gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gece mi ? Gündüz mü?

05 Ocak 2013, 20.10
A- A+
Artık dünyaya bakmıyorum, nasıl gidiyor nasıl dönüyor, insanlar neler yapıyor, ve artık ilgilenmiyorum bulutların beyazı yada yıldızların uzaklığı ile biliyorum ne bulut kadar beyaz nede yıldız kadar parlak olucak hayat, kararsızım bugün en yakınmı uzak yoksa en uzakmı yakın, şimdi düşünüyorumda neden kararsızım neden bilmiyorum ve öle bir dünyaki gece ayrı bir hayat gündüz ayrı bir hayat ben hangisindeyim gece mi gündüzmü? aslında ben ikisindede değilim rüzgar önüne katılmış yaprak misali bir havaya bir yere,ama insan tutunacak dal bulucak bulmalı tuttumuda bırakmamalı ben öle yaptım bugün ve en sonunda şunun farkına vardım kendim için kendi kararlarım daha önemli imiş. bugün kendime güvenim dahada arttı.

YORUMLAR

05 Ocak 2013, 23.06
nicimi sana ödünç mü versem :)) bu kendine güvenin artar yarında sevgin benim gibi kendine aşık ol gitsin :)) 
06 Ocak 2013, 15.45
İNSAN ÖNCE HAYATI KENDİSİ İÇİN YAŞAMALI.KARARLARINI DA KENDİNE GÖRE ALMALI . AMA BİZLER HEP KARARLARIMIZI VE İÇİMİZDEKİ DUYGULARIMIZI BAŞKALARINA GÖRE ALMAKTAYIZ.
NARSİST YİNE BURDADA GOLUNU ATMIŞSIN)))))) AMA BEN ÖYLE DÜŞÜNMÜYORUMsmile Resmi
AYNAYA BAK BİRDEsmile Resmi NE GÖRÜYORSUN SONRA BANA DERSİN ))))))
06 Ocak 2013, 16.43
her gün yeni bir umut demektir  günleriniz ve umutlarınız hiç tükenmesi umuduyla:))
06 Ocak 2013, 19.55
 aslında ben ikisindede değilim rüzgar önüne katılmış yaprak misali bir havaya bir yere,ama insan tutunacak dal bulucak bulmalı tuttumuda bırakmamalı ben öle yaptım bugün ve en sonunda şunun farkına vardım kendim için kendi kararlarım daha önemli imiş. bugün kendime güvenim dahada arttı.

güzel düşünmüşsün helal olsun 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın