gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sustukların büyür içinde

08 Kasım 2012, 19.01
A- A+

Yolunda gitmeyen şeyler var bu aralar, karışık veya içinden kurtulamamak  gibi görünen şeyler. yanlış anlaşılmasın, bu bir intihar notu değildir. hiç o taraklarda bezim de yok zaten.

sadece...

bi şeyler oluyor işte. anlatamıyorum. kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum. ama burada da başarısız oluyorum bu anlatma konusunda.
ve birikiyormuş o eskiden hep unuttuğumu sandığım küçüklü büyüklü şeyler, zamanında anlatmadığım için. ara ara yaşıyordum bu durumu aslında ama hiç bu kadarı birden topluca üstüme gelmemişti. sadece benimle alakalı olsa, kendini çok da iplemeyen biri olarak kolayca atlatırım ama çok yakınlarımı etkileyecek şeyler var. onlar daha çok geriyor beni.

çok bunaldım biliyor musunuz? çok bunalıyorum şu son günlerde. başarılı olduğum konularda bile başarısız olacakmışım gibi hissediyorum, insanlardan soyutlanmaya başlayacakmışım gibi hissediyorum.

en yakınlarıma bile anlatamıyorum ben dertlerimi. çünkü öyle büyüdüm ben, nasıl dert anlatılması gerektiğini hiç öğrenmeden büyüdüm. anlatırken kırıcı olmaktan korkuyorum, susuyorum; anlatınca çözülmeyecekmiş gibi hissediyorum, susuyorum.

eğer en başından beri herkese tüm sorun veya dertlerimi anlatıyor olsaydım, böyle olmayacaktı biliyorum. ama bu saatten sonra hangi birinden başlayıp doğru şekilde aktarıp çözüme ulaştırabileceğim konusunda en ufak bir fikrim bile yok.

ve en kötüsü de bütün bu durumun sorumlusu benim. hepsi benim yüzümden.

ve siz, bunu okuyanlar, lütfen hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin. anında dökün içinizi. yoksa hallettiğinizi düşündüğünüz tüm o küçüklü büyüklü şeyler, siz fark etmeden katlanarak gelip boğuyor sizi.

boğuluyorsunuz ve ölmüyorsunuz. öyle bir durum..

YORUMLAR

08 Kasım 2012, 21.54
en kötüsüde nasılsın sorusuna iyiyim diye cevap vermektir oysa nefs bile alamazken 
09 Kasım 2012, 08.04
en kötüsü de bütün bu durumun sorumlusu benim
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın