gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Keşke Çocuk Olsaydım..!

30 Aralık 2012, 19.47
A- A+

Bu soruyu ben kendime çoğu kez sormuşumdur, acaba tekrar çocuk olabilirmiyim? diye ama nafile cevabı belli imkansız bişey belkide ama bazen penceremin önünda oturup camdan dışarı bakarken aklıma geliyor ne güzelmiş o günler sokakta saklambaç oynama yada bir arsada ölürcesine mahalle maçları, akşama kadar top oynardık ama yorulmak bilmezdik, ha birde ağaçlardan kiraz, vişne , kayısı toplardık akşam olunca evde sohbet unutmadan birde hava soğuksa eğer üşüyerek gelirdik eve sobanın üzerinde kestane ohh..keşke çocuk olsaydım.. şimdi geçim sıkıntısı hayat zorluğu daha neler neler demem oki çocukların çocuklarımızın kıymetini bilelim onlara güzel mutlu huzulu bir çocukluk yaşatalım ki onlarda demesinler keşke çocuk olsaydım...

Şimdi kaç kişi var hala çocuk olmak isteyen.

YORUMLAR

30 Aralık 2012, 23.59

 Hay benim kalın kafama..!! Algı sorunumu  toıkat gibi yüzüme  vuran bir  paylaşım  olmuş.Son  cümlenin içinden çıkamıyorum.:))

  İyi   niyetine  istinaden   yüreğine  sağlık.

31 Aralık 2012, 12.14
Senin de yüreğine sağlık ama gerçek bu bazen algılamadığımız durumlar günü gelince karşımıza duvar gibi çıkıyor, çocukluk misali ama ne de olsa hepimiz bazen çocuğuz :))
31 Aralık 2012, 12.33
emegine saglik kardesim , ama cocukluklari güzel gecenler zaman zaman cocuk kalsaydim der de, kötü cocukluk dönemi olanda var tabii geneli kapsamayan bir yazi bence ama yinede cesaret isi bloga yazmak kutlarim , mesela kritikcilerin basinda 
beymen33 
oldumu vay haline :))))))
YENI YILDA HERKESE SAGLIK YUVALARINDA SAADET ÖMÜRLERINE BEREKET HELALINDEN YEMEK ICMEK VE ALLAHTAN BASKASINA MUHTAC OLMAMALARINI DILERIM. 

SAYGILAR.
31 Aralık 2012, 18.53
aynen herkeze ve gamyun.net ekibinin yeni yılını kutlarım. İnşallah bu yeni senede başarıları devam eder.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın