gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

TUHAF KURALLAR!

17 Ekim 2012, 17.01
A- A+

                   

Bütün eğlence şekillerimiz kurallara bağlı olduğunu biliyor musunuz  sevgili arkadaşlar nasıl mı ?işte yazıyorum hemen:

         Spor salonuna git,kartını göster,havlu al,dolap anahtarı al,içeri gir, spor aletlerini  kullandıktan sonra bir güzel  havlunla kurula anahtarı geri ver oyyy çok yoruldum .Havuzda yüzeceksiniz ay daha da beter”havuz kuralları” vardır.Ve bunlar büyük tabelalara yazılırdır, ve yüzme zevkiniz önceden kaçsın diye:Nedir bunlar buyurun okuyun :

Havuzun saatleri şunlardır.Girmeden önce duş alınız,ayaklarınızı dezenfektanlı suyda yıkayınız,Terlikle dolaşmayınız, bone takınız, atlamayınız zıplamayınız,eğlenmeyiniz ciddi yüzünüz:J))

         Bazı restoranlarda kravat ve ceket zorunluluğu vardır.Diskoların kapılarında sıra beklenir,ikişer üçer alırlar,bazen elimiz damgalanır (salondan çıkıp hava alıp geri içeriye girerken elinizdeki damgalara bakıyorlar)ay sanki  Nazi toplama kampına giriyoruz gibi

         Aaaa birde market kuralları vardır  güvenlikten geçtiğimiz yetmiyormuş gibi paramızla rezil oluyoruz.Paketleri aldınız tek boş kasanın önündesiniz.”Burası ekspres kasa,hanımefendi üç parçadan fazla almıyoruz”

Kurala bak ya Ekspres kasa!!!  Kardeşim bu kasadan da müşteri al kuyruklar bitsin hepsi ekpres kasa olsun.Ayrıca ne kadar çok alışveriş yaparsak o kadar iyi müşteri olmaz mıyız.? Niçin , az alışveriş yapmaya  teşvik ediyorsunuz ? Çok alışveriş yapanlara özel “birinci sınıf kasa”, “prestij kasası”, “altın kasa”,”Gümüş kasa”, falan filan yapmanız gerekmiyor mu ?

         İnanın Bir süt,bir portakal suyu, 2 paket cips  aldım.Nerede duracağımı şaşardım Acaba cipsler tek parça mı iki parçamı sayılır? Ekspres  kasadan geçeceğiz ya J)

         Havalanındayız görevli bey aldı nufus cüzdanına ve pasaportlara bakıyorda bakıyor kardeşim neye bakıyorsun aslının aynısı karşında ,hayır bir şey diyecek diyemiyor da (iltifat edecek de)Garibim çekiniyor ! İçimden seri be kardeşim diyorum ama maalesef melun melun bakıyor !

 

         Hayatımızı kim bu hale getirdi ? Bunu kim başlattı ? Cevap istiyorum arkadaşlar haklı olarak,

 

         Gülen yüzünüz solmasın sevgiyle kalın

 

 

YORUMLAR

17 Ekim 2012, 18.03
Hep Hammurabi' nin yüzünden bunlar hep! Ne güzel yaşayacaktı insanlar, bir kural bir kural derken kanunlara kadar gitti yolu. Aksini hayal ettim;
Düşünsenize,  bir kuyruk var, mis gibi gideceksin en başa, bi omuz atıp öndekine, birinci sen olacaksın:) Ay tam bizlik, bir de Italyanlık:))Sevgiler roseangel, ilk kural devirdiğimde başıma geleni yazıcam size söz:) 
17 Ekim 2012, 18.35

BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM ARKADAŞIM HAKLISIN WALLA HERŞEYİN KURALI VAR

SANIRIM İNSAN GİBİ YAŞAMANINDA KURALLARI VAR YA BU DEVEYİ GÜDECEZ YA BU DİYARDAN GİDECEZ 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın