gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MEVSİM_İ SEVGİLİ....

06 Ekim 2012, 16.49
A- A+

 

Dört mevsimi yaşıyorum sende arsızca ve doymaksızın..Bazen zamanlı bazen zamansız ve bir o kadar da umarsız.Coşkularıma dikenli teller çekiyorum bazen acımasızca , yüreğimi kanatan. Kimi zamansa  salıyorum uçsuz buçaksız maviliklere sevdamı. TURNALAR KADAR ÖZGÜR ve  KIRLANGIÇLAR KADAR HÜR...

 

Çetin ve zorlu zamanlarını , paltoma sarılıp titremelerime engel olmaya çalıştığım soğuk kış gecelerine benzetirim hep..Vazgeçemediğim sevdam, gözümde tüten hasretimsin , ocakta fokurdayan çayım  misali.

Ve

Bağimlılığımsın başucumdaki kitabım gibi.

 

Bahar kokan gülüşlerin değilmidir yüreğimi coşturan? Yanağındaki gamze, dudak kıvrımındaki bükülüş , nefesindeki ılık dokunuş değilmidir baharda esen rüzgar?

Ahhh! o sebepsiz kavgaların yokmudur canımı acıtan? Peki ya yaz sıcağının harareti gibi içimi dağlayan öfkelerine ne demeli? Biliyorum , yaz yağmurları gibi zamansız akan yaşlarımla sabretmeyi öğrenmeliyim. Öğrenmeliyim....

Sonbahar hüzün ayıdır bilirim. Sevdalar ve yapraklar...Söz birliğimi etmişler ne? Sakın sen yapraklara kanma. Varsın onlar dallarına küssün , varsın onlar dallarından kopsun, sakın ,sakın sen onlara uyma...Hep böyle kal , hep bana yakın..

 

Bahar da , yaz da , kış da ,hazan da sensin...

 

Hepsi sensin.

Sen bana her demi yaşatan MEVSİM_İ SEVGİLİ(M) ' sin...

Hasatı yaşamadan nadasa bırakmak yok yüreklerimizi. Önce sevgi başaklarımız olgunlaşacak, sonra destelerimizi oluşturacağız birlikte..Balyalarımızı aşk ambarlarına kaldırıp, sevgi nöbetçileri dikeceğiz önüne...

 

Günü geldiğinde , birlikte, sadece ikimiz buğdayımızı savurup sevdamızı haykıracagız yedi düvele..

Öteki mevsimlere inat hep baharı yaşayacagız. Baharı yaşayacağız......

 

sevgiyle kalın..............................Strawberry

 

YORUMLAR

07 Ekim 2012, 10.57
pazar sabahı ne iyi geldi bu satırları okumak..bir ilişkide böyle uçlarda gelip gitmek..yazı,kışı.baharları hiç ayırmadan..belki çok sıcaklara ve çok soğuklara rağmen umut etmek ümit etmek...şikayet etmemek.AŞK BU DEĞİL Mİ ZATEN...Bu duyguları hiç hissetmiyeceğimi bilmek içimi burkuyor aslında suç bende değil  beynimin, yüreğimdeki duyguları yaşamama  izni yok. sanırım...ama bir yerlerde yaşandığını bilmek  ne güzel..çok güzel bir paylaşımdı.tşk.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın