gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

RUTİNE ALIŞMAK!!!!

08 Aralık 2012, 02.46
A- A+

Bazan tutku ile bağlanırsın bazanda onu hiç istemessin.Elinde olan ile yetinmez her zaman daha fazaını istersin.ama istediğini elde etiğin zaman nedense o artık sıradan olmuştur.İlk zamanlardaki o ulaşıllmaz tatlılık kalmamıştır.

Hayatımız hep öyle gelişmemiş midir?

Sabah kalkarsın işe gidersin,iş yerinde aynı olaylar sabah 8 akşam 5 mesaisi bitene kadar hep ayı....

Ev hanımısın kalkarsın evli iseen kocana kahvaltı cocuklara okul hazırlığı sonra ev işleri vs.

Oysa unuttuğumuz bişey var hep rutin (sıradan) gecen o günler aslında bir daha geri gelmeyecek günlerdir...

Hayatta ah keşke geri gidebilseydimde şunu yapmasaydım demediğiniz günler vegeceler dileği ile

saygılarımla mykan

YORUMLAR

08 Aralık 2012, 08.58

   Nasıl birdaha gelmeyecek  günlerdir  ?    Adı üstünde işte   rutin.  Yani  yarın  yine  aynısını  yaşıcaz  zaten.:))  Rutin  günler , bizden  hiç  gitmeyen günlerdir:)

  Gelmeyecek olan  dünümüzdür.Bu  günlerimizi rutinden  kurtarırsak  renk  renk   hatıralarla   süslemiş oluruz dünümüzü.Ve  hiç gelmeyecek olan  dünümüz  hatıralarımızda    tüm rengiyle yaşar.

  Gamyun  bloga  girmek  benim  rutinlerimden birtanesi.Ama  girdikten sonra  elastik ve  zengin bir   yaşam  döngüsünde buluyorum kendimi.Bu  zenginlik , sonuç  itibarı ile bloga  girme  eylemimi   rutinden  kurtarıyor. Mesela paylaşımınızda  bu renklerden birtanesi.Belki   sadece  bu yazınızı okuduğum için bu hafta sonu  fark  yaratacağım  kendim için :) 

   Emeğine  sağlık.

08 Aralık 2012, 10.54
Mykan şimdi sen bize ne diyorsun anlamadım:)  Bu rutin günlerin tadını çıkar yarın özlersin demek istiyorsan yarın da aynısı olacak amaaan yaa, moral mi bozuyorsun umut mu aşılıyorsun anlamadım ben.

Bak rutinden çıkıp Koz_A ma girdim ben, bir arkadaş dedi Ataya' yı yedekle:)))) Ne demek o dedim, çalarlar dedi. Adımı kaybettim hükümsüzdür diye üst bant atacaktım az kalsın, yedeklemek meğer yan rumuza koymakmış, koydum geldim bak:)) Hadi seni güldüreyim sabah sabah;

Koza rumuzla oynuyorum tanıdık bol olan bir pişti salonda, Ataya abla filan denmesine alışığım da pek yadırgamıyorum bunu, ama bana Koz_A abla denince bi tuhaf oldum bi tuhaf anlatamam:)) Civciv teyze, Takip amca, Böğürtlen yenge bi şey yani, nassyaneee:))) 

Neyse, arkadaşımızın Koza ablasına  salonda sorduğu soru şuydu;
Koza ablacım ( Ataya oldugumu tabii ki bilerek soruyor bu soruyu) , sabah salonumuza bir pembe Ataya rumuz girdi beni öptü hg deyince , sendin demiii:)) 
Hee, bendim bendim korkma:)

Bir de mykan;
Ev hanımısın kalkarsın evli iseen kocana kahvaltı cocuklara okul hazırlığı sonra ev işleri vs. demişsin ya,
bunu değiştiriyorum, yok sen rutinden çık diye yapıyorum:))

Evli isen, kalk, karına kahvaltısını hazırla, çocukları okula yolla, sonra vs.vs.vs.vs:))))))

AtayaG.
08 Aralık 2012, 12.58
Alıştığımız şeyler "rutin" olur zaten.:) Rutini yaşamak, öğrenmek yaptığımız. Güne uyandığınız duygular önemli bence rutini delmek için.
08 Aralık 2012, 16.05
Rutinli günler düzenli gecen günlerdir benim icin. Yani, evet dedigin gibi kalkarsin, ise hazirlanirsin, isten gelirsin, yemegini yaparsin, yersin, kahveni icersin..... vs

Düzensiz rutin de ola bilir. Dimi? Yani mesela issiz olursun, esin dostun olmaz, ne bilim ilgilendigin bir hobbi´n olmaz... eee, sabahlari kalkarsin, naparsin? Bugün bunu yaparsin, yarin sunu yaparsin ama sonucta hic birsey yapmamis olursun :)

Valla ben rutinli günlerimden memnunum ve herkesede düzenli rutinli günler diliyorum ...

Ellerine saglik.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın