gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ömür Dediğim..!

02 Ocak 2013, 13.56
A- A+

Geçen gün evden çıktım markete gidiyorum, aklıma birden geçmiş seneler ve o senelerde yaptıklarım geldi çoğu çılgın çoğu kötü çoğu iyi macera ve üzüntüde vardı, sonra telefonum çaldı ve o sırada telefonun tarihine gözüm çarptı uzun zaman olmuş ve yıl 2013 olmuş ben ise 28 yaşıma gelmişim döndüm arkama baktım hiç birşey göremedim.

ömür meğerse bir soluk nefes yada bir yudum su aklıma geliyor, sene 1995 ve ben mahalle maçında çok güzel bir gol atmış ve maçı kazandırmıştım, ve o sene ilk iş hayatıma da başladım sanayide oto boyacısı zımpara atıyordum ve şu soruyu sormuştum ' ben böle devam edecekmiyim ? ' ve karar aldım kendimi geliştiricektim ve başardım şimdi 2013 yılındayız ve ben bir holdingte bilgişlem ve personel şefi olarak görev yapıyorum. 

meğerse hayat benden o maçtaki heyecanı çoktan almış hayat omzuma çoktan binmiş ama olsun herşeye rağmen ömrümü güzel ve mutlu yaşıyorum..

demem oki hiç birzaman ideallerimizden ve hayatımızdan vazgeçmeyelim, en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir. Günlüğüm bunları kaydet.

YORUMLAR

03 Ocak 2013, 10.42
Selam DJVAHSET...
Çok değil 2  gün önce yazdığım ELVEDA SANA başlıklı bloğumda vurgulamaya çalıştığım gibi ; geçip giden yıllara ah vah etmemek için, her anı , her zamanı dolu dolu yaşamak lazım. Hayallerimizin peşinden koşup , sahip olmak istediklerimizi iyi bilmeliyiz. Bilmeliyiz ki başarabilelim. Kutluyorum sizi sebatınızdan dolayı...
Emeğinize, yüreğinize sağlık...
04 Ocak 2013, 09.26

Teşekkür ederim 

evet geçip giden yıllara sizinde sölediğiniz gib ay vah etmemek için her anı dolu dolu geçirmeliyiz. saygılar size

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın