gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Seviyorummmm...

20 Aralık 2012, 15.54
A- A+
 Hayatın bu kadar güzel olduğunu hiç fark etmemiştim. Yaşamak ne güzelmiş oysa ki..
Bu kadar yoğun ve sıradan giden zaman nasıl oldu da bir günde değişti anlamadan AŞIK oldum. di her şeyim sen oldun. Aklımda, kalbimde sürekli sen varsın. Bir ömür boyu mutlu olacağım insanı tanıdım ve sanki her zaman, hep hayatımdaymışsın gibi hissediyorum, Ki ben senle doğmuşum şimdi anlıyorum. 

Asla ayrılık yok bize, hem neden ayrılalım birbirimizi bu kadar çok seviyorken. Başka insanlar aşkı bulamadığı için ne kadar yazık! 

Ruh ikizim, mutluluğum en sevdiğim benim.

Ben bu kadar severken eminim o da beni çok seviyor, ama neden her zaman ki gibi davranmıyor ne oldu da değişti anlamıyorum. Nedir eksik olan? Ben aynıyım ama o artık aynı değil.

Bu kadar kısa sürede bu kadar çok sevgi ağır geldi galiba, kaldıramadı zaten kaldıramazdı. Bu aşk ne oldu da tek kişilik oldu anlamadım ama sevdim delicesine. Onu tekrar kazanmak için umarsızca çırpındım. Sürekli peşine düştüm düzelecekti AŞK varsa engel yoktur dedim. Her defasında çırpınışlarım karşılıksız kaldı sürekli kendi başımaydım. Kimseye anlatamaz kimseden anlamasını beklemezdim. 

Şimdi anlıyorum, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.

YORUMLAR

20 Aralık 2012, 16.29
Okumaya başladığımda birden pat diye böyle bir devam geleceğini beklemiyordum doğrusu.Hatta şunu bile o an içimden geçirdim asla ayrılık yok bize derken bu kadar severken nasıl olsun dediğinizde bende içimden neden olmasın ki bu kadar sevenler ayrılmıyor  mu  tamda içimden bunlar geçerken sanki bir şey pat diye bunu suratıma vurdu sonraki satırlarda. Ben bu gidişlerin arkasından bu kadar çabalayan bayan arkadaşlarımı anlayamıyorum.Seven zaten gitmez yanında olur eee gidiyorsa neden bu geri döndürme çabası.Sizin yaşadığınız aşkta da nedenini sizin bile bilemediğiniz bir eksiklik varmış zaten yaa siz karşınızdakinin sevgisini sizin onu sevdiğiniz gibi sanmışınız(aslında öyle değilmiş) yahut ta yaptığınız bir yanlıştan dolayı onun size karşı olan sevgisi bitmiş.Kısa zamanda bu kadar yoğun duygular yaşanmış aynen o kısa sürede de unutursunuz inşallah diyeyim.Uzaktan sevmekte bir yere kadar olur...sağlıklı mutlu kalın...
20 Aralık 2012, 16.49
....SEVMEKKK ÇOKKKKKK GÜZELLLLLLL......................HELE Kİ  SEVİLİYORSANNN................................ÇOK DAHA  GÜZELLLLLLL..........................................SEVENİN HALİNDEN ..................................................SEVENLER  ANLAR.............................ALLAH  SEVGİNİZİ  DAİMİ  KILSIN..................GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER .......YÜREĞİNİZE SAĞLIK  KALEM DAIM OLSUN..




20 Aralık 2012, 17.01
   Aynen dediğin gibidir herhalde pek bir yorum yapamayacağım .Ama bir şeyin her an aynı tadda olacağını düşünme .
20 Aralık 2012, 17.50

 İşte   yere  göğe   sığdıramadığımız aşk   budur!!!  Önce  Kalp  pırpır  eder,   kelebekler  uçar...Sonra  şüpheler,  seneryolar... Devamında  ayrılık, sonrası  geri  dönn  Tülayyyyy!!!!  

  İşte  tek onaylık  bir  gamyun  bloğuna bile  sığmış  kocaman!  bir  aşk  hikayesi...  Doğuşundan  batışına  zamane aşkı...  çok manidar  resmedilmiş bu paylaşımda.

   Emeğine  Sağlık    Naturally... 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın