gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

3650 / 365 = 10

06 Ekim 2012, 17.34
A- A+

3650 / 365 = 10

Evet küüçl bir matematk hesabı. ne kadarda kolay hesaplanıyor. ilk okul çoçuklarının bile kolayça hesaplayacagı bir matematik problemi.

Aslında bu rakamlar çok şey hatırlatıyor. dile gelse bu rakamlar. hayatımızıdan neleri alıp neleri eklediğimizi bir anlatsa. 5-6 sezonluk bir dizi eder herhalde...

herkez merak ediyordur eminim. bu rakamları neden yazdıgımı.

bugun tam 3650 günlük iyeyim... sonuç olarak tam 10 yıl oluyor...

Eyyyy GAMYUN....

ben hayatınızda 1o yaşındayım. kimi zman üzüldüm kimi zaman sevindim. bazen stres atmak için. vbazen boş vakitlerde. bazen iş arasında dinlenme manasıyla, bazen sinirlilenip stes atmakla, bazen sevinip bireşyler paylaşmakla, bazen can sıkıntısı olup. zaman geçirmekle, bazen hırs yapıp yenme sevdasıyla, bazen kendimi şanslı zannedip durmadan oyun oynamakla, bazende sadece sohpet etmekle. tam 10 yıl seninleyim...

yardım ettik insanlara, dertleştik, bilgi paylaştık, arkadaş. dost. sevgili edindik, kapı komşumuzu selam bile vermezjenn onunla şans eseri gamyunda tanıştık, askerdeyken memleketlim dediğin birileri çıktı hep, oyun ögrettik yeni gelen üyelere, oyun ögrendik yeni açılan oyunlarda. ögrendik ögrettik, insanlarla tanıştık, hatta hiç tanımadıgımız insanlarla.. oplarla tartıştık, bazen güldük bazen agladık, iyi dost edindik, bazende değişik nicklerle gelen düşman olarka görünen kişilerle, hayatımızda çok şey gitti. 10 yıl küçük bir rakam olabilir belkide ama, lise ögrencisiydik başladıgımızda, belkide işimdi ise belkide iyi iş sahibi ailesi olan birer kişileriz. belkide iş adamıyız. belkide halen yerinde sayan normal bir vatandajız.

Hayat bir çok şeyi değiştirsede. tek değişmeyen bütün güzelliği ile sapa sağlam tek şey GAMYUN...

Gamyun Alesine Sevgiler....

İyiki Varsın GAMYUN...

 

Sevmeyen Bilmez

YORUMLAR

07 Ekim 2012, 17.33
eee artık  10 yıl olduğuna göre  gamyun  yöneticileride bu blog vasıtasıyla  duyduklarına göre bi güzellik yaparlar artık :) ya da yapmalılar en azından 10000 fıstık mı desem yoksa her senesine 10000 fıstık mı desem benim gönlüm zengin ben her senesine 10000 fıstık derim gerisi onların gönüllerine kalmış :)))     ( yollarlarsa haberim olsun  :)))smile Resmi)
12 Ekim 2012, 22.50
10 yıldır bekliyorum yakında. 10 yaşındayım gamyunda ama halen birşey yok :)) yakında sülüsüm gelip askere götürecekler. emekli olacam ama yinede umudumu kaybetmicem :)) birşeyler olursa haber veririm :))

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın