gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BABASININ OĞLU!!

28 Temmuz 2012, 10.36
A- A+


Milletvekilinin oğlu ile tartışan polis ve komiser yardımcısı önce görevlerinde alınıyorlar. Sonra baba milletvekili araya girince sürgüne gönderiliyor(tamam af ediyoruz ama gözümüze görünmesin). Olayda oğul ile tartışan polislerin kimlikleri bilinmediği için polisleri ancak esir kapımdan olan görüntülerle teşhis edilmeye çalışıyor. Oğul karakola gidiyor ve baş komiser emrinde çalışan tüm polisleri ellerinde numaralarla sıraya diziyor. Teşhis sağlanamayınca panodaki resimlerden teşhis ediyor.

Baş komiser sıraya dizdiği polislere aynen şöyle diyor; rütbelerinizi söküp küfür etseler dahi ses çıkarmayacaksınız!

Seçimlerde Medine dilencisi gibi oy dilenecek sonra mazbatayı aldıktan sonra istediğinin sırtına sülalesiyle birlikte binip Medine’yi dolaşacak. Önce tatlılıkla çekiyor seni kendine doğru. Kendi açgözlülüğüyle yutuyor seni. Sanki yeryüzünde kendinden başka büyük bir şey yokmuş gibi. Onun gözü keskin görüşlüdür, onun kulakları keskin duyarlıdır. Karanlıkta fısıldayan biri gibidir. O halkın yeni putudur. Şerefli insanların güneşiyle ısınmak isterler. Etrafındaki gereksiz bütün ayartmaları yem olarak kullanırlar. İşte sonuç ortada bizi güden çoban bir dönem saltanatını sürdürecektir.


koyun gibisin kardeşim,
gocuklu celep kaldırınca sopasını
sürüye katılıverirsin hemen
ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye.

Nazım HİKMET.

YORUMLAR

28 Temmuz 2012, 10.47
allah razı olsun,allah ne muradınız varsa versin:)) kaleminize,yüreğinize sağlık.bunlardan ders çıkarmayanlar utansın. ne diyelim ki başka?
28 Temmuz 2012, 12.20
yüreğinize sağlık, nazım'la da pekişmiş yazdıklarınız...
28 Temmuz 2012, 12.25
kaçıncı dünya devletinde yaşıyoz neymiş efendim komser gelmiş sıraya geçin demiş de çok saçma ve iftira kesinlikle kabul etmiyorum bu olayı ha darbe zamanlarında 12 eylulde 28 şubatta olduysa bi, itirazım yok ama günümüzde artık bole bi şeyler olmuyor DİGOR....
28 Temmuz 2012, 12.53

emirin dusuncelerıne katılmıyorum

cunku oda kendı dusuncesını soylemeyen

parmak kaldır dendıgı zaman kaldıranlardan oldugu bellı

gunumuzde polıs devletını kurup askerı hıyerrasıyı ortadan kaldıran,tum mahkemlerı kendıne baglıyan ulkemızı cevresıne peskes ceken halıfelık sıstemını kuran

en onemlısı amerıkadan zavalllı bır ksının dedıklerını yerıne getıren bır dıktatorden daha ne beklersınız

ama her seyın bır sonu vardır bu konuda umutluyum ve bu umduu hıc kaybetmeyecem

onur

 

28 Temmuz 2012, 13.30
2050 ye kadar umudunu koru buzzzz kardeş ülkemiz 4smile Resmiluk bunu kabul edin hazımm sorununuzu giderinn artı ben parmagımı ne zaman bilirim ben mevcut iktira destekliyen biri degilim ama egri oturup dogru konuşmayıda severim dedim  gibi hazımmmm edin artıkk
28 Temmuz 2012, 13.34
 Hayret,gazeteler buna benzer olayları pek yazmazlar .Endişem, şimdi de o muhabiri görevden alırlar.Bekleyelim görelim.Bunları neden yadırgıyoruz ki,iki kişiden birisinin oyu ile seçilmiş bir iktidar.Ne yapsa yeridir .
28 Temmuz 2012, 13.36
Yakında ne olduğu ayrıntılı olarak ortaya çıkar ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum
28 Temmuz 2012, 13.45
ZAMANINDA POLISE TOKAT ATAN BIR PARTILI VARDI KENDISI VE PARTISININ BUGUN ESAMESI OKUNMUYOR. YARIN BUNLAR DA AYNISI OLACAK INSALLAH
28 Temmuz 2012, 13.49

           evet buzzz. herşeyin bi sonu var. sizin anlayışınızın sonu geldi, kaybettiniz. ve allahın izniyle bi dahada kazanamayacaksınız. bu memleket halkı topyekün  sıraya dizenlerden bu günlere geldi. söylenecek çok şey var da kısaca;  bitti o günler, esas duruştan sizde çıkın, rahata geçin artık diyebilirim.

           darbecilere karşı polis sigortamızdır ve teşkilat olabildiğince güçlü olmalıdır. blogta  anlatılan istisnai olay kurumun önemini ve değerini etkileyemez. eminim gerekende yapılacaktır.

           

28 Temmuz 2012, 13.49
Emir, ülke 4smile Resmi lük diyorsan olay bitmiş zaten. 4smile Resmi lük olduğu düşünülen hiç bir şey daha da ileri götürülmeye çalışılmaz. Şöyle söyleyim; sen işinde 4smile Resmilük olduğunu düşünürsen hayatın boyunca kendini tekrarlarsın, tüm gelişmelere at gözlüğüyle bakarsın.

DIGOR yazının bir yerlerinde salhaneye koşanlar parmak kaldırsın falan mı demiş? :)
28 Temmuz 2012, 13.59
Güzel paylaşım DIGOR !
Ama bu kadar bilinen, gözle görülen bir olaya bile, böyle şey olmamıştır diyen; hazmedin artık diyerek, bu olayı politikaya çevirdiği halde, ben iktidarı desteklemiyom diyen; hatta bu olayı önemsezliştirmek için geçmişten örnekler verenler olduğu müddetçe daha çok olur böyle şeyler.
Çünkü bizden olan biri yapmışsa bu kötülüğü; ya yapmamıştır, ya da yalandır. Ne zaman ki; her insan gurubunun içinden böyleleri çıkabileceğini kabul edecek olgunluğa erişebilirsek, o zaman düzelmeye ilk adımımızı atacağımız inanıyorum.
Ve o günleri özlemle ve umutla bekliyorum.
28 Temmuz 2012, 14.16
Arkadaşlar yorumlara istisnai yorum yaparım. yalnız yapılan yorumlar üzerine gerekli açıklamayı yapmak istiyorum...
yazı tamamen gerçek kesinlikle kurgu değil.... olayı bizzat ben iktidar partisinin milletvekilinin ağzında dinledim. Bir tv kanalına  açıklama yaptı. Zaten akşam bütün tv ler haberi yayımladı. sabahta gazeteler verdi. isteyen nette bu bilgilere daha geniş bir şekilde ulaşır. zaten yazıda çok fazla olayı dağıtıp taraf-tarafsız bir yöne çekmek istemedim... 
28 Temmuz 2012, 15.09
ÖNCELİKLE ALLAH BAŞBAKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...........
bir kasa domates alırsın içinden çürük çıkar demi buda böyle bir şey , sevgili digor sen 1 kişinin yaptığı hatayı o partinin içinde herkez yaptı diye gösterirsen olmaz , eskilerin yaptığını anlatmaya kalksak roman olur iyi biliyoruz yani atatürkün adını kullanarak biz laik kişileriz aydınlarız diye iyi siyaset yaptılar i bu ülkenin anasını ağlattılar .


28 Temmuz 2012, 15.10
hangi meslek dalı olursa olsun,içlerinde mutlaka iyilerde vardır olmayanda vardır.Gerçek olan ülkemizin askerimize de, polisimize de ihtiyacı olduğudur.Ne olduğu bilinmeyen kişilerin,medyada polise nasıl davrandıklarını da izledik.Aynı anda oyunlara alet olmayan o komiser ve onun gibi akıllı yiğit emniyet mensupları  gönlümüzde taht kurmuştur.
28 Temmuz 2012, 15.24
Ben bloglarda politikanın yasak olduğunu sanıyordum. Demek ki artık değilmiş.
28 Temmuz 2012, 15.58
Elinize, yüreğinize,kaleminize sağlık. Dün (27 temmuzda) haber izlerken gördüğüm manzara karşısında duyduğum üzüntüyü yazıya dökmek imkansız. Şerefli polislerimize bu davranışı reva gören başta emniyet amiri veya baş komser kim varsa esefle kınıyorum.
28 Temmuz 2012, 15.58
07 hastane pencerelerinden zoraki el sallamaları gorunce veya yaşayınca yarın ne olcak diye hep duşunurken şimdiye bakınca4smile Resmiluk goruyorum yarın ne olcak diye duşunmuyom bence gözlük hala sendeee
28 Temmuz 2012, 16.08
Bu ülkede at gözlüklerini takmış bunca yaşanan şeye rağmen hala aynı dünya görüşünü savunan kişiler varken var olmaya devam ederken  daha çook polis sıraya dizilir öğretmen sokaklarda rezil edilir şehit babası kendisine edilen laflardan sonra kederini bile yaşayamadan dünyadan göçüp gider. Haberi gördüğümde sarsıldım resmen bu tür şeylere de alıştık ama değil mi? Hıhıı alıştık yoksa bir tepki gösterirdik öyle ya.
28 Temmuz 2012, 16.38
tayyib bey bu beşparalık milletvekiline tekmeyi vuracaktır vurmuşturda biliyorum ben bir konya milletvekili vardı ucuzmu ucuz bayagı düşük profilli biri vardı son seçimlerde tekmeyi yedi

28 Temmuz 2012, 17.44
Önceleri Millet Polislerden Tırsardı, Polis Zalim Davranirdi..Şimdilerde İse Polis Yumuşadı , Bu Kez Halk Polise Rahat Vermiyor..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın