gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Senden bir tane var...Her hayat bir roman adeta...

01 Ocak 2013, 12.36
A- A+

Geçen yıl yani daha 24 saat önce bile değil. Çünkü bugün 2013 yılının ilk günü ve ilk saatleri. Geçem yıl yaşadıkarımın hepsi yeni okunmuş bir roman tazeleiğinde hafızlarımda. Senden nasıl bir tane varsa bu dünyada, bende de bir tane var bu dünyada. Her hayat yaşanmış bir roman, her romansa hayattan bir parça. Geçen yılı hatırlamak bile istemiyorum. Bir kolaj yapsam şarkılar üzerine, hüzün kaplıyor her yanımı. Hiç bir şeyin ama hiç bir şeyin anlamı yok, buna rağmen seni karşıladım dün gece 2013. Bundan sonra bana herşey güç, ama başaracağım ve beklemeyeceğim 2014 ü.

Umutlarınızın gerçekleştiği, herşeyin gönlünüzce olduğu tam 365 gün 6 saat sizlerin olsun.

YORUMLAR

01 Ocak 2013, 18.42
EVET BENDE HER GİDEN YILI KAYIP DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AMA BU YILLARDA YAŞADIKLARIMIZ BİZE BİRER ANI BİRER İZ BIRAKMAKTA YİNDE GELEN YILA HS GELDIN GİDENE DE GÜLE GÜLE DEMEK LAZIM VE YAŞAYACAKLARIMIZ HER NE OLURSA OLSUN UMUTLA KARŞILAMALIYIZ.....
01 Ocak 2013, 20.00

 

EVLİYSENİZ EĞER DAHA KOLAY ANLARSINIZ.ARKADAŞ DEMİŞTİKİ EVLİLİKTEN BEKLEDİĞİNİZ UMUTLARIN AYNISIDIR YENİ YIL UMUTLARI.SONUÇ ... BELLİDİR...)))....

01 Ocak 2013, 23.02
Umudun tek adresi var o da belli. 
Kırıstal sana da ''hadi ordan hadi ordan'' diyorum :)  Evlilik güzeldir yeter ki kendini bil karşındakini bil ve alttan almasını bil. (tabii yerine göre :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın