gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ROSEANGEL UZAYLI GÖRSE

09 Kasım 2012, 14.06
A- A+

 

Hani düşünüyorum da uzaylılarla ilgili bir sürü yanlış bilgilerimiz  var.Acaba adamlar bizim hakkımızda ne düşünüyor? Camdan top kafalı şişman,ağır hareket eden,gri metalik renkte canlılar. Ayrıca da. enselerinde kuyrukları var ve bu kuyruklarla uzay gemilerine bağlılar.Şu ana kadar bilgilerlimiz ışığında adamlar yeşil ve tonlarında kuru buruşuk, ciltli saçsız,kirpiksiz kocaman gözlü, uzun parmaklı,göbekli falan filen,

         Şimdi uzaylılar bir tuhaf diyeceğim ama  korkuyorum da açıkçası.Benim en tuhafıma giden hareketleri ise  bunların ziyaret saatleri ve seçtikleri mekanlar arkadaşlar.Ay illaki gece yarısı ve sabaha karşı gelecekler ki bunları gören insanların,  karanlıkta iyi seçememiş,uyurgezer, uyku sersemi falan olduğunu da düşünmek zorunda kalacağız.Acaba gördüler mi görmediler mi.

         Delikanlı gibi gündüz gözüyle gelsene kardeşim,niye bizi birbirimize  düşürüyorsun.?Birde uzay gemilerinin indikleri mekanlar. İllaki köy yeridir,Ya Arizona çölüdür yada bilmemne!

         İnsene New York’a,insene  Taksim Meydanına ,insene Kordona  Herkes bir kere görsün bu iş bitsin uzaylı !:J)   Uzay gemisi  şehre inemiyor illaki açık alan istiyor diyorsan oda senin becereksizligin sayın uzaylı.(Korkuyorum da bak bunları yazarken Allah korusun):J) Biz helikopter diye bir şey icat ettik,istersen sanada satalım her yere iniyor dağa taşa ,denize J) ayrıca da biz bu adamlara ağız tadıyla hava atamayacak mıyız?

 

         Bunlar uzaylıların  galiba memuru Üç beş yer bellemişler,düzenli olarak gelip oralarda durup turne raporlarını  yazıp veriyorlar.Ne var  ne yok misali . Ben diyorum ki bu hipotezim ışığı altında bilim adamlarını araştırmaya davet  ediyorum. Araştırsınlar bu uzaylıların  mekanlarını acığa çıksın bizde korkmayalım “Şimdi bunları yazdım ya istiyor musunuz beni de alıp götürsünler ay  imdattt!!

Sevgiyle kalın buradan da uzaylılara selamlar dermişim :J))))))

YORUMLAR

09 Kasım 2012, 15.30

     Ne  kullanıyorsun bilmiyorum ama, yakında ''  arkadaşlar gece bir  uyandım salonumda    Spiderman   oturuyordu''  diye blog  yazarsan  şaşırmam :)))

   Blog  okurken  yazarın  ruh  haliylede ilgilenirim.Paylaşımını  tebessümle  okurken, muzipliğe  davetiye çıkaran   cümlelerinin  arkasındaki;  mizahı,  bilimkurgu ile  harmanlayan kalemin, çocuk  filmi  senaristlerine  taş  çıkartacak  bir  hayalgücü ve  gözleme  sahip  olduğunu  farkettim.

  Beymen;  paylaşımdanda çok,paylaşımın ardındaki  kalem  sahibinin ürkek  ruh haline  güldü :))

  Emeğine  sağlık....

09 Kasım 2012, 15.37
Beymen-33  ilginize tşk ederim .Beni anladığınız içinde ayrıca tşk ederim.espirili yaklaşıyorum konulara önemli olan eğlenceli ve bir okadarda düşünülebilen konuları seciyorum. çok mersi
09 Kasım 2012, 17.32
Bence siz Tanrıların Arabaları kitabını bir okuyun daha çok ilginizi çekecek diyebilirim ha okumak isterseniz ve piyasada bulamazsanız eğer netten indirebilirsinizde.bir göz gezdirin bakalım :)))
09 Kasım 2012, 18.46
    İşte benden bir tane daha :)) Uzay, Uzaylı bunlar çok dikkatimi çeken ve merak ettiğim konular :)) Çoooook görmek isterdim uzaylıları ve olduklarına da inanıyorum.. Roseangel eğer kaçırılma gibi muhteşem bir olay olursa beni de bulun dermişim :)) Ben köyde olmasamda çölün tam ortasındayım bul benii Roseeangell :)) Emeğine sağlık...
09 Kasım 2012, 21.24

arkadaşım sen rahat rahat uyumana bak.hatta haklarında istediğin gibi konuş istersen küfür bile edebilirsin. ÇÜNKÜÜÜÜÜ yok öyle birşey.o görülenler gelişmiş ülkelerin gelişmiş arama keşif gemilerinden başka birşey değil..daha fazla da konuşturmayın beni :)

           yazan: bir uzaylı ...puhahahahaha

09 Kasım 2012, 23.02
Bellum çok haklı. Pahalı komplolardan bir tanesi de bu ufo saçmalığı.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın