gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

AYRILIK , AYRILIK, AMANNN AYRILIK...

10 Ekim 2012, 13.18
A- A+

Fikrimden geceler yatabilmirem..

Bu fikri başımdan atabilmirem..

Neyleyim ki sene çatabilmirem..

Ayrılık , ayrılık aman ayrılık...

Herbir dertten ala yaman ayrılık !!!

 

Karışırım , hüzünlenirim sen aldırma. Belki bir şiir, bir şarkı, ya da koku seni hatırlatacak bana. Yaşanmış ve yaşanacak çok şey var diyorduk da , sanki yaklaşan ölüm!!! Bedenim neden ürperiyor? Gözden akan yaşlar niyeeee?

 

Kara bir bulut olmuş hatıralarımız ; esen rüzgarda dağılan. Yakalamaya çalışıyorum , tutamıyorum. Uçup gidiyorlar parmaklarımın arasından  marifetmiş gibi. Bölük pörçük ve hiç yaşanmamış gibi , inatla...

 

Dün gece senle sohbet ettim  düşlerimde. Sonra farkettim ki ; sevdiğim , özlediğim  , içimi acıtan yokluğunla  ; senin kılığına soktuğum kendimdi bana konuşan..Hesap sordum  sana , aslında kendime..Neden ? neden  ? neden  ? Neden ayrıldık diye..

 

Baktığım yerleri göremiyorum. Her şey kapkara, her yer sisli ve bulanık. Kocaman dehlizlerde , çığlıklar atarak koşuyorum. Bir o yana bir bu yana çarparak. Hayret! Acımıyor bedenim ..Tek acıyan yer  yüreğim.

 

Sonra başımı kaldırıp gökyüzünü , mavilikleri görmek istiyorum..Göremiyorum, göremiyorum!!!

Yıldızlar kara, gündüzler kara , ağaçlar ve çiçekler , hepsi kapkara...

 

Her an tutsak olacağımızı bile bile sevdik birbirimizi. Yürüyeceğimiz yollardaki , mayınları görmezden gelerek; hiçe saya saya sevdik . Sevda şiirleri hayat buldu dudaklarımızda. Dinlediğimiz şarkılar anlatılan fıkralar yoldaş oldu 2 kişilik dünyamıza. Yalnız sen ve benden oluşan dünyamız;  koca bir şehre  kafa tuttu tarifsiz coşkusuyla.

 

Sana kızgın değilim..Kırgınım sadece . Bana yaşattığın ‘’sensizlik’’ affedilemeyecek kadar büyük acılar veriyor senle tıka basa dolu gönlüme.

 

Düşlerimde ; silik, parça parça görüntüler  var ,  birleştiremediğim . Yakalamaya çalıştıkça uçup gidiyorlar ellerimin  arasından. Oysa ne çok isterdim onları netleştirmeyi sabırsız dokunuşlarla.

 

Dokunabilirmisiniz mumun alevine canınız yanmadan ? Ben denedim dokunamıyorum..Bu senden bir soluk, bir umut beklemek kadar imkansız . Hiç bu kadar uzun gitmedin , bilmediğim yerlere ve zamanlara , üstelik de beni   yanına almadan..Hani ikimiz tek yürektik? Hani hiç ayrılmayacaktık, ve hani vazgeçemediğimiz sevdamızdık?

 

Gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım..Kapkara gündüzlerim aydınlansın; ağaçlarım ve çiçeklerim renklensin diye. Sonra bir avuç umut fırlattım  yıldızları kıskanıp belki dönersin diye...

 

:((((((((((((((((((((((((((((((.....................     ( STRAWBERRY)

YORUMLAR

10 Ekim 2012, 17.31

Ne diyim bu aralar herkesi efkar bastı. bari bende bir şiirle katılayım dedim. güzel yazın için tşk... TÜRKÜLER

Öylesine geniş ki yüreğim bir deniz gibi,
Güler yüzün bir güneş ışığınca
Tatlı ve derin yalnızlığında,
Dalganın dalgaya sessiz karıştığı yerde.
Gece mi bastırdı? gün mü yoksa? bilmiyorum.
Güler bana o tatlı o sevimli
Güneş ışıltılı yüzün,
Ben bir çocuk gibi mutluyum.

Gece yarısı bir de rüzgar
Yavaştan yavaştan pencereme çarpar.
Bir sağnak başlamış inceden
Damlar odama yavaşça.
Mutluluğumun düşüdür benim,
Rüzgar gibi yalar geçer yüreğimi.
Bir buğudur o bakışında senin.
Bir yağmur tadıyla sarar yüreğimi.

NIETZSCHE
10 Ekim 2012, 20.12
insna  yanında iken kıymetini bilmeğini  kaybettikten sonra çok özler bence bu yazıda bu gibi  bir kaybetmeden sonraki hali anlatıyor sanki biraz hayata pozitfi bakın karamsarlık size yakışmıyor tşkler tevazu  hanım

10 Ekim 2012, 21.54
...........Tek acıyan yer yüreğim.........
10 Ekim 2012, 22.42

Gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım..Kapkara gündüzlerim aydınlansın; ağaçlarım ve çiçeklerim renklensin diye. Sonra bir avuç umut fırlattım  yıldızları kıskanıp belki dönersin diye...

ne güzel yazmışınız.bayılıyorm sizin yazılarınıza.Seni seveni zehir olsada yut ! seni sevmeyeni bal olsa da unut derler .
Yine kanıyor yaram..! Susuyor diLim..!Haykırıyor kalbim ve dalıyor gözlerim...!Yüreğim yangın yeri, nereye gitsem boş..!Herkesin içinde yalnız yalnızlığımın içinde herkesim..!Ölü kadar masum, bir canlı kadar suçluyum..!İkilemler içinde yüzü...yorum. Hangi kıyıya varacağımı bilmeden..!Yaşam uzak, öLüm yakın..! Kahkaha kuru gözyaşı alabildiğince ıslak..!Ama en zoruda bu ikisi arasında gelemeyeceğini bile bile ,Yinede son bi umutla seni SEVMEK ey "Yar"..!
Acıtıyor değil mi ?
En çok önemsediğin insan tarafından göz ardı edilmek !

Ancak size daha öncede yazmıştım.bu acı duygusunu bile hissedemeyenler var.siz acı,aşk,gözyaşı özlemek hepsini yaşıyorsunuz.bu dagüzel be tevazu ....
sevginiz ve sizi sevenler hiç bitmesin.sevgiyle kalın smile Resmi
11 Ekim 2012, 06.12

 bu saatte öyle iyi geldi ki KİTAP_  yazdıkların ; çok ama çok teşekkürler ediyorum. SİZİ BLOGTA YAZARKEN DE GÖRMEK İSTİYORUM BEN. SANIRIM SİZİN DE DUYGUSAL YANINIZ AĞIR BASIYOR. ELLERİNE , GÖNLÜNE SAĞLIK DİYORUM...

tuğraefe_ ; tek bir cümle herşeyi anlatmaya yetiyor degılmı?

gazeteci45  ;çok haklısın ...İnsan doğasının yapısı bu. Eldekinin kıymetini galiba onu kaybedince daha iyi anlıyoruz.

DİGOR ; her zamanki gibi döktürdün yine. KALEMİNE SAĞLIK  diyorum...

gecemi bastırdı , günmü yoksa bilmiyorum..

Güler bana o tatlı, o sevimli

Güneş ışıltılı yüzün

Ben bir çocuk gibi mutluyum( mutluyum).........

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın