gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Küs mü barış mı?

09 Kasım 2012, 14.25
A- A+
"Küs mü barış mı?" yapardık çocukken, serçe parmak küslüğü işaret parmağı ise barışı simgeliyordu. Karşımızdaki hangi parmağı ile hangi simgeyi temsil eden parmağımıza dokunursa durumumuzu anlardık. Artık küs mü barış mı demeye gerek duymuyoruz bile, çünkü büyüdük. Küsmek istiyoruz ve küsüyoruz, o kadar. Sanki bu dünyada, dünyanın son anına kadar yaşayacakmışız gibi, küsebilme lüksümüz varmış gibi... İnsanlar birbirlerine kırılabilirler ya da birbirlerini yanlış anlayabilirler zaman zaman ama küsmek çocuk işidir ve zararsız bir eylemdir; işaret ve serçe parmağı kadar bir oyun gibi... Ama şimdi birer yetişkiniz, keşke küslüklerimiz birer çocuk saflığında ve oyununda kalabilseydi zararsızca. Şimdilerde ise birbirimize yaptığımızın adına ne deniyor bilmiyorum?

YORUMLAR

09 Kasım 2012, 20.36

   Küsme  huyum yoktur.Ama  kırmızı  çizgilerimi  ihlal  edenlere  de tavrımı koyacak  iradeyi   her şartta  ve  herkese  gösteririm.Bu  durumda  zaten  kişilikle   paralellik  arzeder ki; geçmişe  duyulan  özlem  ve nostalji ile bu  durumu idare  etmeye  kalkışırsak ,    UFFF oluruz...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın