dik  duruşum olmasa,    erkek üstü  bir   irade  sergilememiş olsam; o  gün nikimi  değil; kalbimi çalardı.Ama  eee  işte   beymen  farkı  :))

  Kedirdir Kedi arkadaşım içinde bir kaç satır   yazayım..

    Çocuklarına   verdiği    eğitim yada  terbiye  yüzünden   bir anne  yada  baba eleştirebilir.Çocuklarına  yaklaşımınıda eleştirebilir.Ama  bir  anne  yada    baba ya ;  '' bu çocuk olmamış, yapamamışsınız  bu çocuğu '' demek   toplum ahlakı ile bağdaşmaz.Böyle bir yaklaşımın  getirisi   ezici olabilir.Yarın  bir başkası   onun  şekil ve  şemaline bakıp, onun  ebeveynlerine  aynı  şeyi söyleyrbilir '' bu  çocuk  olmamış '' diye.  Böyle bir  döngüye kapılırsak, kimse çocuk yapmak istemez.Sahneye de  kimse çıkmak istemez.

 Umarım mesajı aldınız  kedidir kedi::))   Blogu eleştirebilirsin. Başım üstüne. Bende  burda çok eleştiri yapıyorum. Ama  kimseye  ,  çok  kötü olmuş, olmamış  gibi  çiğ eleştiriler yapmıorum.Her  kalem  değerlidir.Sadece  düşünceler ,  fikirler  farklı olabilir. o  da  tartışılır  zaten.Düşünceye  yada fikrime eleştirin varsa  başım üstüne.Dolaylı  anlatımda da    laf söyleyeceğin en son kişiler arasında  olduğumu   düşünüyorum.

  o__ ben ve lila :))))  iyiki   yaşam  koçum  yada  menejerim değilsiniz.ultrasona girdim  ben   gerdeğe  değil:)))

 Emek verip   yorum yapan  herkese teşekkür  ederim.

14 Temmuz 2012, 14.38

Safmen33 hiç boşa bağlantım yavaşda net düşükte 10 gün bloglara bakıcam sadece deme çünküüüüüü   o hesapta kurtardığın günler 2 katı olarak hanene işliyor yanii kaçış kurtuluş yok...


Aksi takdirde tüm maceranı satır satır yazarım bu bloga haberin olsun:))

14 Temmuz 2012, 15.33
  beymen33  1   hazır  mevcut ile   dağda  bayırda her türlü arazi  şartlrında emir ve görüşlerinize  hazırdır   efendim .Ben aramızdaki  hukuk  dışı anlaşmadan kaçmadım ki. Ben esas  duruşta  bekliyorum.   O yüzden de süreç işliyor.:))
14 Temmuz 2012, 19.13
geçmiş olsun beymen.doğum ve böbrek taşı sancısı en zor sancılarıdır.ya muayene sırasında hemşirenin sancısı tutsaydı napıcaktın:))
15 Temmuz 2012, 14.41
   Geçmiş olsun tekrar diyeyim önce unutmadan. Anladık ki bu taş hiç bitmeyecek, üretim seriye bağlandığından blogda da seri ultrasound hikayeleri görücez belli:)) Rumuzun peşini bırakıp cebren cebren gezeceğine alsaydın bir taşmen33 olur bitermiş. Taş Devrindeki Barny 'yi mi seçersin artık Fred'i mi bilemem. Ha yok rumuzum da rumuzum diye tutturacaksan eğer Olga Helga resimlerinin cazibesine değil Olga'nın söylediklerinin altındaki gizli manaları bulacaktın. Zeki ayak oyunlarında iyi olduğunu yazılarından anlıyorduk daaaaaa kabilenin zeka bakımdan ileri gelenlerinden olmana rağmen bu tuzağa düşmenden gördük ki kaçak var kablolar arası:) Kırmızı kabloyu kesmicektin hemen:))) Yeşile bağlamıcaktın ya da :) Kıs kıs gülüyorum o yüzden de yazamıyorum iyi.Çünkü ciddi bir geçmiiş olsun demek istiyorum. İki hatta:)    Yazına dönersek, KENDİNİ ANLATAN, ZAAFLARINI PAYLAŞIMA SUNAN yazıları ben seviyorum, çünkü zaaflarını herkes yazamaz bu kadar güzel. Buradan da edebiyat dünyası onur ödülleri  beklenmez zaten ama bir cesaret madalyasını hak eder yazar... Cüret ister çünkü kendini yazmak, bir de yürek ... Teşekkürler beymen.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın