gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Genç ile Kız

27 Kasım 2012, 00.44
A- A+
 Sohbet böyle devam ederken kız eskileri hatırlamış okuldan önceki hayatına dönceğini felan söylemiştir. Genç bunun aksinde olumlu mesajlar atarak rahatlatmaya çalışır.Kızdan mesaj.
Kız; Hayat aşkı yaşadığın kadar güzeldir.
Genç; Aşk evet yaşanmaya değer kişilerle yaşadığın zaman hayat ve içinde ki herşey güzel.
Kız; Evet doğru. Yaşanmaya değer kişi ile…
Genç; Bulduğun zaman kaçırmayacaksın. Alışacaksın ben alıştım birine.
Kız; Kime ?
Genç; Her yakınlaşmada uzaklaşan birine. Tam olacak dediğim anda ellerimden kayıp giden birine.
Kız; Kimmiş o ?
Genç; Bilmiyor musun ? Biliyorsun… Ama yinede duymak istiyorsun.
Kız; Ya anlamadım ne diyorsun ?
Genç; Anladın da neyse.
O gece konuşmalar hızlı idi. İki binanın karşı karşıya duran camın birinde gönlü yaralı, kalbi sürgün, 23’ün de omuzları çökmüş bir delikanlı. Karşı camda ise 22’sin de bir kız. Ama ikisi  bir olamadı. O gece genç yine duygularını söyledi laf çarptırarak.Sanki 3. Bir kişiden bahsedermiş gibi konuştular ikiside anladı anlatılanı. Ancak yine elde bir şey yok.Ne reddedildi ne de bu cevaplar gence yetti. Genç hüsran ile yine peş peşe sigaraları tüketirken. Kız uykusuna daldı. 
    Genç o gece düşündü düşündü düşündü... Onunla olamıyor ama onsuz da yapamıyordu. Uzak kaldığında hiç değilse görmediği için özlemek daha anlamlı geliyordu. Anlamıştı artık onunla olmayacak inanmıştı buna ama hala istiyordu. Hani derler ya insan yenildiği zaman değil vazgeçtiği zaman kaybeder diye, asla vazgeçmemişti. Aradan bir kaç ay geçti. Kız ile Genç arkadaş gibi konuştular sohbet ettiler. Ama bir gece bir mesaj geldi. Kız'ın mesajı ; Kusura bakma cevap veremedim evet yarın Merkeze gideceğim. Geç attım mesajı sevgilim aradı da onunla konuşuyordum. Genç işte bu an yıkıldı. Mesaja cevap vermedi tekrar bir sigara yaktı. Artık herşey bitmişti... Valizini aldı toparlandı memlekete bilet aldı. Sabah saat 7:30 da otobüse bindi kimse ile vedalaşmadan. Doğru köyüne gitti kimseye birşey söylemeden. Okul, iş, kariyer hatta hayat umurunda değildi artık. Aradan 2 ay geçti haber her yerde duyuldu. Genç'in köyünde okulunda her yerde. Sabah saat 4:00 da olan olmuştu. 



Yazının devamı vardı hemde çok uzundu. Ama ben yazıları kaybettim. Hatırlayıp yazmam da mümkün değil kısadan sonuca bağladım. Yazının Final kısmı ise ilk paylaştığım blog yazısıdır. Teşekkürler okuduğunuz için güzel yorumlarınız için. 

YORUMLAR

27 Kasım 2012, 09.41
merhaba..şükür rahatça okuyabildiğim bir yazı  harfler büyük okuyacağım  diye akla karayı seçmedim  ..arkadaşlar yazıyorlar sağ olsunlar   hep iç içe  ufacık  harfler , gözlerimi kısa kısa  ekrana  yapışarak okuyordum  her zaman ne olur blogcular sizde böle rahat  okunabilen şekilde yazın 
27 Kasım 2012, 14.38
Genç; Bilmiyor musun ? Biliyorsun… Ama yinede duymak istiyorsun.
Kız; Ya anlamadım ne diyorsun ?

=))
27 Kasım 2012, 20.01
Güzel, beğendim. Bazen istediklerimiz beklediğimiz gibi çıkmayabiliyor... Sevgilimle konuşuyordum- Çok kötü bir durum...
28 Kasım 2012, 00.24
1_ömür
 maus topunu cntrl + maus topu ile ilerletirsen rahatca okuyabilirsin :D
28 Kasım 2012, 16.56
lanet olsun karşılıksız aşka...
01 Aralık 2012, 18.41
Bazı arkadaşlar finali anlamadıklarını soruyorlar. Yazının finali ilk blog Görmeyen gözler.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın