gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

HÜZÜNLE BAŞLAYAN 2013

01 Ocak 2013, 04.20
A- A+
   31 Aralık 2012 Saat sabah 08:30 yılın son gününe uyanırken yatağımda geride bıraktığım 365 günün kritiğini yapıyorum.
   İşim,Ailemi, yaşantım,kazandıklarım,kaybettiklerim, mutluluklarım,hüzünlerim, doğrularım ve yanlışlarım hepsinden birer parça ders aldığımı sanarak yeniyıl için yeni hayaller ve yeni planlar kuruyorum. bir taraftan elimde telefon'um yeni yıl mesajları atıyorum, bir taraftan gecenin planlarını yapıyoruz... falanca barda, saat bilmem kaçta, Çetin, ismail, olgun,iskender,kader,saime,meral,gönül buluşucaz... gece eğlenceli başlayacakve  sabah'ın ilk ışıklarıyla mutlu son bulacak.. bu iki zaman arasında kalan saatte geçmişe inat 2013'e  mendiller sallıycaz yeni yıl için mutluluk, sağlık, huzur ve bereket dileyip, kendimiz için dilediklerimizi dostlarımız ve sevdiklerimiz için temenni edicez... bütün bir yıl için planladıklarımızın içerisinde  olumsuz tek bir düşünceye yer yok. bütün hazırlıklar tamam, herkes toplandı bekleniyorum, birazda geciktim şimdi herkes içten içe sızlanmaya başladılar. bir taraftan telaşla hazırlanıyorum, bir taraftan telefon rehberinden seçtiğim toplu yeni yıl mesajını atıyorum.
                         TELEFONUM ÇALIYOR..... saat akşam 20:32
Arayan:  aBsolutioN...... 
 (bitkin ve hüzünlü bir ses tonuyla) gönderdiğim yeni yıl mesajı için teşekkür ediyor... hal hatır faslısını olumsuz yanıtlıyor.. (hasta olduğunu düşünüyorum) abi hayırdır demeye fırsat kalmadan :( YENGENİ KAYBETTİK diyor... sizlere ömür cümlesi kurşun gibi beynime saplanıyor.. içimden ALLAHIM Bugün  Nisan ayının 1. günü olsun diye yalvarıyorum. şaşkınım, üzgünüm,tarifi mümkün olmayan aptallıklar içerisindeyim. sesim titreyerek cılız bir tonla abi şaka dimi diyorum.. Recep abinin sesindeki titreme yüreğimi titretiyor... Durumun ciddiyetini zorlanarak ve istemeyerekte algılıyorum. kuyruğumu bacaklarımın arasına sıkıştırıp evin yolunu tutuyorum.
Değerli Dostum, Abim, Güzel İnsan :((( Başın sağolsun... ALLAH RAHMET ve MAĞFİRET EYLESİN... :((

YORUMLAR

01 Ocak 2013, 12.20
BASINIZ SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN MERHUMA 
SAYGILAR.
01 Ocak 2013, 12.57
Değerli arkadaşımız Abso'muza sabır versin Allah. Çok üzüldüm, son acınız olsun. 
01 Ocak 2013, 14.12
BASIN SAG OLSUN ABSO  ALLAH  RAHMET EYLESIN GERIDE KALANLARA ALLAHIM SABIR VE UZUN ÖMÜR VERSIN.
01 Ocak 2013, 15.54
2013 yılında başka kötü haber almamanız dileğiyle,başınız sağolsun
01 Ocak 2013, 16.01
MASUM SERSERİ ....HAYATIMIZ HEP BİR TELAŞ BİR KOŞUŞTURMA İLE GEÇİYOR SANKİ HEP BU DÜNYA VARMIŞCASINA AMA HAYAT BİZE BAZEN HİÇ NAZİK DAVRANMIYOR BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA BİZE SÜPRİZ YAPIP HATIRLATMA YAPIYOR .SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞINIZIN ACISINI PAYLAŞIRKEN ALLAH SİZEDE SABIR VERSİN.

NE DENİLEBİLİNİRKİ DÜNYA FANİ İŞTE BÖYLE EN UMMADIK ZAMANDA SEVDİKLERİMİZ BİZDEN AYRILIR GİDERLER. ALLAH SİZE SABIR VERSİN EŞİNİZEDE RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATIRSIN ABSOLUTİON ....
01 Ocak 2013, 16.30
Değerli arkadaşımız Abso'muza sabır versin Allah. Çok üzüldüm, son acınız olsun. 
01 Ocak 2013, 16.41
aBSO SENLE ÇOK OYUN OYNADIK.2 LAFININ BİRİ YENGENİZDE YANIMDAYDI.GAMYUNDAKİ OLAYLARI BİRLİKTE YORUMLARDINIZ.ŞU AN ŞOKTAYIM.ALLAH SABIR VERSİN.YATTIĞI YER NUR OLSUN......
01 Ocak 2013, 18.00
BASINIZ SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN
01 Ocak 2013, 18.19

Başınız sağolsun ,ölen eşinizin mekanı cennet olsun.

 

 

01 Ocak 2013, 22.23
Geride kalanlara SABIR ..Merhumeye Allahtan rahmet diliyorum..:(
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın