gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

paramı verin geri terbiyesizler

13 Temmuz 2006, 14.28
A- A+
madem server ban attınız apramı iade edin sizin ticaret anlayısınız bumu düpe düz hırsızlık yapıyorsunuz ya server banımı acın yada paramı iade edin terbiyesizligin bu akdarıda olmaz ya site kurmakla kendini bieşy mı sanıyorsun roots sen bunu hep yapıyorsun sana izah ettik durumu etmnedigim bir seyden beni yargılayamazsın şimdi harbiden edecem ama insanı sinirlendirmeyin kardşeim ya server banımıa cın yada iade edin paramı artislik yapmaya gerek yok

YORUMLAR

13 Temmuz 2006, 15.07
AYIP YAPTIGINIZ MILLET GAMYUN ICIN OZEL PC MI ALCAK BU NE BE ARKADASI KARDESI KONU KOMSU GIRER UYARMADAN SERVER BANI HAKSIZLIGIN DIK ALASI BIR SURU INSAN PARASIYLA REZIL OLUYOR  YA GENEL AF CIKARIN YADA PARALARI VERIN ADAM GIBI TEK TEK ACIK ACIK YAZIN SERVER BANLARINI TUM MILLETI HUZURSUZ ETTINIZ BUNA HAKKINIZ YOK
13 Temmuz 2006, 16.37

ibret için silmiyorum bu yazıyı.

elit olduğu için küfür edebileceğini sanan gerizekalıların bilgisayarlarını yasaklıyoruz.

şimdi ozel_tim nick'ini tümden siliyorum.

iade konusunda gidip bankan ile görüşüyorsun. onlar prosedürü sana söylüyorlar, o prosedüre uyup adam gibi işlem yapıyorsun.

önce bir halt yiyip sonra karı gibi ağlamak(sözüm bayanlara değil, böyle bir tabir var bu duruma gayet uyuyor) hiç yakışmıyor :)

 

13 Temmuz 2006, 17.00

ALIHANIM; ne güzel değil mi? af çıksın.

oldu güzelim, hemen çıkartalım, adam küfür etsin, senin yedi sülalene düz gitsin ondan sonra ben af çıkarayım.

pardon da küfür eden 1100 tane adam var, küfür etmeden oyun oynamak isteyen 1 milyon.

sence ben 1 milyon insanı huzursuz eden bu 1100 kişiyi ne kadar umursarım?

HİÇ.

küfür etmeden sorun yaratmadan düzgün durmayı bilmeyen girmesin bu siteye.

 

08 Nisan 2008, 08.27

bencede elit olduğu için küfür edemezki elitlikten çıkmış Roost haklı sil kardeşim şunun nick'ini  harbiden  küfür etmeden sorun yararmadan düzgün durmayı bilmeyen girmesin bu siteye Roost un dediği gibi

 

04 Şubat 2010, 19.47
bende küfüre karsıyım,, fakat bazen insanın sınırlarını zorlayan durumlarla karsılasabiliyoruz,, tahriklere aldanmayın arkadaslar,bende ceza yedim ama bundan sonra daha dikkatli olacam..bazı nickler bu durumu meslek haline getirmiş ne kadar yazık. 

operatör arkadaşlardan küçük bi rica lütfen sisteme gönderilen hakaret ve küfür mesajlarını dikkatli okuyalım.. teşekkürler. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın