gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Çocuk Kalbim...

14 Ağustos 2012, 14.41
A- A+

Yağ satarım , bal satarım ,

Ustam ölmüş ben satarım .

__ kızım Veda uyu artık ..

__ hayır anne uyumayacağım , hem uyursam....

______________________________________________________________________

Bu gece de gözlerimi gelişine diktim , geleceğini biliyordum , lütfen bu sefer de beni dinlemeden gitme , her gece yarım kalıyor anlatmak istediklerim..

Sen gittikten sonra ben hiç oynamadım bu oyunu zamanın hiç bir köşesinde , sözlerini bile silip atmak istedim zihnimden , bana sensizliği hatırlattığı için.. dur ! arkanı dönüp gitme hemen , bu karanlık korkutuyor beni .. etrafımda karartlı gölgeler oynaşta , sadece sen beyazsın bu zifirilikte..

Bak bana dön bir bak ! sen gittikten sonra örgülerim hep salıktı , erkeğe benzediğimi söyleselerde kısacık saçlarımla hiç umursamadım.. onları sadece senin örmene izin verirdim , hem artık sen de yoksun....

Bu gece olsun çabuk gitme , söylemek istediklerimi sonuna kadar dinle nolur.. Peşinden yetişmeye çalışırken düşüyorum , kanıyor ayaklarım  , umursadığımdan değil , sadece bana o günü hatırlattığı için... hani seni incittiğim gün , istemeden düşmene sebep olduğum gün , yaralandığın kanadığın o gün.. hem o günden sonra seni bir daha göremedim , benim yüzümden hastalandın değil mi !  görmeme de izin vermediler bir daha..

Bak avucuma , bak dizime .. yüzünü dönüp bir baksan , bir bakışın yetecek bana.. seninkilerle aynı yerde izleri , hatta daha büyük olmasına çalıştım ,  ödeştik mi...

Nereye götürüyorsun beni , buraları bilmiyorum evden de çok uzaklaştık , korkuyorum. Burası mı , bu tepe mi anlattıkları yer ,bu ağacın yanındaki çukurmu seni beyaza bulayıp sonsuza dek sakladıkları  kabir..

Bu karanlık ürküyor beni , rüzgar bile uğuldayarak esiyor bura da , ağaçların rüzgarda sallanan dalları , oyun oynuyor sanki bana ay ışığından yansıyan karartılı gölgeleriyle..

Bak gece devrolmak ta güne , güneşin kızıllığı yansıyor yüzüne gökyüzünden ve ben bu sabah ruhuna dokunmak istiyorum sözcüklerimle ...

Ellerini tutma mı mı istiyorsun , gözlerin hala çok güzel , ama artık kıskanmıyorum olgunlaştım ... yine oyunlar oynarmıyız , camın buğusuna resimler çizermiyiz , soba da kestane de pişiririz sen çok seversin , hem artık ziyaretine gelirim sık sık ...

__ kızım Veda uyan artık uyann ! neden her gece ağlıyorsun uykunda

__ artık ağlamayacağım anne bu gece bitti ...

biz barıştık...

Dip not : Kandilinizi kutlarım . Bin aydan daha hayırlı olan , Kuran-ı Kerim ' in inmeye başladığı bu ilk gecede dualarınızın kabulünu dilerim.

YORUMLAR

14 Ağustos 2012, 15.34
Çocuk kalbine kocaman bir tebrik. Not için de teşekkkürler. Başka zamanlar ne yapıyorum ki bu gece dua edeyim demeden, bire bin verilmesi kesin olan ikramiye biletinden almak gerek.
14 Ağustos 2012, 16.56

Veda, içime fena dokunduruyorsun...Anneye hasret, bana tercüman..

Hayırlı kandiller dilerim bende sana,Gamyun ailesine ve tüm müslüman alemine...

Yüreğinden öperim seni.

14 Ağustos 2012, 18.26
Kandiliniz mübarek olsun. Sevdiklerinizle nice kandillere sağlık ve mutluluk içinde kavuşun inşallah.
14 Ağustos 2012, 19.01

Merhaba  , çocukken aynı yaşta olduğumuz sevdiğim bir arkadaşımı  kuşpalazı hastalığından kaybettim.  Arkadaşımın bende kalan özlemi , sevgisi ve  izleriydi anlatmaya çalıştığım. Onu son gördüğüm gün canının yanmasına neden olmuştum ve benden küserek gitmişti , barışmak için hiç bir zaman fırsatım olmadı... çocuk kalbimle her zaman bunun acısını hissettim ,  taki son geldiği rüyamda  beni affettiğini söylediği güne dek..

Okuyan ve yorum yazan herkese sevgi ve saygılar , sağlıcakla kalın.

03 Ağustos 2013, 15.32
  çok güzel bir yazı şaheser.yalnız öel şeyleri başkasına söyleme selamlar vedaciğim
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın