gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İNSAN KANI!!...

25 Temmuz 2012, 12.20
A- A+


Her gün bir katliam her gün bir insanlık dramı. Güneyde, güney doğu Asya da, son zamanlarda Arakanda Mymar da insanlar birbirinin kanını emiyor. Afrika da, dünyanın her yerinde bunlar oluyor. <<Daha düne kadar el ele diz dize aile saadeti dostluk mesajları medya da boy boy gösterilerek adeta düşman çatlatanlar menfaat söz konusu olunca babamı bile tanımam mantığı ön plana çıkmaya başladı. Ne oldu ne değişti. Bunu anlamak için kâhin olmaya gerek yok ‘’çıkar’’ bunun ötesi iktidar hırsı, belli bir coğrafyaya güç gösterisi>>. İlkbahar, sonbahar arap baharı (kanlı mevsim) mevsimler beş oldu...  

Bölgesini belli etmeye çalışan yırtıcılar gibi kendi (kanlı) idrar kokusunu koklatacak birilerine. Ve yasak bölgeye girene anında hırlanacak. Sıkışınca toplu imha planları, kimyasal silah kullanmak binlerce insanı öldürmek. Değişen dünya düzenine ayak uydurmak mutlak surette yeni stratejiler işlemek ve devreye sokmak tabiî ki yapmak gerekir. Bunu yaparken kaç kişinin gözyaşıyla kanıyla sulamak gerekir acaba diyorum?. Nedense gelen hep gideni aratıyor. Bakıyorsunuz değişen tek şey yok. Sadece falanca gitmiş filanca gelmiş insan cismi farklı fakat zihniyet hep aynı. Okyanus ötesinde gelecek senin coğrafyanı düzene sokmak için insan kanıyla her tarafı sulayacak. içinde çıkılmaz hal alınca al kardeşim ne halin varsa denilecek.

Yanı başımızda (Suriye) insan kanı ile neredeyse sınırlar çizilmeye başlandı. Toplu katliamlar, ağlayan bebekler feryat eden analar acı çeken eşler. İnsana yapılan en iğrenç işkence o insanın değerleriyle aşağılamaktır. Müslümanların sakalını kesip toplu olarak katl eden bir zihniyetten ne beklenir. İnsanları sığınmacı konumuna getirip açlık ve sefalet içerisinde yaşam haklarını gasp etmek. Dine zulüm, etnik kökene zulüm, kadına zulüm, çocuğa zulüm. Nereye kadar? 

YORUMLAR

25 Temmuz 2012, 18.16
Her şeyden duyarsız olduğumuz gibi bu tür bloglara duyarsızlık. Yoksa diyorum çok basit blog yazılarında yorumlar dahamı çok yapılıyor misal annesinde terlik yeme, yada kızları nasıl tavladım, yoldan geçerken biri bana hışşştt dedi. hahahaha aman sakın oyun masalarında şirketleşme gibi blog lardada şirketleşme olmasın. bu oldu bu olmadı deyip ciddi sosyal içerikli yazı yazanları küstürmeyelim.... 
25 Temmuz 2012, 21.22
bunların başında , israil , amerika geliyor, gerci israiloğulları lanetli kavim , bütün orta doğu karıştırdılar sıra iranda ondan sonra bizde , allah yardımcımız olsun , olan yine garibana masum insanlara oluyor , filistini görünce zaten içim parçalanıyor .
eline sağlık digor 
26 Temmuz 2012, 11.11

Irağa girip yönetimi paramparça ederek etnik gruplara bölen zihniyet tüm ortadoğuda aynı oyunu oynuyor. Perdeler farklıda açılsa sonuç hep aynı. Iraktan yürüyerek Suriyeye gidenler ne için gitti? kim gitmelerini istedi? kim çağırdı? Yapılmak istenen nedir? Suriyeden dünyaya verilen mesaj nedir? Yarın bizim (hatta içinde yaşadığımız olaylar) için bir senaryo yazılmayacağını nerden biliyorsunuz. Parçalar tamamlanıyor adı ne olursa olsun, Büyük ortadoğu, arap baharı, ..... sonuç kimin adına kurulursa kurulsun israile hizmet edecek geçici yerleşimler.

Nüfus yoğunluğuna göre size toprak vereceğiz diye bizim halkımızı kışkırtıp belli illere göçmelerini sağlamadılarmı? Yine aynı sebeple üçer beşer nüfus artırsınlar diye öğütlenmedilermi? Puzzlenin diğer parçasının nerede olduğunu tüm dünya biliyor. Dicle ile Fırat arasındaki topraklar yabancılara mülk edindirme adı altında kimlere satıldı? Türkiyede coğrafik olarak küresel ısınmadan en az zarar görecek deltalar, su yatakları ve ovalar israile satıldı. Turistik bölgelerde avrupalılara. İnsanlara tek bir vaad verildi. Başörtüsü için tek kelimelik kalıcı bir düzenleme yapılmadı çünkü her seçimde kullanılacak tek malzeme bu. Üstelik başörtüsü tüm anlam ve ehemmiyetini kaybetti (sokaklara bakın anlarsınız örtülen ile giyilenler arasında dini açıdan ilgi yok). Bütün önemli kurumlar ve orda çalışanlar ya susturuldu ya geri çekildi. Bunları halk görmüyormu? Eminim birini görmüyorsa beşini görüyor ama nedense susuyorlar...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın