gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Pozitif Olmak..

05 Ağustos 2012, 17.42
A- A+

Son zamanlarda kendimi dinliyorum , neden böyle karamsar ve negatif hallerdeyim diye ve son üç yıldır yaşadığım olumsuzlukların bu duruma katkı sağladığını farkettim. ..

Bazı sorunları kısa sürede çözmem mümkün olmayacağına göre , bedenimdeki etkilerini azaltmak için toprakla bütünleşmem gerektiğini  hissettim... Köye gitmek uzak bir ihtimal gibi göründüğünden , denize gitmeye karar  verdim..

Ve hazırlıklar tamam , sigara böreğinden salataya , meyveden çaya kadar herşey hazır . Sonunda ayaklarım kumun üzerinde , terliklerimi nerede çıkardığımın farkında bile değilim . Harika bir sıcaklık ayaklarımın altından parmaklarıma , oradan da damarlarımın içine yayılıyor sanki..  Şemsiye açıldı , altına plaj örtüsü serildi , buzlukta yanımda , keyfimi hiçbir şeyin bozmasına müsade yok.. Denizin ısısı harika ne sıcak ne de üşütüyor ..

Alışveriş yapıcam ya kumla , aramıza  hiçbir yabancı  maddenin girmesine izin yok , havlu sadece başımın altında , üstelik en doğal yoldan d vitamini alıyorum  , hem belki bu kış gerek te kalmaz iğnelere..

Doğal ortamlarda ben öyle masada yemeği sevmiyorum, pikniğe gitmişsem çimene oturmalıyım , böcek karınca yoksa birde ağaca yaslanmalı ,  denize gitmişsem kuma  ve yemeğimi de kumun üzerinde yemeliyim.. çay bardağım elimde , nağmeler kulağımda , ayaklarım da kumda , elektrik alışverişi yapıyoruz ya.. iletişim tamam .)) 

Hafta içi olduğundan plaj sakin , denizin içinde en yükseğe atlama yarışı yaptık oğlumla,  deniz kabuğu topladık  çeşit çeşit , beştaş oynamayı öğrettim ona topladığımız taşlarla , yarıştık kumun üzerinde sahil boyunca , tabii onun beni geçtiğini itiraf etmeliyim ..' e kızım yersen sütün yoğurdun kaymağını olacağı o zaten'  .)  

Harika bir gün geçirdim  ailemle , ortak paylaşımlar her zaman mutlu eder beni ve doğal ortamlar.. Akşam üzeri toparlandık , aracımızın yanına geldik , geldik te.. bakakaldık..

Aracın camı yerde , biz şaşkın , doğal olarak bütün neşemiz kaçtı. Hırsız camı patlatmış bunu yaparkande biyerlerini kesmiş olmalı ki kan lekesi vardı araçta , ohh olsun dedim içimden . Sherlock Holmes olsa  şimdi kan izinden bulurmuydu ki onu. )

Aslında araç bizi uyarmaya çalıştı da biz farkedemedik , üç kez kitledik kapısını her seferinde açıldı ve ışıkları yandı . Frekans bozucu kumandalar varmış siz kitlemeye çalışırken birileri de bunu engelleme uğraşısında  oluyorlarmış .. demek ki bizim hırsız da pusuda bekliyormuş ,  artık bir de hırsız sahibi olduk . ))

Pis hırsız kasanın anahtarlarını napacak bilmem , işine yaraması için bizi takip etmesi gerekiyor ..  acaba etmiş midir. )  ya biz napıcaz , nasıl açıcaz kasayı ( bu konuda fikri olan var mı ) yedek anahtarın kasanın içinde olduğunu sorsanız da söylemicem..

Pantolonumun kemeri kadar taş düşsün başına kötü  hırsız , işine yarayacak her şeyi aldın da benim pantolonumu neden aldın . Ben şimdi eve nasıl gidecem , plaj elbisem boydan kurtarmıyor , pareo  da olmaz , o ne öyle hintli kadınlar gibi girermişim siteye ...bu esnada eşim çantasından yedek deniz şortunu çıkartıp bana uzattı..

_bu şortu giyebilirsin , diyerek

_bu ne ya, giymem ben bunu , rengarenk çarşamba pazarı gibi ..

dediysemde boynum kıldan ince ..  koşa koşa eve bir girişim var dı ki ..

Hadi bakalım   Veda , gel de şimdi pozitif ol..

                                                                                               sağlıcakla kalın..

 

 

YORUMLAR

05 Ağustos 2012, 18.12
amannn fazla takmıcan bu hayatta kafana =)
hareketli-012.gif
05 Ağustos 2012, 19.00
Seni bilmem de bana çok iyi geldi yazı. :)
Aslında "toprakla bütünleşmeye karar verdim" diyince apışıp kaldım "noluyor ya" dedim.Neyse ki bu bütünleşme geçici bir bütünleşme olduğunu ilerleyen satırlarda anladım.

Yedek anahtar kasada demek :))))))
Aslında kasa açan çilingirlerin olduğunu sorsan da söylemezdim bunu duyduktan sonra ama merhametli bir anıma denk geldin.
05 Ağustos 2012, 19.11
Veda:)))) hala pozitif olabilirsin. Kasanın anahtarı arabada, arabanın yedek anahtarı kasada nasıl iş bu yaa:)))) Peki kasanın yedek anahtarı nerede :) 
Tamam tamam kızma hemen, iyi tarafları şunlar; Sen, eşin ve  minik oğlun güzel bir gün geçirdiniz, araba hala sizde, herkesin başına gelebilecek bi aksilik sadece deyip geçin napalım olan olmuş. Rengarenk şortu eşin giyiyor da sen neden giyemiyorsun ki hem:) bu adamlar napsa yaranamıyor bize işte:) Gülümsee resim alıyorum '' çırttt'' :)
05 Ağustos 2012, 19.25

Sen  pozitif olmaya devam et..  değil  pantolonunu,  nickini çaldırsan bile :))

Haftalardır böbrek taşımla  uğraşıyordum.Hiç olumsuz düşünmedim    ve bugün itibarı ile düşürdüm  şükür :)) Çok  talep  vardı,   düşürmem halinde blogda  resmetmem konusunda.Bende pozitif  davranıp,  kırmayacağım kimseyi..İşte düşürdüğüm  taşlar :)

EEEE..benim böbreğimede bu yakışırdı:)))

 

Şenol Sensenol

Pozitif  olmaya devam  V_EDA  :))   

05 Ağustos 2012, 20.00

Merhabalar , yorumlarınız için teşekkürler . Fatih gif resim hareket kattı bloğuma :)  ilk kez görüyorum yorumlarda.

Bilgecim ben senin yüreğinin yumuşaklığını biliyorum sen gizlemeye çalışsanda..

Sevgili Ataya , umarım güzel çıkmışımdır. )

Beymen33,  sonunda taşı düşürdüğünüze gamyun olarak bizde sevindik  .Parmağınızın altındaki şifreniz giibi .) hırsıza davetiye olmasın ..

05 Ağustos 2012, 23.11
             Veda giden pantolon olsun  hiç üzülmeyin uğrayın bir ara ben dikerim bi pantolon:smile ResmiDert etmek için negatif olmak için yeterli bahane diil yani bunlar .Bardağın dolu tarafına bakmak daha akıllıca ve daha rahatlatıcı inanın.Mesela eşinizin şortunun çok renkli oluşu kızınızın ve oğlunuzun sizinle olması ve her şeyden önce hala gülebiliyor olmanız.Sağlıklı uuuuuuuuuuuuuuuuuzzzuun ömürler.
05 Ağustos 2012, 23.23
Bi dakika bi dakika pozitiflik aşılamak adına Veda ya rumuzunun eski para değerinde mi olduğunu demek istiyorsun beymen :)) yoksa ben antika oldum mu smile Resmismile Resmi Aldırma Veda para hiç bir şeydir pozitif olmaya devam :)
06 Ağustos 2012, 00.48

   Hayırrrrr  Ataya...mesajım açık ama net çıkmamış.:))  Pozitif olursan taşın  toprağın altın olur demek istemiştim:)  Ayrıca  önlemini aldıktan sonra   hırsızlar  bir halt yapamazlar  mesajı vermeye  çalışmıştım.

Yukardaki yorumumdan sonra ,  farklı ip'lerden nikimle defalarca  hatalı giriş yapılmış:)) 

06 Ağustos 2012, 09.18
Herşeyi anladım da plaja giderken yanında buzdolabı götüreni de görmemiştim.Onu da gördüm.Yarabbim daha neler gösterecen bu kuluna :D

Zaten kadın milleti değil misiniz herşeyiniz tam olmadan bir yere gitmek yok.Ya biz nasıl gidiyoruz denize biliyor musunuz? Alta şort üste tişört ele havlu atla arabaya bu kadar.Bu ne ya yok sigara böreğiymiş yok meyveymiş yok çaymış.Sanki ıssız adaya tatile gidiyorlar. :D

Ama Allah'ı var kocanız sakin adammış.Şu valizi niye götürmedin arabaya.Şu çekyatı da indir.Olmadı bir kamyon tutalım. :D Allah mükemmeliyetçi kadın milletinden korusun diyecem ama mümkün değil.Bunların yaradılışı böyle:D
06 Ağustos 2012, 09.22
Yazıda yorumlarda çok hoş olmuş Ataya toplu resmimizide çeksene yıllığa atarız )))
06 Ağustos 2012, 16.52

merhaba tezcan , yorumun gülümsetti , önce şunu söylemeliyim ki buzdolabı götürmedim plaja sadece dışarının ısısını yiyeceklere iletmeyen hemen hemen her evde ve araçların çoğunda olan bir buzluktu o masum bir buzluk ..))
çekyat fikri de fena değilmiş hani.. ))

Hele de anneyseniz , o onu yemez bunu hazırla , küçük bunu yemez ona şunu hazırla , eşim çay sevmez ona başka içecek koy , bi bakmışsınız bir sürü kalabalık..)

Şaka bir yana,  değişik bakış acıları tadı tuzui yorum köşesinin ve ben yorumları okuduğumda buluyorum satırlarımın değerini. Tanımıyor olsamda okunduğunu  görmek ve yorumlarla da iletişim sağlamak inanın beni çok mutlu ediyor.teşekkürler herkese..

07 Ağustos 2012, 00.16
HER ŞEYE RAGMEN SEN GENEDE POZİTİF OL :)
07 Ağustos 2012, 13.05
tatile gitmek istiyorum artık
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın