gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Zamana Bırakmak

04 Ocak 2013, 19.33
A- A+
      Kişiler , olaylar ve zaman... Kimileri için zaman kavramı sadece saatten ibarettir , kimileri içinse olmasını istediklerinin gerçekleşme vaktini beklemek. Benim içinse zaman  insanların aralarını düzeltebilecek ya da daha da  kötü yapmasında yardımcı olacak bir ek etkendir . 
     Herkes her şey de olduğu gibi zaman kavramında da %50 şansı vardır iyi yada kötü kullanmak için  . Ama zaman mantık ile birleşirse aslında çok ta iyi bir yardımcı olabilir  bize . Mantığını ve aklını kullanmayan ya da kullanmak istemeyen arkadaşlarımız her şeyi sadece zamana bırakmayı ister ve zamanın bütün problemleri tek başına hiç yardım almadan kendiliğinden çözülmesini bekler . Tabi ki  bu amaç gereksizdir . Bir ata sözü der ki  ' Tek elin nesi var , iki  elin sesi var. ' Bu ata sözünü burada da ele alacak olursak zaman tek başına kifayetsiz kalır tek başına  işler  yapmaya çalışanlar  gibi .    Sizlere belirtmek istediğim şudur ki ; bir amacınız olduğu zaman yardım almaktan çekinmeyin ve aynı zamanda sadece işlerin yoluna girmesi için amaçsız olarak zamana bırakmayın . Güzel bir yardımla yahut destekle birlikte zamanı geldiğinde bütün sorunlarımızın çözüldüğünü göreceksiniz . Saygılarımla.



                                                                                       Sercan Hepergül

YORUMLAR

05 Ocak 2013, 01.08
Selamlar
Ilk blog yazimi bir zaman üzerine yazacagimi tahmin ediyordum.Üzerine sayfalar dolusu yazi yazilabilecek bir konu secmissin.ben öncelikle bir ekleme yaparak katilmak istiyorum yazina.

Zamanın kıymetini bilir misiniz?
1 senenin kıymetini sınıfta kalan bilir
1 ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir
1 haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir
1 saatin kıymetini sevgisini uğurlamak için peronda bekleyen bilir
1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran bilir
1 saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan bilir
1 salisenin kıymetinigümüş madalya alan bilir.........................................

Asla Zamaninda yapmak istedigimiz seyleri ertelemeyin.Kisaca Zaman esittir Hayallerimiz.

Lütfen hayallerimizi ertelemeyelim...Tessekkür ederim okudugunuz icin.

Saygilarimla
05 Ocak 2013, 02.55
konuyla alakasız ama başlığı görünce 'ya da zamanla bırakmamak' diyesim geldi.dedim gitti...
05 Ocak 2013, 09.08

Her şeyi zamana bırakmak ve sonuçları görmek! Evdeki hesabın çarşıya uymadığı hali güçsüz iradelerden, bocalama hissi yaratır. 

Birde şu vardır: tek başına iş yapabilme kabiliyeti, bu çok önemlidir. İnsanın kendini kanıtlama, bir işin üstesinde gelebilme yönünü keşif etmesini sağlar. İnsanın içinden bireysel başarı sağlama gücü saklıdır.

 Bazı gruplar birbirine güvenmiş, güçlerini birleştirmişler, birbirlerinin sınırlılıklarını giderirler.


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın