gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yekpare Kaşlımı Geri İstiyorum !!!

22 Ekim 2012, 14.13
A- A+
    Önemli Not:

**** İfadelerle başınız hoş değilse, kullanmıyorsanız, lütfen okumayınız. Zira zaman kaybı olacaktır :)

**** Yazıyı okumadan önce, sağlamanız gereken koşullar;

        Bu yazıyı okumadan önce, bir konuşma penceresi açınız. Arkadaşınızla sohbet ediniz, mühim bi yazı değil kendisi, ama çok da abartmayınız yani, yazıya da saygı gösteriniz PpP. Eğer sizin de benim gibi smiley paketiniz yoksa, benim yapmış olduğum gibi, hali vakti yerinde bi arkadaş seçiniz konuşmak için.

                                                                        __________________________

   Öyle anlamsız anlamsız bakmayın, bu nasıl başlık diye !! Bütün kızabilme özgürlüğümü elimden aldı bu gamyun. Neymiş efendim; ifade yenileyeceklermiş...pehhh !!

   Şimdi hatırlarsınız, eskiden yekpare kaşlı, böleee kırmızı suratlı bi kızma ifadesi vardı. Allahım o ne şirin bi şeydi öyle. Ben zaten huysuz bi tip olduğumdan, eskittiğim bi ifadeydi kendisi. Kızmasam bile, her göresim geldiğinde, yapıştırıyordum yekpare kaşlımı. Arkadaşlarım artık alışmış olduklarından "ne oldu, niye kızıyorsun" vs gibi manasız sorular sormazlardı hiç bana...bilirlerdi ki göresim gelmiş yekpare kaşlımı.  Bir de şimdiki kızma ifadesine bakın; smile Resmi ...Bu nasıl bi çirkinliktir, böyle kızılır mı, kızacağım varsa bile kızmam !! Bunun üzerine ben, çaresiz kalıp 8nh34ğımeanhığa şeklinde bi jargon geliştirdim. Her kızdığımda bunu yapıyorum 9n3mğeıvnhmıeğnm. Gerçi her defasında aynı tuşlara basamıyorum..ama olsun, arkadaşlarım anlıyorlar ki; ben kızmışım :)


   Bir de çiçeğimiz vardı ne güzel, papatyamız. Ben en çok papatya severim. Çok seviyordum burdaki papatyayı. Gerçi kimseciklere papatya göndermiyordum ama, gelen papatyaları sevgiyle kabul ediyordum..yemiyordum en azından :PpPpp Bir de şimdiki çiçek figürüne bakın smile Resmi. Yahu papatya desen, papatya değil, kasımpatı desen, kasımpatı değil. Böyle biraz kırmızımsı bile olsa, hafif göbekli marul çağrışımı yapıyor bende, marulumsu bi şey, hatta bendeki ismi bu "marulumsu". Hal böyle olunca, ben gelen smile Resmi ifadelerine, eğer arkadaşlarımdan birinden gelmişse "ham :) " demek suretiyle yanıt veriyorum ( yiyorum demek oluyor bu :)-), yok tanımadığım birinden gelmişse, " teşekkürler, size de çiçek" demek suretiyle savuşturuyorum.

   Smile paketindekilere gelelim şimdi. Bi tane "hıh"layan var hani smile Resmi..pek şirin o :) mümkün mertebe "hıh"lıyorum paketim olunca. Sonraaa bi tane smile Resmi var...hani şu şnorkelli olan. Amanın yerim ben onu :)..dalmış çıkamıyor, nefessiz kalmış...oyunda yeniliyorsam, yapıştırıyorum onu :dd. Böyle bi de sarılan var, kollarını açmış...onu da seviyorum. Gerçi pek kimseye sarılmak istemesem de, bi kaç kişi var işte , onlara sarılıveriyorum hemen smile Resmi :ppPp Haaa bi de smile Resmi var, böleee dudaklarını büzmüş bi tip...minik bi öpücük kondurmak üzere sanki, ruju da var :) cici o.


    Şimdiii, özellikle bu özel salonlarda pek rağbet gören iki ifadeden bahseyleyeceğim size :) biri smile Resmi. Tamam birbirlerini çok seviyorlar..çişe gidip gelseler bile, o iki dakikalık ayrılığa dahi dayanamayıp yine sarılıyorlar birbirlerine ( ha bu arada kimi ciyak ciyak ağlıyor smile Resmi şeklinde, kimi hisli hisli smile Resmi şeklinde...illa ki ağlanıyor ama bu gidişlerde) Yahu düştü beş saniye önce, yine bağlandı. Niye sarılıyorsun....olsun, özlemiş ! tamam sarılsın :) (Bu arada düşünüyorum, bunu reele taşıyorum kafamda...Sevdiğiniz arkadaşlarınızla oturup muhabbet ediyorsunuz....birisi tuvalete gidip, tekrar dönüyor...hobaaaaaa herkes ayaklanıyor, sarılıp öpüşüyor, tekrar hoşgeldin vs :PppPPp . Öteki diyor ki "iki dakika izin bana, bi telefon edip geliyorum"....diğerleri hemen başlıyor ağlamaya feryat figan smile Resmi  smile Resmi...sonraaaaaaa dönünce yine aynı seremoni "hoşgeldin, ne iyi ettin, dur sarılalım smile Resmi, yok yetmez öpüşelim smile Resmi :dddd


   Şimdiii en vahim ifadeye geliyorum "smile Resmi" . Yine özel salonlarda, hit olan ikinci ifade bu. İfadede iki tane tip var. Baktııım baktııııııııım baktıııııııımmm anlamadım. Bunların ikisi de hatun mu, yok biri erkek mi...eğer ikisi de hatunsa, niye birinin gözlerinde kalpler çıkıyor??? (Şimdi demeyin "kalp sevgiyi temsil ediyor, aşkı değil" diye) Bu nası bi çarpık ilişkidir :ddd. Bu elemanlardan birisi erkekse eğer, niye hatunlar sürekli birbirlerine smile Resmi yapıyorlar??? N'ooluyooo abiiiiiiiiii, neyin peşindesiniz !!


    Neyse, ben bi yandan oyun oynayıp, bi yandan bunları düşünürken, hoooooooopp bi çiçek demeti geliyor aşağı doğru :) Sohbet sitelerinde falan çok yaparlar, ciddi ciddi emek istiyor, ben denemedim ama zor heralde :Pppp Bunu becermiş olan arkadaş, bir de bakıyor ki ne görsünn "hay Allah çiçek demetinin saplarını hizalayamamış"...hemen geliyor akabinde o üzgün, mahçup ifadeler ardı ardına smile Resmi   smile Resmi Sanırsınız ki, bütün hayat gailesi bu "çiçek demetinin saplarını hizalayamadı, n'ooolucaktııııııı şimdiiiii" :)


   Hele bu ifadeye şahsi gıcığım var smile Resmi Mahçup olacaksan bir şeyi yapma, yok yapıyorsan mahçup olma dii mi ama :) Bi kızarık surat, bi kabız kuğu sendromu :ddd. Arkadaşlarım bu ifadeye takık olduğumu bildiklerinden, sırf kızdırmak için, üşenmeden bi konuşma sayfası doldurup gönderirler bana. Derhal o sayfayı kaparım, hatta içimdeki his, pc yi bile kapama yönünde gelişir zaman zaman :Ddd


   Böyle yani durum...Şimdi diyeceksiniz ki haklı olarak, "yahu Cezbe sıyırdın mı, sanane ifadelerden falan, başka kafana takacak şey mi bulamadın" Ee deyin tabii haklısınız, ben de katılıyorum bu dediklerinize :pppPp
Sanıyorum, bi duygu karmaşası yaşadım, ondan takıldım...şöyle ki; smile Resmismile Resmismile Resmismile Resmismile Resmismile Resmismile Resmismile Resmismile Resmi    :)


*****İstiyorum yekpare kaşlımı !!!!!! r9nh34mğıeanhmğıeahvğıevc

  
   
  

      

YORUMLAR

22 Ekim 2012, 16.50
ne kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu :D
22 Ekim 2012, 17.26
Vallahi  çok süper olmuş  yazınız smile Resmi ~~~~ . İnşallah  yöneticilerimiz bu  yazıyı  okur da  geliştirirler ifadeleri :))
22 Ekim 2012, 18.47
:)))))))) Yekpare kaşlın he :P hakkaten o ne sevimli birşeydi ben de çok severdim onu ve de çok kullanırdım ama özellikle favorim 12 yani utangaç ifadeseydi.Aslında genel olarak hepsi sevimlilerdi.Sonrasında gelen koca kafalılar resmen beni şoka sokmuştu gördğüm ilk anda.Hepsi mi birbirinden kötü olablirdi.hala da bir çoğunu kullanmıyorum.Neyse ki smile paketi die bir seçenek sunuldu da benimsedğimz ifadeler oldu.27 26 23 cezbe :)) sanırım da bu kadar sevimli olanlar ha bi de 31 bıyıklı yağız delikanlı o da çok şeker.Eminim sorulsa bir çok kişi yine eski smileları tercih ederdi bize geri verin onları yöneticiler :) çok özledik .Yenilikler güzeldir ve de bunu bize sundunuz ama hakikaten çok kötülerdi :)Teşekkür ederiz tabi emeğinize sağlık :) Çok daha güzellerini bekliyoruz ...hatta hareketli ifadeler çok da hoş olur.../ 11
23 Ekim 2012, 10.56

Cezbeeeeeee :)))))

Sabah sabah gülümsettin ya   al sana benden çarpık çurpuk bir/ 27...

İster öp,ister kokla :) Keyifle okudum.Smileylerle derin bir geçmişim var.Başta garipsemek şeklinde gelen bu hissiyat zamanla yadsıma daha sonra da alışkanlık haline dönüşmüş ,farkına bile varamadan.Şimdi arkadaşın  gelmiş salona...Yapmış sana bir smile Resmi ,e öpme de göreyim !!!! Özelden anında  beni öpmedinler mi istersin...neyin varlar mı.... :)

Hatta öpmediklerin ki ben de mıç mıç değildim ahhhh bu gamyun ortamı  ,öpmezsen bir dahakine ilişkiyi kontrolden geçiriyorum bak mesajı vermek adına kasımpatı ile papatyayı dayar genele... :) Sen çok yaşa Cezbe...Hep irdelediğim ama bir türlü rahat edeyim aman boşver bas çiçeği,öpücüğü kafan şişmesin telaşesiyle dile getiremediğim ne varsa içtenlikle döktürmüşsün.Çok da hoş bir anlatımla hem de....

hmmmmmmm şimdi sana hangi smileyi yollasamm ...smile Resmi  ve bu keyifli yazı için (özelden adresi yolla sahici çiçek göndereyim ) aklına sağlık diyorum...

23 Ekim 2012, 20.56
Yazı oldukça "eylenceli" :)) Çok hoşuma gitti smileylerimizin böyle bir bloga konu olmasına. Iconlardan önce, yekpare kaş tanımına takıldım. Çok fazla kapitalist düzen içerisinde bulunmaktan dolayı olsa gerek, ben öyle kaşlara "Mc Donalds Kaş" diyorum, vardım bizim eski gözağrılarımız da yekpare olsun.

Gelelim smileylerimize. O eski, çirkin, modası geçmiş, 60lardan kalma külüstür smileylere bu ilgiyi ancak, vefa olarak adlandırabilirim. Misal zamanının en güzel ve titreşimli tek telefonu Panasonic G 600'dü (modeli yanlış hatırlıyor olabilirim) ama çok daha güzelleri çıktı artık ve onlar mazide kaldı:)

Şimdi düşünebiliyormusunuz, fıstık gibi sarilma, içine içine ağlama, dışına dışana ağlama, pala bıyıklısı, snorkellisi vs 2012 modelken, arada 2000 model smiley komik olmaz mı? Düşünün, ayağınızda, camel bot, altınızda, modern kesim bir kot, üstünde vatkalı bluz, saçlarınızda, önde dolma yapılmış. Nasıl bir görüntü :)) Ya da erkekte ispanyol paça kumaş pantalon, üstte lacoste tişört, saçlar Metin Milli, ayakta New Balance spor ayakkabı. Oldu mu, olmadı :) Onun için güle güle Yekpare Kaş, hoşgeldin, göbekli marul :)
24 Ekim 2012, 01.15
    :) Kafam doğuştan güzel benim 7tepe, o yüzden bi şey kullanmama gerek kalmıyor. Allah ın sevdiği bi kuluyum işte :PppP

    timewarner teşekkürler, smile Resmi neydi hatırlayamadım ama iyi bi şeydir sanıyorum, size de ondan :)

    pamukcuuum sana da smile Resmi :)

    malbuş sen iş karıştırma ordan bakiiim !!

    hypatia :) güldün di mi :PpppP. Şimdiye kadar içinde sakladıklarına tercuman oldum. Sen uyma onlara, sana smile Resmi yapsalar da, sen onlara smile Resmi yap :))))))) doğru yoldan ayrılma :pPppp. Adresime çiçek de yollama sakın, burdaki çiçekleri yiye yiye alışkanlık oldu, gerçek çiçekleri de yiyesim geliyo artık :)

    gmsnn sağ olunuz beğendiğiniz için, fena şeyler yapmamışım bu sefer di mi :))))))  Sistem konuşmuş yine :) " Yok sana yekpare kaşlı !!!!!" Ben zaten umutlu değildim, biliyordum gelmez artık yekpare kaşlım  :)  Yalnız aklıma şu geldi yorumunuzu okurken - akıl bu işte duru durağı yok- :)  ;" 1926 model Marilyn Monroe gelse, yine de 1945 model Ayşen Gruda' yı tercih ederim" mi demek oluyor bu :Ppppp :)

   Teşekkür ediyorum beğeniniz ve yorumlarınız için. İyi bayramlar dilerim herkese ( gmsnn, telefonunuza da iyi bayramlar dilerim, sizin için canlı gibi bi şey o ne de olsa :)-)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın