gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MASUMCA.....

28 Aralık 2012, 15.09
A- A+
     Sevgili gamyun üyeleri, uzun bir süredir bu sitedeyim. Bir çok insanlarla tanıştım, sohbet ettim oyun oynadım.
Evet çok güzel yürekli arkadaşlarım oldu. Adını dahi bilmediğim ama gördüğümde huzur veren arkadaşlar..Ama bir şeyi hala anlayamadım çözemedim çözemeyeceğimde.. Burada herkes birine aşık..Güzel bir şey olabilir yanlış olan buradaki değerlerimiz..Sadece gözlemlerimi dile getirmek istiyorum . Hayat bazılarımız için buradan ibaret olmuş. Eşini işe,çocuğunu okula gönderen  hemen burada..Hayır bir el oyun oynanıp maalesef çıkılmıyor buradan. Meraklı oluşumuzdan kim var kimlerle oyunda, yada kalbimizi çarptıran o gelmiş mi..Evli olup hala burada aşk peşinde koşanlar, eşini uyutup burada değmeyecek kişilerle sohbet uğruna zaman geçirenleri anlamıyorum..Sorsan evliliğinde mutsuzdur..çocukları hatırına katlanıyordur.Mutsuzlaştıran kim bu evlilikleri...Yine bizleriz.. Değer yargılarımızı flört ederken çoookkk sevdiğimiz için  gözardı ederiz.Ama evlenince nedense katlanamayımız..Artık sevmiyoruz mu..Ve..Sonuç evliliğim mutsuz gamyunda mutluluk arıyorum..Geç arkadaşım bu hikayeyi...Burada mutluluk Sanal..Çünkü herkes sanal davranıyor.   
            Hayranlığım burada gerçekten kendi gibi olanlara.Oyun sitesi kavramını benimseyip oyun oynayıp eyvallah diyerek çeken gidenlere. Bu sitenin hakkını adam gibi verenlere..
            Ve...Konumun özüne gelirsek . Bütün özel salonlar, aşk cenneti gibi..Oplar arası aşklar, kıskançlıklar,Salon genelinde aşkım canım cicim bitanem ömrüm hayatım vazgeçilmezim...İyide bundan bize ne..Aşk değerlidir arkadaşlar ulu orta yerlerde harcanmaz..Aşk kutsaldır..Özelinizde kalmalı..Aşk çok güzeldir..Ama saygı ile yaşamasını bilin...Aşk ömürdür..Kıymetlidir..Herkesle yaşanmaz..Üst bant mesajlarından inanın midem bulanıyor artık..Yeni moda ayrıldığınız ama bir zamanlar aşkından ölüp bittiğiniz insanlara gönderme yapmak..Birde farklıyım demek...Nerede farkın...Laf yedirmektemi..başardın mı eline ne geçti?..Neyin intikamını alıyorsun..Bazen SUSMAK en büyük erdemdir...Unutmayın..
Ben burada öyle aşklara şahit oldum ki...Bu kadarıda olmaz dedim..Adları aşık...
Ama şundan çok eminim ve biliyorum gamyun tarihinde çok güzel ve onurlu aşklar yaşanmıştır ve ben bu aşklar önünde saygı ile eğiliyorum....
            Sanal diyoruz ama bizleriz burada her şeyi yönlendiren.  İstiyorum ki her şey hakkı ile yaşansın..Önce SAYGI...Öncelik hep sahip olduğumuz değerlerimiz olsun..Evimiz, eşimiz, çocuklarımız...Çünkü geleceğimiz onlar..Burası hayatın stresinden arınmak için birkaç güzel saat geçirebileceğimiz bir yer..
               Ama kim olduğumuzu unutmadan....
                                                                          SEVGİYLE KALIN.....

YORUMLAR

29 Aralık 2012, 14.16
Merhabalar
Yazınız şimdiye kadar o okuduğum bloglar arasında en anlamlı ve içten kabul ettiğim konulardan biri oldu.Ne eksik ne fazla  :) 
Teşekkürler,yüreğinize sağlık..

29 Aralık 2012, 17.12
elinize sağlık gerçekten güzel konulara temas etmiş kanayan bir yaraya parmak basmışsınız tşklr 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın