gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

TİTREŞİMİNİ KAPAT !!!

15 Eylül 2012, 13.16
A- A+

Geçenlerde okuduğum bir bloğa tepkimi abartmışım. Haksızmıyım hayır asla dini değerlere laf ola beri gele modunda saygısızlığa asla tepkisiz kalmam. Ancak aldığım yanıtlar üzdü. Biraz kırılgan, anında kopan, bir damla suda tufan estiren yapım varya ona yenik düşüyorum. Kaç gündür blog bile okumuyorum. Çünkü kendimi tamir etmem lazım. Kırılan ezilen incinen beni tedavi etmem lazım.

Ben ve benim gibi hatta bizlerden daha fazlasının tepkisinin umurunda olmadığını söylemek yerine talebiniz dikkate alınacaktır demeyen sayın değerlendiriciyede kırılmışım farkında olmadan.

Bunca senedir özelde tanımadığım ama samimiyetini güvendiğim sanaldaki bir elin parmaklarını geçmeyen ender saydığım ustamada kırıldım. Niyesini bilmiyorum dertli gördüm dinlerim seni ustam dedim. Belkide anlatacak olgunlukta değildi yada dağıtmak istedi başka konulara ve başka arkadaşlara daldı attim onu ))) Üstüne birde engelledim. Hakettimi etti. Yine ben kırıldım kendisinin haberi yok o atıldığı ve engellendiği kadarını biliyor... Derdini dert bilip konuşacakken tavrına kırıldım ben. Yılların verdiği samimiyetle kırıldım.

Salona girer girmez başıma bela musallat türü yapışkan birine sinir olduğum için tepkime kızdım. Yaptığım tüm uyarılara rağmen git denildiğinde giden canlıların gösterdiği anlayışı göstermeyen o canlının varlığına kırıldım. TİTREŞİMİNİ KAPAT DİYEN sayın yöneticinin uyarısına kırıldım. Eğer sabrımı toplarda bir daha o kişi ile konuşursam görüşmeleri buraya resimli aktaracağım bir insanda sabır nasıl olur? anlayışı kıt, ısrarcı, ukala ve ne söylersen yarabbi şükür diyen tip nasıl olur birde burdan görün. Başka nickleri ile bile rahatsız ederken o, ben titreşimim açık olduğu için kendimi suçladım. Hırsızın hiç suçu yok hepsini ben yaptım.

Ataya altın kurallarıma yorumunda (hani cici kızlar cennete kötü kızlar her yereeee :)))Ne o ya öcü var diyen annelere benzemişsin mevsimihazan:)) Neredeyse oynadığım masayı demir parmaklıkla kapayacaksın allaala. Kim benim özgürlüğüme zincir vurabilir, kim bana istemediğim bir şeyi yaptırabilir, hiç kimse. Tapu gibi kendim, kapı gibi sistem var korkma yaa, korkutma bizi de :)) ) demiştinya TİTREŞİMİ KAPATMAMIŞIM BAK GÖRDÜNMÜ  (((

Banko salonunda herkeze genel davet gönderip masaya gelen beğenmediği üyeleri hiç bir şey deme zahmetinde bulunmadan atan kendini aşmış ukala bireylerin varlığına kırıldım !!! Daveti kapat diyor; gelen oyuncuda farklı kriterler bekleyen genel davet neden gönderir??? Geleni saygısızca atar ???

Aslında ben canlıların içinde duyarlı olması gereken insanların (?) duyarsızlığına kırgınım...

Birine daha kırgınım ama o zaten beklenilen tür ve sonuçtu ))) Çok takılmıyorum.

Hani biri cebinizi arar ve tanımadığı ve siz tanımadığınız halde kapatmaz - kapatır yeniden açarda; arkadaş olalımmı der... İşte suçlu sizsiniz çünkü cep telefonu almışsınız. Sanalda bayanları rahatsız edenler değil sanalda bulunan bayanlar suçlu bu ters mantığa göre ((

Ben karadenizin ani hareketi, bir anda kırıp dökmesi, dinginliği kadar öfkesinide göstermeyi bilirdimde bunun ne yeri ne zamanı...

Bu aralar böyleyim zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

YORUMLAR

15 Eylül 2012, 15.39
Konuyu bilmememe rağmen yalnızca şunu söyleyebilrim:
SANAL OLARAKTA OLSA RUMUZLARIN ARKASINDAKİLER GERÇEK KİŞİLER OLDUĞU İÇİN KİMSENİN KİMSEYİ KIRMAYA HELE HELE DE TACİZ ETMEY HİÇ HAKKI YOK!
Ben bu durumu kendi adım kınıyorum...
15 Eylül 2012, 17.04
Yok yok mevsimihazan yok, sana hazan gelmiş geçecek bu da üzülme. Alındığın hiç bir şeyde alınacak bir şey yok okudum da:) büyüteç senin içinde, neyin var ? Asıl onu bul çıkar içinden. Senin inandığın ve doğru bulduğun bir şey başkalarının en inanmadığı olabilir, bunu engelleyemeyiz ki. Kırılma bunlara kırılma smile Resmi 

Ben de '' E titreşimini kapasana kızım, neden izin veriyorsun titreşime'' derdim o an salonda olsam yanında. Bütün engeller senin elinin altında, istemediğin hiç bir şeyi yapamaz kimse yine söylüyorum.
Hak verdiğim konu var sana, kendini bir şey sanıp düşük puanlıları masadan atan o haddini bilmezlere evet , oyun terk etme alışkanlığı yoksa eğer oyuncu seçmek çok tuhaf. Bazıları düşük puanlılar şanslı oluyor, ondan atıyorum gibi saçma sapan efsanelere inanıyor! Totem yapan bile vardır ne bilelim :)))) '' aha salona op geldi ben masayı açarken, kesin oyun gitti '' deyip yeniden masa açanları bile gördüm. Magamyun çıldırmış de, eğlen bunlara , gül geç hatta:)
Yukarıda yazında dediklerine baktım da iyi demişim yaaaa, ama bir şeyi unutmuşum; anahtarı yanında tut hep, bazen kilitlemek gerekebilir,  diye söylemeliymişim.
15 Eylül 2012, 17.28
       ''Kırılmak'' ve ''kırmak'' kavramlarının emek olgusu ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.Yani üzerimde emeği olmayan bir kişi beni asla kıramaz noktasındayım.Bulunduğumuz ortam içindeki insanlar için ekstra emekler harcadığımızı düşünmüyorum (istisnai durumlar hariç) .Neticede bir çoğumuz kendimiz için buradayız,kimseye yardım etmek ya da dertlerini dinleyip dert ortağı olmak amacında olduğumuzu sanmıyorum.Yani titreşimi kapat diyen yönetici bile kırılganlığımızı tavan yaptıracak duruma getiriyorsa bizi düşünmemiz gereken şey yansımalardır.Neyin yansıması bizi kırılgan yapmıştır?. Açık yürekliliğin için ve samimi anlatımın için benden de sana kocaman bir teşekkür...
15 Eylül 2012, 17.58

 iyi de mirza.....

Coşkunsugiller dediklerinde nick çok..Birini engellersin ötekiyle taciz eder..Birine titreşimi kapatırsın ötekiyle titretir. Bir diğerini masadan atarsın ötekiyle diklenir...PEKİ BUNLARA DA ÇARE VARMI DERSIN?

 

15 Eylül 2012, 18.46

Prekazi monako maçında bi gol atmıştı füze gibiydi.Nerde o olün görüntüleri ben nerdeyim kime geldim kim ne demiş burası neresi nereye gidiyoruz??

Şaka bi yana takılmayın böyle konulara altı üstü sanal dünya sanal yazılar gerisi boş :)

15 Eylül 2012, 23.35
sevgili mirza :))) sana kucak dolusu cicekler yolluyorum lutfen kabul buyur:)))
16 Eylül 2012, 01.07

Yanlış anlaşılmasını istemem illaki titreşim açık olsun diye bir kaygımda yok. Oyun salonlarında genel kapalı, akşamdan akşama iki yada üç oyun oynayacağım arkadaşlarım geldiklerinde görmüyorum, çoğunda ancak titreşimle farkediyorum.

Aslında ben kimseye değil kendime kırgınım. Kıramadığım, hakedene hakkı ile tersleyip, iteleyip kabalaşamadığım için (hem yapamadığım hemde kendime yakıştıramadığım için) kırılıyorum. Yoksa kimse kimseye bir şey yapamaz.

Ataya haklısın beni bu havalar böyle yaptı sanırım. Yine mevsim hazan, yine mevsim sonbahar, yine yollara düşme vakti... Kabulü zor bir ayrılığın arefesindeyim ve hassasiyetim bundan arttı. Sevdiklerimi kaybetmiş olsamda doğduğum topraklara zor dönebileceğim üzüyor belki...

Emek vermedim ama onlara emek verenler adına üzülüyorum. Tüm insanlara emek verenler var. Keşke verilen emeklerin hakkını verebilseler.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın