gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Böylesi rüyada denk gelir :))

06 Aralık 2012, 13.44
A- A+
Daha ba$ima neler gelecek bu balik tutma sevdasindan bilmiyorum. bazan dü$ünüyorumda, acaba ben paranoyakmi oluyorum. Bu balik tutma hobysi bende kar$i koyamadigim bir istek yaratiyo ve beni bir ses uyariyo her daim : SEN SECILMIS ADAMSIN BENI BUUUUUULLL BUL BENIIII .. bi bulabilsem o rekor baligi ah bi tutabilsem  bitecekmi acaba bu balik tutma sevdam:)) emin olamiyorum.. Gine 3 arkada$ ucakla 18 saatlik bir yolculugun sonunda varmistik kizildenize. Körfezde sirali tekneler kiralanmayi balik avina cikmayi bekliyor, ve ben yana$iyorum esmer tenli o tekne sahibinin yanina ,yarim ingilazcamla:) anlasiyorum tekne sahibiyle. Aciliyoruz 3 arkadas kizildenizin o masmavi aciklarina.. Teknenin arkasindan suya biraktigimiz rapalaya müthi$ devasa bir balik takilmis olmaliki tekne motoru agirligini cekemiyor ve yavasliyor. Önce baligi iyice yoruyoruzki kolay alalim tekneye. Neydi bu balik, hangi cinsti demeye kalmazzzz zipliyor o masmavi sulardan disariya kurtulma ümidiyle kancadan. Aman allahim, oda ne bu dev bir kilic baligi devasa bir balik ve pullari parliyor i$il i$il güne$in altinda. Yakalamistim en sonunda hayalimdeki o rekor baligi ve resmini cektirmistim kuyrugundan asili bir vaziyetteyken balik, boyumun baliktan kücük kalmasina inat dikilerek yaninda. Ben tutmustum onu evet bu bir rekor trofe balikti herkese kismet olmaz böylesi . Demeye kalmaz balik müthi$ bir gücle cekti beni tekneden, suya düsmeden önce taaaaakkkkk diye bir ses, gözlerimi actigimda elimde yataktan düserken tutunmaya calistigim gece lambasi kucagimda, yerde oturuyorum, basimda ise o rüyayi bana unutturacak bir $i$lik:( . Dü$ünüyordum, acaba beni Cebren mi yasaklami$ti tekneden :)(burada kendisinin anlayi$ina siginaraktan saygilarimi sunuyorum ) :)) son attigim bloga sebep heraldeki böyle bir baglanti kurmu$tum :) O günün sabahi tek merakim  internetten Kizildeniz´i arastirmak,balik konusunda bilgi edinmekti. Ve rüyamdaki kilic baliklarinin bol oldugunu ögrendim.. Simdi ise 2013 yazinin en az 2 haftasini orada gecirmek icin planlar yapiyorum .. Umarim o baligi yakalarim ama tekneden düsmem. Düsmesi bisey degilde insanin ba$inin $i$smesi kötü oluyo :(( Yok abi yok ben adam olmam.  Bakalim bu sevda bana daha neler ya$atacak...

YORUMLAR

06 Aralık 2012, 15.23

AdmiraLstar ben bu gördüğün rüyadan anca şunu çıkarta bildim ;

Ya gecen gün blogta yazmış olduğun yazında anlattıgn çarpılmanın etkisinden hala kurtulamamışsın yada gece biryerleri açıkta unutup  uyuyorsun : )

Saygılar ..:)

06 Aralık 2012, 16.13
horlayanBALIK nikli arkadas enteresan bir yorum getirmis yaziy .... himmm düsündürücü deneyim sahibi insanlar tabi baska olur aciklik konusunda :))
06 Aralık 2012, 17.32
sız her gördüğünüz ruyanın pesıne  böle düsersenız durum vahım bence :)  keyıflı bı yazıydı emegınıze saglık ...
06 Aralık 2012, 18.12
:)) 
Balık da balık balık da balık ne bu ya Admiral. Rahat bırakın o balıkları, benim ruyam da Kızıldeniz' e gitmek, dalış yapmak, balıklarla dolaşmak. İnşallah sizden önce giderim, resimlerim onları:)) Bi ısırırlarsa görürsünüz dicem ama onu da yaptılar daha ne yapsınlar :))) 
Bu arada , balık konusu güzel tuttu, siz bu konuda devam edin, çok güzel yazıyorsunuz, bir de o değişik yazı karakterleri olmasa, missss:)
Ataya.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın