gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Kıçı kırılan suretin.

05 Eylül 2012, 01.13
A- A+
"Başı boş bırakılmış hayaller... Herkes, istediği yere, düşüncesinde gidebilmekte. Var olan bir gerçekte, kimsenin gidemediği. Ya da, git gide gerilediği. Çok uzak değil oysa. Yanı başımızda... Yahut, bir pencerenin arkasında, rüzgarın koynunda. Diyorum ya ama, başı boş bırakılmış hayaller... Herkes kurmakta. Bir kuruntu da , hayalimin içinde yer almakta."

Ağladığı vakit sızlayan gözlerim var benim. Yanı başımda, derdimi dinleyecek sandalyem. Sandalyemin üzerinde, panik olmuş mendilim. Az yanında, yorganımın sarkmış eteğinin altında kot ceketim. Ceketimin içine gizlenmiş hayallerim. Kolları kesik bir süveter, içinde bom boş terim. Kurumasını beklediğim kuruntularım. Hayalimin içine saplanmış bencil çığlıklarım var. Biraz da, boy boy büyümüş ümitlerim. Az çok ziyan olmuş özlemim. Ne bileyim... Var işte, kendi çapımda, damlasın diye kovama, biriktirdiğim ürpertim. Ama taşmasın beklemeden, üzerine titrediğim, bencilliğim var benim... Olur mu öyle şey demeyin canım. Vallahi de billahi de, kimsenin görmesini istemediğim kirpiklerim var benim... Kimsenin girmeye cesaret edemeyeceği kadar çukur gamzelerim var benim. Var işte... Kimsenin işitemediği sesim. Herkesin korktuğu sessizliğim. Hah, biraz da körpe sakallarım var...
Yok olan bir şey daha var. 
Ağladığı vakit sızlayan gözlerimin içinde duran, gidişin... Bir daha işitemeyeceğim sesin... Narin ellerin... Ne bileyim ?.. Yok olan bir şey daha var ;
KIÇI KIRILAN HAYALİNİN, GÖLGEME YANSITTIĞI SURETİN!
B.A.

Hayra yoruldu rüyalar. Çıkan, hayırsız dualar...
B.A.

YORUMLAR

05 Eylül 2012, 14.05
Özlemişim bu satırları.
Yazı bana göre çok güzeldi yine bütün olarak.

Ama şu cümleyi sevmedim:
"Kimsenin girmeye cesaret edemeyeceği kadar çukur gamzelerim var benim."
Hiç kimsenin gamzesi "Kara delik"miş gibi gösterilmeyi haketmez bence.:)

Hoş geldin yeniden LOveJ.
Teşekkürler

05 Eylül 2012, 15.32
Nerelerdesin Lovej ? Özledik hüzün kokan güzel yazılarını..
Çok beğendim yüreğine sağlık..
05 Eylül 2012, 16.15
Lovejjj hoşgeldin bir daha bu kadar ara verme yahu iki elin kanda da olsa bize yazı yaz.Naptın senin filmi çekebildiniz mi?Bana iş vermedin ya alacağın olsun senin:)
Yazın yine çok çok güzeldi ellerine sağlık paylaştığın için teşekkürler.
05 Eylül 2012, 16.24
Hoş buldum, teşekkür ederim. Film projesinden bahsetmiştim. Bunun yanı sıra Belgesel projesi çıktı ortaya. Onun çekimleri, montajları derken Film'i aksattık. Nasipse ekim sonu başlayacağız. Ayrıca sana işim düşecektir, hazırda beklersen haber verebilirim :) Sultan ve Ex yorum için teşekkür ederim. Normalde blogumun altına cevap v.s. yazmak huyum değil fakat sizi başka yerde bulmak kolay değil :)
Eyvallah.
05 Eylül 2012, 21.10
Sizin yazılarınızı neden mi çok seviyorum? Çünkü beni düşündürüyor.. Duyguyu yakalamak için bazı yerleri tekrar okumam gerekiyor. Uçsuz bucaksız bir "teşbih" yeteneğiniz var. Bir de özgün ifadeleriniz. Bu da sizi siz yapıyor.."Bu kadar edebi bir yazının sonunda  hayal için kullanılan sıfat başka olsaydı keşke" diye düşündüm."Gölgenize yansıyan suret" e duyduğunuz özleminize yakıştırmak içimden gelmedi çünkü..Elinize sağlık..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın