gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

FOÇA DA SALDIRI !

09 Ağustos 2012, 14.50
A- A+
Malum terör örgütü İzmir'de  ben Türkiye'nin her yerindeyim tarzında bir şov yaptı gene : ( 
Sosyal medya olayı sayfalara, paylaşım sitelerine taşıdı..Ve malesef yorumlarda gördüm ki, bölgeselleşen olay izmirli,doğulu,batılı vs tartışmasına dönmüş !
Neyin tartışmasını yapıyoruz vatan evlatlarını bir bir düşerken??  Hangi coğrafyanın çığırtkanlığıdır bu?? 
Biz Türküz ve bu ülkenin her metrekaresinde yaşıyoruz..Kürtlerde Türk, lazlarda, alevilerde...
ayırım yok !!
Şehit düşen her evlat içimizi yakıyor..Birlik olma vakti gelmedi mi ? Kan vermeye gıden İzmirli neden lanetleniyor neden gidenler İzmirli değil vs diye propaganda yapılıyor. Doğuda kan ihtiyacı olduğu zaman oranın halkı aynı duyarlılığı göstermiyor mu? 
 Herşeyi bir yana koyarak burdan bir duyuru paylaşmak istiyorum.Çok üzgünüm... 
Sevgiyle.

ARKADAŞLAR BUGÜN  SAAT 21.00 DA BOSTANLI VAPUR İSKELESİNDE YÜRÜYÜŞ YAPILACAKTIR.

BAYRAKLARINIZLA BU YÜRÜYÜŞTE OLACAĞINIZA ADIM GİBİ EMİNİM ..

YORUMLAR

09 Ağustos 2012, 15.28
Bu kanın akmasından nemalananların lanetlemediği bir kan verenler kalmıştı. . Birlik olmaya tahammül edemediklerinden kanlarımızı da bölmeye lanetlemeye kalkanlara inat, İzmir her zamanki İzmir. İlanen duyurduğun için de teşekkürler Kelebek. Sen başkasın, herkesten başka.
09 Ağustos 2012, 15.53

  Hain  saldırıları  nefretle  kınıyorum.Birlik ve beraberliğe,  vatan topraklarının bütünlüğüne, emanetlere    dikkat  çeken yazılarda  bile  çatlak sesler çıkabiliyor.İdeolojik  fanatizmle  terör üstünden iktidarı, muhalefeti hedef  alan yazılarıda    kınıyorum.Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde; iktidarıyla,muhalefetiyle,   doğulusu - batılısıyla   tek yumruk  olabilmenin  erdemini ülkesini seven ve ben  Türk'üm diyen herkes  gösterebilmelidir.

   Benim yaradılışımda bir ayrıcalık varsa o da TÜRK olmamdır. M.K.ATATÜRK

09 Ağustos 2012, 16.21
Duygularınızı sonuna kadar paylaşıyorum 35 KELEBEK..Ayrımcılığı hangi platformda olursa olsun kınıyorum. Ve bir İzmir çocuğu olarak Bostanlı'daki yürüyüşe katılacak herkese minnet dolu sevgiler gönderiyorum. Elinize ayağınıza sağlık..
09 Ağustos 2012, 16.50
Allah tüm terör örgütlerinin ve yandaşlarının belasını versin.Tutturulmuş bir gavur İzmir havası gidiyor.Kimse unutmasın  İzmir halkı olmasaydı ülke kurtuluş savaşında başarısız olabilirdi.
Manisa'dan İzmir'e sevgilerle.Allah şehit yakınlarının yardımcısı olsun.


09 Ağustos 2012, 16.56
Kimsenin yakasında rozet yokki taraftarmı değilmi nerden belli? Şehitlerimizin içinde kürtlerde var. Ancak hainlere hizmet edenlerde çoğunlukta. Kürt olmadığı halde hainlerle birleşen onlar namına çalışanlar yokmu? Çok zor günler yaşıyoruz ve yaşayacağız. Hiç bir ülke için Anadolu topraklarına dökülen kan kadar kan dökülmemiştir. ALLAH birlik ve beraberliğimizi bozmaz inşallah.
09 Ağustos 2012, 17.07
ARTIK dursun bu öfke bu KAN akıtmalar bu zulumler yeter artık ŞEHİT düşen evlatlar bizlerin evlatları herkesin evlatları lanet olsun neyi paylaşamıyorlar bu HAİNCE SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUM.BİRLİK VE BERABERLİK içinde TEK YUMRUK olmak gerekir HAYDİ TÜRKİYE ELELE..
09 Ağustos 2012, 17.11

terör örgütü benim için porno yıldızı gibi bişey. en yüksek teklifi veren istediğini yaptırabilir. hele bide kendini pazarlamayı iyi biliyorsa zengin işveren bulmakta zorluk çekmez. bu günlerdeki patronu kim bilemiyorum..

bide bu askerine kan veren insanların lanetlenmesini ben anlayamadım. yanlışmı anlıyorum diye tekrar tekrar okudum. kim neden lanetlerki ?

09 Ağustos 2012, 17.12
bir ülkeyi silahla yenemiyorsan bölmenin en kolay yolu o ülkede yaşayanları ayrıştırmaktır(sağ-sol,alevi-sünni,türk-kürt vb..) bunlar uzaktan kumanda ile yapıldı yıllarca ve hala da yapılmakta inşallah halkımız bu oyuna gelmez aksi halde ağıtlar türkce, kürtce, arapça, lazca yakılırken zafer cığlıkları ingilizce atılır..allah türkü korusun.
09 Ağustos 2012, 17.26
Gazi askeri otobüsle memleketine gönderen devlet; dünya ülkelerine uçaklarla yardım paketi taşıyor. Kimin parasıyla yapılıyor bu yardım. Başbakanın eşi bu uçakta ne işi var. Ülkeyi Rezil eden kepaze siyasetçiler yüzünden T.C vatandaşı olmaktan utanmaya başladık...
09 Ağustos 2012, 17.39
Binlerce , onbinlerce gencimizi toprağa gönderen ve onların analarının yüreğini cayır cayır dağlayan terör örgütünü ve bu örgüte dahil olanları lanetliyorum...............
09 Ağustos 2012, 20.01
Öncelikle İzmir'de Yapılan Saldırıyı Nefretle Kınıyorum..Herkesin Bilmesini İsterim ki ; Terör Örgütünün En Büyük Amacı Çeşitli Provake Yollarıyla , Türk ve Kürt Halkını Birbirine Düşman Etmektir..Bizler Bu Tür Provakasyonlara Gelmemeli ; Sağduyu ve Metanetle Birbirimize Sarılmalıyız..Yüzyıllardır Süregelen Kardeşliğimizi Baltalamak İsteyen , Yeşerttiğimiz Tohumları Soldurmak hatta Kurutmak isteyen Güçlerin Emellerine Ulaşmasına İzin Vermemeliyiz..Bırakalım Türk ya da Kürt Olmanın Ayrıcalıklarını Saymayı..Zaman Bir Olma Zamanı..Zaman Birlik Olma Zamanı..Birbirimizi Dışlayarak Değil , Birbirimizi Kucaklayarak Huzura Erişebiliriz..


Not : Foça'daki Olaydan Sonra Yaralı Askerlere Kan Vermek için Hastaneye Akın Eden İzmir Halkını Takdir Ediyor ve  Bu Davranışın Tüm Türkiye'ye Örnek Olmasını Temenni Ediyorum...
Saygılarımla..


09 Ağustos 2012, 20.27

  Yukarda  yazdığım sözün ''Ne Mutlu  Türküm Diyene''    sözünden   farkı nedir ?   Kendi  vatan  toprağımda  Türklüğümle  övündüğün için  birileri alınacaksa  alınsın  Mirza.Türk  bayrağı  altında  alevisi ile   sünnisi ile kürdü ile çerkezi ile  lazı ile birlik ve  beraberlik  örneği  verdik  yüzyıllarca.Tarihimle de  övünürüm, Osmanlılığımla da, Türklüğümle  de.Bu vatan toprağı üzerinde  yok birbirimizden  farkımız.İzmir'in Ankara'nın Adana'nın , İstanbul'un,   Diyarbakır'ın  Edirne'nin Kars'ında   farkı yok birbirinden.Ama  kendimi  dünya üzerinde farklı  görüyorum,  Türk olduğum için.Ve  sesimi  her platformda  bu  uğurda sakınmadan yükseltirim.Bu vatan toprağı  uğruna  şehit olmuş her kim olursa olsun, hangi  ırktan olursa olsun bağrımıza  basmasını da  biliriz.

'' Tek kişinin ölümüyle bu vatan  sağ olacaksa    sağolmasın '' diyenler  milliyetçilik edebiyatı yaparken, Ben milliyetimi ve  övüncümü   sessize alamam.

09 Ağustos 2012, 20.32
Bu millet en ümitsiz dönemde kürdü,türkü,çerkezi,alevisi,lazı ile tek yumruk olup kurtuluş savaşı gibi dünyada başka bir örneği görülmeyen bir savaşı başarmıştır.bu savaşın sonunda izmirden düşmanı denize dökmüştür.dış mihrakların böl,parçala,yok et projesi kapsamında  yaratılan milliyet ve mezhep çatışmasının durdurulması gerekir..bu çirkin oyuna gelmemeliyiz..afganistan,ırak,suriyeye olanların ülkemizde olmasına izin vermemeliyiz..bu da ancak yine tek bir yumruk olmaktan,kenetlenerek halkların kardeşliğinin pekiştirilmesinden geçer..her gün yeni şehitler verilmekte ve bu şehitler ülke bütünlüğü için veriliyor..içlerinde kürt te,alevide,laz da,çerkez de,türk te var..ülkelerinin bütünlüğü için ölüyorlar ve ailelerde vatan sağolsun diyor!...her türlü terörü,savaşı kınıyorum!..
09 Ağustos 2012, 22.03

türkiyede ayrımcılık  var bu ayrımcılık bitmeyen kadar bu kan durmazz . eline koluna saglık kelebek cok güzel yorumlamısın.

09 Ağustos 2012, 22.58
Kendimizi  ayrıcalıklı  görmüyoruz  tam tersi  bir bütün diyen biziz  ....  Bu  ülkede    yaşayıpta  biz  farklıyız  diyen  zihniyet   asıl  terör  yapanın ta kendisidir.......Varsa  sorunlar  çalışılarak   siyaset  ile   çözülebilir....Kaldıki  terörün  sebebi  nin  sorunlardan kaynaklandığını düşünmüyorum...HİZİR   rumuzlu  arkadaşın görüşlerine  aynen katılıyorum..Amaç  bu  ülkeyi  böldürmek  bu kanlı terör  örgütünü maşa olarak kullanmak...  Boşuna  uğraşıyorlar  sonuç alamazlar  ..  SADECE  ACI  VE GÖZYAŞIDIR  ELLERİNDE KALAN  .  BU  MİLLET TEK YÜREK OLMAYI  HER ZAMAN BAŞARMIŞTIR  .HEP   DE  ÖYLE KALACAKTIR....                                                                                           İZMİRLİLERİ  CANI  GÖNÜLDEN KUTLARIM  .... bunu eleştirmek kimsenin  haddi değildir onalr bizim bağrımızdan gelen yavrularımız  onuda  bırakın insanlık  görevimizdirr.....
09 Ağustos 2012, 23.10
Çok üzülüyorum, her şehit haberinde yıkılıyorum annesi gibi ablası gibi...Ağlatanlar gülemezler ...Buna inanıyorum.
09 Ağustos 2012, 23.14

bu hainleri nasıl yok etmeli.yeter artık masum kınalı kuzularımıza kıyıyorlar.

eğer kan verme konusuna gelecek olursak yurdun her neresinde olsa bizim insanımız kanını verir.

bunun izmiri mizmiri olmaz.

bu bir insanlık vazifesidir.

tüm şehitlerimizin ailelerine allah sabır versin

 

09 Ağustos 2012, 23.45
böyle gavura can kurban. helal olsun İzmir halkına. Alkışlıyorum...
10 Ağustos 2012, 00.07
bu kanı durdurlaım atık birlık beraberlık içinde olalım kardeşçe yaşiyalım hepimiz bir bütünuz
10 Ağustos 2012, 00.30
Beymen bey.Ne güzelde efendice konuşuyorsun.Bir taş isabet ettirmeye çalışmışsın ama yok beceremezsin.
Ne için şehit düşüyor bu insanlar.Vatan için mi ,yoksa devletimizin gizli hesaplaşmaları için mi?
Bu farkı anlayamazken neden laf ,neden laf atma isteği duyuyorsun.Sen şehit çocuğu ne hisseder bilirmisin,sen şehit anasının yüreği ne acır bilirmisin.
Tuzun kuru rahat yaşamınla fink atıyorsun.Şehit düşenlerin yasını kaçınız tutuyorsunuz?Kaçınız ruhlarına bir Fatiha okuyor.Bu ülke için vergi vermek dışında ne yapıyorsun,ne yapıyoruz?
Sırf devletimiz ,generallerimiz nemalansın diye şehit düşmek varsa ben yokum arkadaş.Ben devletimiz sen çok yaşa diyemiyorum.Devlet millet içindir.Ne zaman millet vekili kurtuluş savaşında ki gibi  dağ başında şehit düşer.Dediklerimi baştan sona yutarım.Ama fakirin öldüğü ülkemizde kimse bana milliyetçilik yapmasın.Ki yapmaya da haklarınız yok.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın