gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MUTLU GÜNLER !!

28 Ekim 2012, 22.07
A- A+

Hani böyle olmasını istemezdin ya hani sen hiç gitmiyecektin ya hani sen sen hep benimle kalacaktın ya hani ne oldu o hayallere hani nerde verdiğin sözler hani nerde senin o vaazgecemem dediğin günler şimdi nerdesin be eyy sevgili sen nerdesin ??

Şimdi sen yoksun ya bu can sensiz ne yapsın bu kalp sensiz nasıl atsın bu beden sensiz buralrda senin hasretinle nasıl ama nasıll yaşasın söyle şimdi ben sensiz ne yapayım?

O nası bir girişti öyle güzeldi ama Allah var..

Güzel bir bayram geçti ve bizler yine bir kurban bayramını geride bıraktık şimdi de cumhuriyet bayramını en içten duygularla kutlayacağız.Allah hepimizi sevdiklerimizle güzel günlere cıkarmayı nasip etsin..

(nerden nereye bağladıımsa güzel oldu ama :)))

Bu arada şarkının fon müziği ismail yk git şarksıı olursa ve bide yüksek sesle okunursa acaip oluyomuş :)

YORUMLAR

29 Ekim 2012, 03.52

  Olmuyor ama :) Birinci oğlundu bu bayrama artık üçüncüde bir bayan bekliyoruz yazının sonunda :))
29 Ekim 2012, 07.31

Yani arkadaşım, olur da bu kadar mı güzel olur ...? Nereden nereye bağlamışsanız bağlamışınız ,şarkılar söylemişsiniz,espriler yapmışsınız ..., ama sonuç olarak; yüreğinizdeki özlemi ,sevgiyi,coşkuyu ve sempatiyi öyle bir yansıtmışsınız ki , ve de ne mutlu bana ki, bir sözcüğünü bile harcamadan "idrak edebilip", sevindim... sevindim... sevindim ...yazınızla.  Sağolun, varolun...

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZ  ,KUTLU OLSUN ..MUTLU OLSUN... SONSUZA DEK...

29 Ekim 2012, 10.41

  Mykan;  emeğine  yüreğine  sağlık.Herhangi  bir ideolojinin  gölgesinde olmayan  blogun  en  temiz  yorumu hakediyor.

  Tüm  gamyun  ailesinin   Cumhuriyet  Bayramı' nı, bu milli  bayramımızı  yürekten kutluyor,  bu  uğurda  sahip  olduğumuz  değerleri   satın  alacak bir  gücün  var  olmadığı  bilincini,ötekileştirmelere  rağmen  içimdeki  coşkuyla birlikte sonsuza  kadar  yaşatacağım.

Kurban Bayramı'da , Cumhuriyet Bayramı'da  bizimdir. Ötekileştirilemez.

29 Ekim 2012, 18.03
Beni yazının aşkla alakalı kısmı çekti en fazla....Ah be MYKAN ahhhhhhhhhh...Keşke nerde , kimle, nasıl oldugunu bilebilsek....Keşke dokunabilecek kadar yakın, keşke sevmemize  değecek kadar haketseler bu yüreklerdeki sevdayı....
Bugün 29 ekim cumhuriyet bayramı...Bir ATATÜRK ÇOCUĞU, bir aydın türk kadını olarak hassasiyetlerimizin bilincinde ve farkındayım  ve tüm ulusun bu varoluş bayramını  candankutluyorum....
14 Kasım 2012, 08.33
O nası bir girişti öyle güzeldi ama Allah var..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın