gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Arkamdan Ağlama Anne!!!!

03 Ocak 2013, 23.08
A- A+

Bana söz ver anne!!! Ağlamak yok peşimden. Hem çok uzağa gitmiyorum ki bu feryatlar niye? Yine sizleyim, hep sizlerle olacağım ben..Gurur duymalısın benle . Bak omuzlarda taşınıyorum. Herkes yarış ediyor ; kim alacak beni omuzlarına diye…Ne kadar heyecan verici ne kadar etkileyici değil mi? Geçtiğim her yerde insanlar çiçekler savuruyor üzerime. Bugüne kadar bu kadar çok çiçeği bir arada görmemiştim biliyor musun anne!!!!! En sevdiğim sarı ve beyaz papatyalar da var içlerinde. Onları yoksa sen mi gönderdin anne? Söz veriyorum onlardan taç yapıp takacağım başıma sen mutlu ol diye….

 

İyi de ben bugün koşup oynamamıştım ki anne !!!! Terlememiştim de . Neden yıkadılar beni anne???Daha yeni banyo yapmış, saçlarımı  da yeni taramıştın …Ne çabuk unuttun neden demedin onlara ?? Biliyorsun işte suyla başım hoş değil neden izin verdin onlara neden engellemedin  anne ?

 

Daha gelinlik giymeme de çok vardı..Sadece geceleri koynunda yatarken hayaller kurar , ben de anne olunca bebeklerimle uyuyacağım derdim sana..Neden gelin gibi bembeyaz giydirdiler beni ? Daha ben çok küçüğüm bilmiyorlar mı anne?

 

Ne olur bir ışık dik tepeme…Bilirsin ben korkarım gecelerden.Elini tutmadan, sana sarılmadan gidemem hiçbir yere.Geceler sadece kara değil üşütür de anne!!! N’olur bir de yorgan örtmeyi unutma  üstüme. Yağmur yağınca ıslanıp üşümeyeyim hastalanmayayım diye…

 

Ben şimdi; yemyeşil çimlerde , rengarenk çiçekler arasında bembeyaz kanatlı melek  arkadaşlarımla annecilik oynuyorum…Ben çok mutluyum. Benim için sakın ağlama , üzülme anne!!!!!!!

 

 

 

 

 

YORUMLAR

04 Ocak 2013, 11.25
OOFF ALDI GÖTÜRDÜÜ ŞUAN ÇOK DEĞİŞİK DUYGULAR İÇİNDEYİM. ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK
04 Ocak 2013, 11.40
bence Yürekten haykırışın sessiz kalmış çığlıkları bunlar tevazu.. gerçekten duygu dolu 
04 Ocak 2013, 11.46

Ölüm her aklına geldiğinde.
Ah edip vah edip inleme.
Bu halinle Tanrı'yı incitmiş olacaksın.
Ecel kapını çaldığında evi telaşa verme.
O geldiği zaman sen gitmiş olacaksın.

Bir kaç gündür bu dörtlüğü açar dinlerim. Ahmet Kaya şiiri o, dokunaklı sesiyle çok güzel okuyor. Önemli olan bu dünyada bırakacaklarımız. İyi bir izlenim bırakarak gitmek.  Analar için çok söz söylemeye gerek yok, onlar hep ağlar (:

04 Ocak 2013, 12.51
ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi bir yavrunun son yolculuguna ugurlanisi emegine yüregine saglik tevazu . 
04 Ocak 2013, 13.54
Ne denilebilinirki, yazacak bişey bulmak zorr..
04 Ocak 2013, 14.33
Sıralı ölüm diye bir söz var cenazelerde duyduğum. Allah sıralı ölüm versin, kimseye evlat acısı göstermesin. 
Yazma böyle şeyler TEVAZU nereden çıktı bu siyah yazı, neşeli yazılarına alıştırdın bizi, karamsar gününde misin içimizi cızlattın sen hı. Geçsin gitsin öyleyse.
Anneler çocuklarının mutlu günlerini görsün. Çocuklarının havaya kep fırlatışlarını, nişanlarını düğünlerini, askerdekilerinin dönmelerini, nişanlarını düğünlerini ve hatta çocuklarının bebeklerini görsün. 
DIGOR sen de Öüm Dörtlüğü şiirini eklemişsin tam olmuş, noluyor ya:(
04 Ocak 2013, 18.18
Hadi iyisin, sonunda yesil cimleri ve cicekleri kapmisin, cok sanslisin :)
04 Ocak 2013, 18.31
Daha önceki bir bloğumda anlatmıştım; oğlunu kaybeden arkadaşımıza destek olmak için, her anı bire bir yaşadık,,,MORGTAN ALINIŞI, CAMİYE GÖTÜRÜLÜŞÜ, ANNESİNİN FERYATLARI ve DEFNEDİLİŞİ....O anki duygularımın yanında bu bloğu okurkenki duygularım hiç kalır...Allah hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın....
04 Ocak 2013, 23.10
Evlat acısı , kaybedilen yavru hangi yaşta olursa olsun acısı değişmez. Kendisi yaşadığı sürece o acısıda yaşar. İç burkan yürek dağlayan böylesi acıları  dilerim kimse yaşamaz.Annelerimizin gözyaşları mutluluktan olsun hep.
05 Ocak 2013, 19.12

yazdıkların çok guzel herkesın annesıne olan duygularını anlatıyor bence57 yaşımda annemı kaybettım o halde ble ınannın öksuz kaldım meger yaşarken kıymetını bılememişiz keşke şimdi yanında oılsamda dızlerınde aglasam dertlerımı onunla paylaşsam zira benı anlıyacak tek kişi annemdi ama maalesef o fırsatıda kaçırmışım

 yazdıklarını okudukca annemı hatırladım ve ona sayende dualar ettım

aynı duaları sanada edıyorum allah senden razı olsun saygılar sunarım

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın