gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bazen mutluluk ...

06 Aralık 2012, 14.51
A- A+
Bazen öyle şey oluyorki içi içine sığmıyor insanın bütün kötülükleri , hastalıkları  her şeyi unutuyor .Kötü olan o kişinin canını yakan  ne kadar insan varsa hepsi unutuluyor.Sadece o seni 2dk olsa bile seni güldüren şeye inanıyorsun  çünkü senin tek doğrun o dur. Bütün güzellikler ondadır . İnanmayı cok istrsin ona ve zaten olması gereken de budur .Bazende  hiç yokken ortada hiç bi neden yokken gözyaşlarınıza söz gçiremezsiniz .Her şey yolundayken birden her şey teptaklak  olur bu durum o kadar hızlı olur ki nasıl oldu hangi ara oldu anlayamazsınz bile sonra günün sonunda  başınızı yastığa koyduğunuzda vicdan azabından uyuyamzsınz  çünkü sizi rahatsız eden bir şeyler birilri vardır birileri fazla yada birilri eksik .Haddinden fazla mutlu olmuşunuzdur ve bu durum hiçte iyi olmaz çünkü hayat öyle acımasızdır ki  o verdiği kahkları  almasını cok iyi bilir.Bu böyledir bir tebessüm bin gözyaşı kahkalrının hesabını siz yapın artık. Hayat bazen öyle oyunlar oynarki gözümüzün önünde olan biteni görmeyiz  .Kör olmuştur gözler sağır olmuştur  kulaklar ...  Başucumuzdaki mutluluğu göremeyiz  hep uzaklarda ararız mutluluğu belki bu yüzdndir mutsuzlukların nedeni. Yanımızdaki insanalrı görmeyiz hep uzaklarda ararız .Bize huzur vereen , koşulsuz güvendiğimiz, o olmadan yaşayamadığımız, sanki dünya onun bir tebessümüne muhtaç sandığımz, o deniz mavisi baktıkça huzur bulduğumuz gözlri cok uzaklarda ararız .  Oysaki bu mükemmel insan  cok uzaklarda değil yanıbaşımızdadır .Bir yerlre saklanmış bizi  izliyordur .Bazen tatlı tatlı gülümsüyor bazen kızıyordur ama mutlaka cok yakınalrda bir yerlerdedir  .Bir kıvılcımdır bekli onu karşımıza cıkaran . Öyle bir anda gelirki tepetaklak olan dünyamız düzelir .Sis perdesi kalkar  yerine tozpembe perde gelir  O karanlık odalar aydınlanır .O mutluğa hasret yüzler mutluğua kavuşur .Önemli olan  onu arayıp bulmaktır .Mutluluk bekli bi çocuğun bi damla gözyaşında belki o cok sinirlendiğimiz kişide .belkide  o küçük taşın altındadır . kim bilir belkide :)

YORUMLAR

06 Aralık 2012, 15.05

Merhaba asasdasssssaa nickli arkadaşım ;

Aslında bu yazınızın başlığını Belkide mutluluk ...
değilde 
Bazen mutluluk ... yapsaydınız daha güzel dururdu..
Çünki yazınız içinde nerdeyse hiç belki-de ifadesi kullanılmamış onun yerine  
bazen-de ifadesini kullanmışsınız hemen hemen  her satırda..

Yoksa ;
Belki-de = Bazen-de mi.? 

Saygılar..

06 Aralık 2012, 15.28
haklısınız. ama aklıma o başlık gelmişti :)
06 Aralık 2012, 16.41
... benim mutlulugum yegenimin (3 yasinda) bana "teze sende kalabilir miyim" demesi. sonra yatakta benden aglayan filin hikayesini istemesi. ve ben hikayeyi anlatirken onun söyle deriiiiiiiiiiince bir icini cekerek gözlerini kapatmasi ve ve kollarimda uykuya dalmasi..... O an hissettigim huzuru, mutlulugu suan baska hic birseyde bulamiyorum.

bu kadar ufak bir sey o kadar büyük bir duygu yasatabiliyor insana. tadini cikaralim en ufak anlarin bile tadini cikaralim.

herkesin mutlu günler gecirmesi dilegiyle...
ellerinie saglik
06 Aralık 2012, 18.32
                              teşekkürler (:
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın