gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ROSEANGEL MECLİS'DE OLABİLİRMİ ?...))))

23 Ekim 2012, 13.36
A- A+

 

 

İnsanlar niçin politikacı oluyor, anlamak mümkün değil. Bir kere erkekseniz sürekli takım elbise kravat, bayansanız etekli döpiyesler giymek zorundasınız ki bu çok can sıkıcı bir şey. Çünkü meclisin “haydi arkadaşlar bundan sonra Cuma günleri blucinle geliyoruz” gibi bir sıcak ortamı hiç yok. !

         Sadece kılık kıyafet değil zannederim ofis ortamlarında olan ve insana nefes aldıran geyiklerden de yoksun bir işyeri. Hani şöyle  önünde bilgisayar yok. internete bile giremiyorsun, ne yapayım ben öyle ofisi.Sürekli ciddiyet ağır abi modunda ,ve mesafelisin.Ne bir doğum günü kutlayabilirsiniz nede bir  ofis partisi verebilirsiniz nede arkadaşlarınızla şöyle kahve molası yapabilirsiniz. Tabiî ki bu arada politakıcı olduğunuz için de  sürekli  Türkiye’nin çeşitli köy ve kasabaların ziyaret etmen lazım.

         Ay her şeyi bırak birde başkalarının sorunlarıyla ilgilen örneğin, “Nişanlımdan  ayrıldım intihar edeceğim bakan gelsin” “ Halı sahada futbol oynarken bacağımı kırdım, yok devlet bize yardım etsin” . Veya “Milli piyangoyu  bir numarayla kaçırdım,  bizi yönetenler uyuyor mu kardeşimmmm “  “Köprünün korkuluklarına tırmanmış başkomseri çağırın yoksa atlarım”  şeklinde haklı haksız her durumun faturası bana çıkacak .Yok ya arkadaşlar ben ne yapayım böyle işi bütün gün sokaktasın evin yolunu bulamıyorsun.

         Bize göre maaşları iyi ama öyle aman aman bir para  değilmiş  sorsanız nerdeyse ağlayacaklar J)))) Bedava lojman için bu kadar olaylarda  çekilmez  kardeşim !

         Ay lütfen ısrar etmeyin politikaya girmeyeceğim.

 

Bir yakınımın politikaya geçmesi nedeniyle gözlemiş olduğum durumlarından çıkararak sizlerle paylaşmak ve tebessüm etmek düşüncesiyle kaleme alıyorum.

 

         Herkese iyi bayramlar, neşeli, mutlu sağlıklı sevdiklerinizle ve çocuklarınızla geçirmeniz dileklerimle  sevgiyle kalın

YORUMLAR

27 Ekim 2012, 03.02
Eskiden vatan aşkı için politikacı olunuyormuş ama şimdi azıcık değişti , neden politikacı olunur kısaca özetleyim , kendine oy veren halkı küçük görmek , istediğin gibi her köşede at koşturmak , istediklerine sahip olmak , sosyal statü için politikacı olunur , tabi umarsız , insan sevgisi kısıtlı ve kimseyi takmayan biri olmayı başarabilirsen : )
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın