gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAZ ÇIKARTTIRMAYIN BANA!

15 Kasım 2012, 05.16
A- A+

 Ya çok cesurum ya da çok aptal, bilemiyorum artık..
Hangisi olduğuma siz karar verin diyesim var, ama aptal olarak anılmaktan korkarım, yok yok ben aslında çok cesurum..
Yolda aracımla ilerlerken ilk defa kendimi dizginlemiş, slow bir müzik eşliğinde yaylana yaylana gidiyorum bayanların yavaşta gitseler tercih etmediği en sağ şeritte.
"O mahur beste çalar müjganla biz ağlaşırız" diyor şarkıcı, uyuyorum ben de ona..
Arkada bir araba, kopmuş geliyor sellektör yapa yapa, yahu iyide burası sağ şerit ne bu hız? "Dede yolu bura, git başka yola, bugün yavaş gidesim var, değme bana" diyorum ayı yuvasından çıkmış gorile..
Sol tarafımdaki yollar boş, yok ordan gitmiyor, kornasını öttürüyor, beni çileden çıkarmayı deniyor ve başarıyor..
Emniyet şeridine yanaşıyorum, yol veriyorum, yanımdan geçerken el kol hareketine maruz kalıyorum, bak işte o zaman "orada dur" diyorum..
Gidiyorum peşinden, yanaşıyorum yanına, "camını aç" diyorum, sallamıyor ve üstüne küfür ediyor..
Alıyorum araç şarjını fırlatıyorum arabasına, başarıyorum aynı şekilde onu kızdırmayı, çektiriyorum kenara, iniyorum arabadan, yürüyorum üzerine, yapışıyorum yakasına, adam uyanık bizim gibi aptalmı? (neyse kabul ettim aptallığımı) çıkarıyor cebinden biber gazını pıssstttırıyor gözüme gözüme..
Buyur burdan yak..
Delikanlılık ölmüş arkadaş, eskiden biber gazımı vardı?
Nasıl ağlıyorum, nasıl ağlıyorum, birde hastayım oldum mu sana salya sümük..
Koku duyumumu kullandım, yoksa rastgelemi davrandım bilemiyorum, tekme sallamaya başladım yumruklarimla birlikte...Tabi havayı dövüyorum o başka..
Neyseki mercedes arabasının bir yanını içeri göçertmişim, onu ayak darbemden ve vurduğum yerden anlamak zor olmadı, de... Adam kaçtı..
Müzik sesi kulağımda; "o mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız..." ağladığım doğru, ama müjgan yok ortalarda, olsada yardım etse kendime gelsem..
Hayatında ilk defa biber gazı yemiş biri olarak, çömeldim olduğum yere, ağlamaya devam ettim, gözlerim kapalı..
O uzunca kapalı gözlerle oturduğum yerde birde hayale dalmazmıyım? Bak sen..
Gamyunda görmüşüm kendimi, birşeyi protesto ediyorum elimde döviz, haykırıyorum "doğruyuz, haklıyız, bilmem neyi söke söke alırız" yok xsökeli sana demedim..
Genel oplar karşımdalar, ellerinde biber gazları üstüme üstüme sıkıyorlar, izdiham var; izleyenler mi, destek verenler mi, alehime sloganlar atan mı dersiniz hepsi orada mevcut..
Yok yanlız değilim yeğen, arkamda 3-5 kişi daha var, anca o kadar..
Geliyorum kendime, hemen bir arkadaşı arıyorum (kendisi bu konuda bilgilidir, sanırım çok defa biber gazı yemiş) "yüzünü bol suyla yıka" deyip, sanki illegal bir işe bulaşmışım gibi korkuyla kapıyor suratıma telefonu.
Lan manyak gözlerim kapalı, arabam nerde göremiyorum, bir koşeye pısmışım oturuyorum, nerede bulacam suyu!
Uzunca bir sürenin ardından açtım tek gözümü cayır cayır yansada...Arabaya doğru yürüdüm, kötü günler için sakladığım yarım şişe suyu yüzüme boca ettim, oturdum arabaya 1 saat kaldım öyle..
Neyseki sonra kendime geldim, hafif yanmalar olsada atlattım, bir sonraki gün yine sağ şeritte giderken arkamda sellektör yapan abiyi hiç uğraştırmadan yol verdim.
Gittim biryerlerden 3 adet biber gazı aldım, torpidoma koydum ve şimdi güvenli yolculuğun tadını çıkarıyorum.
Yiyosa şimdi çalın kornayı!

YORUMLAR

15 Kasım 2012, 09.35
cok komık :D:D:D Bunu yazan heralde uzaydan gelmıs olmalı Gamyunu kı kurdu acaba merak edıyorum neyse kuran ıyı nıyetlı bellı :D:D
15 Kasım 2012, 09.52
Dedim ki başlığı okuyunca'' anaaaaaa ne günlere kaldık be''( espri tabii. ) Merakla açıp okumaya başladım..Dedim ki okudukça; '' YAPMA , ETME YELOVE, AÇMA BAŞINA BELA''. N'aptımsa dinletemedim ki!!!!!

Sabah , sabah beni gülümsettiniz. Her gün onlarcası yaşanan bir olayı hicvederek bize aktardınız. Ben çok beğendim. Ellerinize yüreğinize sağlık diyorum....
15 Kasım 2012, 12.19
Başlık dikkat çekici ama içerik daha dikkat çekici. Ellerine yüreğine sağlık Yelove.
15 Kasım 2012, 12.22
biber gazı bence yine en iyisiymiş ya beyzbol sobasıyla gelse ufak çaplı kırıklar felan ondan daha iyidir bence :D:D sesli güldüm yazdıklarına abi ama bende arabama koyucam birtane biber gazı aklımda olsun :D:D eline sağlık.. 
15 Kasım 2012, 12.57

Ayı yuvasında gorilin ne işi olur demekle başlamak istedim evvela sözlerime :)
sağ şerit demek bayan şeridi demek değildir. Kara yollarında  azami hız sınırı olduğu gibi asgari hızın da sınırı vardır. burası sağ şerit deyip te babamızın yolu gibi istediğimiz hızda  gidemeyiz.

ayrıca arabanız ne marka bilememekle beraber şunu da merak ettim, nasıl olurda bir insanın arabasına zarar verdiniz veya  şarj fişini attınız? Bir insanın arabasına zarar vermek karşı  şiddeti  gerektirir( can malın yongası mantığıyla)

 biri bize hızlı ol diye selektör yakıyorsa, burası  sağ şerit  soldan git diyemeyiz, kaldı ki emniyet şeridini hiç kullanamayız! ( bu konuda sizi kınadım) 

Adamın arabasına zarar verip, yakasına yapışacak özgürlüğü nereden buldunuz bilemiyorum ama eminim ki aldığınız  gazları sizin arabanıza zarar verip yakanıza yapışacak birilerine sıkacaksınızdır :)
  
Biraz empati..

15 Kasım 2012, 13.04
Ahahahahaaa :DDDDDD Çok kmk ya
15 Kasım 2012, 14.04
Komik misin sen :D            
15 Kasım 2012, 14.06

Sevgili Yelove..

" bayanların yavaşta gitseler tercih etmediği en sağ şeritte."

Sizinle bu  cümleniz üzerine 7 gün canla basla ve feministce duygularimla cebellesebilirim..Ama baska bir platformda :))

Harika bir anlatim,cok hos..Keyifle ve gülümseyerek okudum ..Kaleminiz de kuvvetli espri anlayisinizda ,izninizle simdi varsa eski Bloglariniza göz aticam ..Klavyenize saglik..

15 Kasım 2012, 14.18
anlaşıldığı üzere; biber gazı can'dır...
15 Kasım 2012, 15.34

Zaman nasılda değişiyor di mi:( Önceden koltuk yanında "haydar" isminde kalınca soplar olurdu. Biri yan gözle mi baktı! Hemen haydar ele alınır, diğer ele bir kaç vuruş atılarak hasıma doğru yavaş yavaş yürünür, Allah ne verdiyse kafa göze girişilirdi:) Biber gazı çıktı hakikaten yiğitlik bozuldu:) İnsan o günleri özlüyor beee:Pp  Çok keyif aldığım yazın için, bu sana Yelovesmile Resmi


15 Kasım 2012, 15.36
Algıda seçicilik mi? işte buyrun  ..MAHUR BESTE...o öyle sallanıp uyum sağlanacak bir şarkımı??orada söz edilen müjgan bir kadın mı??orada söz edilen müjgan kirpik gözyaşı ve yalnızlık..o şarkının muhatapları ise genç fidanlar..
15 Kasım 2012, 16.18

Sen çok yaşa Yelove, sana gazsız günler dilerimsmile Resmi

Bende biber gazlı bir anımı yazayım :)

Geçen yıl blogda paylaşmıştım bankamatik önünde bir olay gelmişti başımızdan. O günden sonra biber gazı çantamda. Kullanmak nasip olmadı ama  :))

Neyse bu benim çantadan hiç çıkmadı kimlik gibi hangi çantamı alsam istem dışı alıp atıyorum çantama orda bir yerde olması yetiyor.

Geçen hafta veraset intikali için Adliyeye gittim unut sen çantada . Polis çantaya baktı

Polis:  Hanfendi yasak bunla adliyeye giremezsin

Tamam dedim kalsın burda çıkışta alırım.

Tamam dedi. İçerideki memur fotokopi çektirmem gereken kağıtlar olduğunu söyledi. Ben de mecburen o polis noktasından  geçip  dışarı çıkıp fotokopi çektirip yine geri gelmem lazım. Polis benim çıktığımı görünce seslendi. Bende geri geleceğimi en son çkışta alacağımı söyledim. İşlerimiz bitince aldım gazımı :)

Eve gelincede oje ile pespembeye boyadım şimdi heryerden rahat geçiyorum parfüm sanıyorlar ;)

15 Kasım 2012, 18.19
Eskiden köroglu demis ya, tüfek icat oldu mertlik bozuldu diye. Bu gaz delikanliyi bozar, racon ayaga düstü be abi :))))) 
15 Kasım 2012, 18.55
      :)))))))))))))))))))))) çok güldüm çok. Hay Allah razı olsun. Yazıyı okurken tv de açık haberleri izliyorum bi yandan. Sizin gözünüze pıstttırdıkları pis biber gazı şeysini, mecliste, biber gazı sıktıranlara bizzat sıkıyolar :)))))) bi pıssttırmadır gidiyor yani :)))))))))) Yok yok bozuk sinirler, herkesin asabı bozuk.. milletçek psikolojik destek almamız lazım :))))))) bakın iki de bi gülüyorum, hem de ağlanacak halimize, deli miyim neyim :)))))))))))

      Yorumculara hiç laf etmiyorum bu sefer..yine hassasiyetler gelişmiş çünkü...olay çıkmasın. Sinirlerimiz bozuk bizim ondan oluyo böyle. Bi başka blog altında papatya çayı tarifi vermeyi düşünüyorum yatıştırıcı faydası olur belki :ppppP  Vallahi bezdim burdan :)))))))) Neyse ne diyorduk ... pıssttıran suç aletininin resmini de koymuşsunuz isabet olmuş, haberde aynı görüntüyü eş zamanlı  olarak görünce bende ipler koptu. Bu yüzden de biraz  lakayt bi yorum oldu kusura bakmayın. İki yazınızı daha okumuştum, bunu çok beğendim .. başlık seçimleriniz de çok zekice.

15 Kasım 2012, 19.06
Ben şimdi otomobilim olmadığı için mi şükretmeliyim yoksa İstanbu'da yaşamadığım için mi? Ata Demirer stand-up gösterisinde sorvivor a katılmaya ne gerek var İstanbul'da yaşıyoruz ya en büyük sorvivor bu demişti,sanırım İstanbul'da yaşamadığım için şanslıyım çünkü okuduklarım bana oldukça uzak şeyler ama eğlenceli de geldi :)
15 Kasım 2012, 21.13
duygusallık yaşadığım bayanların çoğuna aldığım ilk hediye (: geçmiş olsun ...pembe oje ile boyama kısmı gerçekten mantıklı му ηєω ℓιƒє tşkler ;)
15 Kasım 2012, 21.13

haklısın ama

bizde hala

beyzbol sopası var

ama

bende akıllandım

en kısa zamanda edinecem bend biber gazı

neler oluyor

yaşamadan öğrenilmiyor

kalvyne sağlıksmile Resmismile Resmi

 

15 Kasım 2012, 22.28
aklına ve kalemine sağlık arkadaşım. Bence senin bir karikatür dergisinde köşen falan olmalı. Yoksa da git yazılarını göster. Şahane olmuş.
15 Kasım 2012, 22.59
1 bu müzigi bida dinleme seni yavaşlatıo:) 2 biber gazı kullanılan olaylarda insanları artık en ii sen anlayanlardan olursun(ii tecrube) 3 sarjı fırlattıgın adam acaba o şarj kadar edermiydi??? 4 yanarsa yansın donarsa donsun... bu bi hayat felsefesi.....egerki yaptıgına pişman deilsen bence en mutlu sensin:)))( senin göz geçerde onun kaporta acısı satıncaya kadar devam eder) 5 arkadaşın seni seviomuş biber gazının ilacı limon dememiş ::)) yoksa onu nerde bulcaktın:)
16 Kasım 2012, 01.56
Rüyaymış uyandım diyecek diye düşünürken gerçekmiş. Eh geçmiş olsun madem.  O kadar canın yandı sende başka canlar yakmak istiyorsun galiba :) Mahsus denemek için sağ şeritte ki birine sarıyormuşsun ondan sonra da onun başına gelenleri anlatırsın bize :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın