gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sana Veda Edemem..

20 Ekim 2012, 22.03
A- A+

Biraz kül biraz duman  , o benim işte

İnanma gözlerime ben ben değilim.

http://www.youtube.com/watch?v=rkWFY6ZPMm4 

Her mevsim olduğu gibi bu mevsimde seninle ilk tanıştığımız yerdeyim.  Aynı masaya oturdum cam kenarındaki buradaki herşey hemen hemen aynı , bahçede ki ağaçlar  büyümüş en çok  ,  dalları rüzgarda sallandıkça ,  bulutlardan  süzülen güneş  ışınlarının oynaşları aksediyor yüzüme..

Birlikte yaşadığımız hatıralar canlanmaya başladı zihnimde hiç unutamadığım . Trafik akıp gidiyor biryandan su misali , insanlar gelip geçiyor kaldırımdan , kimi yalnız , kiminin yanında birileri var kimileri de sarmaş dolaş ama hiç biri bizim gibi değil . Bugün içim hem buruk hem de öyle heyecanlı ki bana geleceğin için..

__  buyrun efendim ne alırdınız !

__  nişanlımı bekliyorum o gelince siparişte bulunuruz .

Neden bakıyor ki garson hala bana , masaya bıraktığım kucak dolusu çiçekler mi  dikkatini çekti budenli , hani bir zamanlar senin yetiştirdiğin , çocuğun gibi baktığın çiçeklerin vardı ya onlardan işte.  Ben onlardan bile kıskanırdım seni belli etmesem de sana ..hani önceden her buluşmamızda sen bana getirirdin , o kara günden sonra da benim sana getirdiğim gibi... ellerime dokunurdu parmakların bana verirken demeti , kalbin kadar sıcaktı ellerin  sanki parmaklarıma değil de ruhuma dokunurdun . Ben ellerini de çok sevdim..  ama   en çok ta seni ...

biliyormusun , ben artık sevmiyorum çiçekleri..

Birlikte yaşadığımız anılar hala taptaze hafızamda , ruhumu karşıma alıp sanki senmişsin gibi konuşup dertleşiyorum yokluğunda , sanki hiç ayrı kalmamışız gibi . Bazen sitemlerim oluyor sana bazen de özlemlerimi dile getiriyorum , ah bir bilsen anlatacağım okadar çok şey varki sana.. 

 Birlikte okuduğumuz o kitap vardı ya  bitirmemi istemiştin hani , sensiz okumadım , dokunmadım bile sararmaya yüztutan sayfalarına . Senin sesinden dinlemeyi sevdim ben satırları..  şarkılarımız vardı beraber dinlediğimiz, sen yokken hiçbirini açmadım .   o notalar var ya , her vurgusunda daha bir derine saplayacak hançerini biliyorsun değil mi..  çünkü herşey seninle güzel ,   ben artık şarkıları da sevmiyorum ..

Gözlerini özledim çok , hani beni  kaybetmekten korkarak baktığın gözlerin varya , bakışlarımla dokunmayı özledim onlara..

Dışarda hafif hafif yağmur çiisilemeye başladı şimdi ,hafifte mevsimin rüzgarı var kokunu bana ileten . Sararan yapraklar dağılıyor etrafa , en sevdiğim mevsim sonbahardı ama sen daha çok sevdirdin bana . Hatırlıyor musun yağmurun altında sana sokulmuş ıslak bir kedi gibi halimle yürüyüşlerimizi .  Bazen hiç konuşmazdık , sözcükleri kovalamamıza gerek yoktu ki hem , onlar bizim ardımızdan yetişmeye çalışırdı arsızca.... Ellerim üşüdüğünde cebine sokardın onları , senin avuçlarında ısınırdı parmaklarım bir bir , hep soğuk havalarda yürümek isterdim o yüzden ,   şimdi ise parmakların bile öyle uzak ki benden ..

Artık sevmiyorum ben sonbaharı ne de bu havaları ..

Geciktin , yinemi geç kalacaksın , yoksa hiç mi  gelmeyecekmisin  kaç mevsim olduğu gibi , oysa biliyorsun seni nasıl da  sabırsızlanarak beklediğimi.. isteyerek bekletmezsin beni biliyorum , mutlaka geçerli bir mazeretin  olmalı...

Garson sipariş vermemi bekliyor , veremem ki sen gelmeden . Sıcacık çaya akardı sohbetlerimiz beraberken , ben çayı seninle yudumlamayı sevdim .  Artık çayı da sevmiyorum. 

 Sen gelemedin bana , öyleyse ben geliyorum seni görmeye yanına ,  hem çiçeklerde solmasın daha fazla..

__  taksiii!!

__ Kabristana lütfen .

Her günüm bir ayrılık vedası gibi sökülüyor ömrümden , senden gelen acımasız bir elveda fısıldayışı  derinden ..  sensiz öksüzüm , sevinçlerim yoksul , üşüyor ellerim , üşüyor yüreğim .. artık suskunum...

 

 Not: Hep filmlerde olur böyle sevgiler diyoruz ama filmlerede konu olan zaten yaşanmış sevgiler değilmidir çoğu zaman..Muhteşem bir paylaşım veda (günübirlik sevgilere misil..)ellerinize sağlık ..cebren..

 

YORUMLAR

20 Ekim 2012, 22.36
of dedim sonuna gelince.bu gerçek mi yoksa alıntı mı dedim .içim buruldu ,kalbimde acınızı hissetim.böyle hikayeler çok okudum.bu yüzden dedim gerçek mi.? ama alıntı olsa belirtirdiniz.

sevgili VEDA Allah sabrın en büyüğünü versin size.çok üzüldüm.şu an kelimelerim bile tutuldu ..yazamıyorum :/((((
Allah geride kalanlara ömür versin.söylencek söz yok biliyorum.çok üzüldüm inanın :(((((((
20 Ekim 2012, 22.41
    Yazını okurken Veda , Senede Bir Gün sinema filmi aklıma geldi.İzlemişsinizdir mutlaka...O filmle ölsede sevgililerin sevgiliyi kalbinde yaşatabileceğini öğrenmiştim.Güzel ,içten bir o kadarda duygu yüklü ...her zaman ki gibi.
21 Ekim 2012, 00.18
V_EDA_ acıya tuz basmayı öğretmiş.
Veda, vefayı anlatmış içimizi acıta acıta. Ama, bir de dik durmanın hayata devam etmenin onurunu bize göstermiş.
Gidenin ardından , her şeye rağmen ellerinde çiçeklerle anılar bahçesine gidebilmektir onur. Seni seviyorum Veda'cığım.
 Ben de cebren'in düşüncelerine katılıyorum yazın için, bir de üzülüyorum o iç sızın için. 
Allah sevdiklerine bağışlasın seni.
21 Ekim 2012, 02.17
Bu sanki sıkıştırılmış dosyada bir film seyrettim. Ama gerçekmiş. Üzgünüm. Unutacaksın. Bunu yapmak zorundasın. Bu değişiklik yeni bir gelişme galiba. Yenide olsa eskide olsa alt etmeni umarım.
21 Ekim 2012, 03.03

öncelikle ellerine ve emeğine sağlık. keşke türk filmleri gibi bitmeseydi dicem ama orada vefalı birini gördüm. günümüzde sanmıyorum öyle birileri olsun. veda etmeden giden-tabiki elinde olmadan- gösterilen vefa... 

21 Ekim 2012, 11.42
 Bu yazıyı okurken  bittim... Meğer bu dünya ne boşmuş. Riya , sahtekarlık , yalana dayalı aşklara ( onlara aşk demeye bile utanıyorum aslında )  ders verecek muhteşem bir sevda masalı bu. Sonu hazin bitse de  ....Tüm gerçekten sevenlerin kavuşması dileklerimle..
                                                                                       ( Strawberry )
21 Ekim 2012, 14.44
Blog yazılarının .kişinin yaşadığı bir olaymı yoksa kurgumu olduğunu bilemediğimiz için ,bazen yazının içeriğinden çok, yazan kişiye yorum yapma yanılgısına düşebiliyoruz.Dilerim bu yazınız bir kurgudur.Ama değilse sabır dilerim.çok etkilendim.
21 Ekim 2012, 14.55
Sevgili Veda,
sizin satırlarınız her zaman çok etkiliyor beni.
Çok değişik duygularla okudum yine.
İçimden geçen şey, "İyi ki soluduğum havayı, böylesine duygulu insanlarla da paylaşıyorum." oldu.
Çok teşekkürler VARlığınız için, bu güzel varlığı bizlerle paylaştığınız için.
Sevgiler
21 Ekim 2012, 15.54
yine çok güzel anlatmışsınız insan siz anlatırken olayları birebir yaşıyor sanki, nikinde anlamı  bu blogla ortaya çıktı galiba veda, elinize yüreğinize sağlık,Ataya nın da deği gibi yaraya tuz basa basa dayanmışsınız sabırlar diliyorum size ama böylesi bir sevgiyi yaşadığınız içinde çok şanslıınız,günü birlik,haftalık,aylık aşkları yaşayanlar utansın,vedanın vefası muhteşem 
21 Ekim 2012, 18.06
Veda kişiliğim ve yapım gereği acıyı kimseye sevdiklerime yakıştıramıyorum. Dün geceden bu  yana beynim yine flu... içimi acıttınız, içinizi acıtan olayla...off line mesaj yazdım size ama cevap gelmedi, sanırım okumadınız ...sizinle konuşabilmeyi çok isterim. sevgilerimle...
21 Ekim 2012, 19.14

  Herkes  sen  olabilirmi bilmiyorum ama,kalbi senin ki kadar  dolu birinin  ziyaretine  evsahipliğini yürek çırpıntısı ve doluluğu ile kabristanda bile  yapmaya razı olurdum sanırım .

 

21 Ekim 2012, 22.32
Helal olsun sana. Zaman unutturmaz tamamen yalnızca acıları hafifletir. Rabbim sabır versin.
22 Ekim 2012, 10.42

Vedaaaa.. içimi sızlattın içimi :s bu kadarda güzel anlatılmaz ki bi aşk...şarkıylada nası bütünleşmiş.. yüreğine sağlık smile Resmi

inanma gözlerine, ben ben değilim, beni sevdiğin zaman ah o benim işte...

 

 

 

03 Kasım 2012, 17.04
insanlar sevdiklerini kaybettiğinde büyük acı çekerler ama aşk acısı bi başka olsa gerek hiç unutulmuyor sanırım bir başkası bile teselli olmuyor selametle....
05 Kasım 2012, 12.53
İşte günümüzde kalmayan unutulan sevmeyi unutan sevilmeyi unutan bizlere iyi bir ders sevgi sevmek bu işte Herşeyi onunla sevmek herşeyde ondan izler görmek hayatı onunla yaşamak.YÜREĞİNE KALEMİNE SAĞLIK 

           
05 Kasım 2012, 14.36
-Taksi-Kabristan LütfenHersek binecek bu taksiye Gitmemeye çare mi var ?
20 Aralık 2012, 22.38
HÜZÜN: İnsanoğlunun hayatının herhangi bir devresinde kaçınılmaz gerçeklerinden birisidir sevdiğini kaybetmek...Eğer bu kaybedilen kişi kaybedenin hayatında büyük rol oynuyorsa birde ortada büyük bir aşk ve bağlılık varsa geride kalan için geçmişteki  anılar hatıralar silinmesi unutulmaz bir açıyla hayatın her devresinde karşısına  çıkar....bu yazıda yazarın başından geçenleri mi konu aldığını veya kurma bir yazımı yazdığını çıkaramadım..ama sonuç ne olursa olsun içinde birazcık sevgiyle yaşayan kişi bu metni okuyunca içi burkulur ve hayattaki sevdiklerine daha iyi bir sevgiyle sarılır.ama unutmamamız gereken bir gerçek var ki hayat devam ediyor.Seven hiç kimse sevdiğini mutsuz görmeye dayanamaz,Bu yüzden senin bu hayatta mutlu olman onu orada huzura erdirir..........................................................sağlıklı bir şekilde yazılarına devam etmen dileklerimle....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın