gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

DOSTLUK !!!!!

15 Ocak 2013, 17.12
A- A+

Son kez baktı nefret dolu gözlerle ona!!

İçinde tarifi imkansız öfkeler vardı.ama diyemiyordu.Sadece baktı baktı,aklına geldi bir kaç saniye tüm hayatı...

Beraber büyümüşlerdi aynı kasabada.Komşulardı birbilerine birinin babası terzi diğeri ise bisiklet tamircisi idi.İlkokulda kaynaşmışlardı daha iki afacan arkadaş.

Az mı komşunun bahcesine girip erik calmamışlardı.Hele birde mahallede futbol oynamaları bir destandı.Anlata anlata bitiremezdi komşuları onları.

Bi keresinde Apdullah amcaların bahcesine girmişler tam erikleri calmaya hazırlanırlarken birden o kurt köpeğini farketmişlerdi de son anda kurtarmışlardı kendilerini yoksa nerdeyse paçayı kaptırıyorlardı.O koca köpeğe ki sonra vay hallerine..

Genç olmuşlardı aşık olmuşlar hatta bir keresinde ikiside düğün alayında aynı kızı kesmişlerdi:).sonradan Mahmut Aliye ile ilgilenmişti de olay farkedilmeden kapatılmış Fahri ise Zübeyde ile rahat rahat konuşmuş sonrada evlenmişti zaten.

Beraber işyeri açtılar,askerden döndükten sonra,işleride güzeldi Allah biliyor.Aralarından su sızmıyor işleri cok gzüel gidiyor yavaş yavaş evlilik hazırlıkları yapıyorlardı,beklenen gün gelip çatmıştı cocukluk aşkları ile evlenmişlerdi ikiside mutlu olmak için.

Sonra işleri iyice açıldı ve artık kocaman şirket olmuşlardı.Ama bir gün

Mahmut Fahriden gizli sahte evraklar düzenleyerek şirketi bi başkasına satmış can DOSTU'nu o  cocukluk arkdaşını sırtından vurmuştu.Son anda hatasını anlasa da bu hiçbirşeyi değiştirmemiş,şirketi almaya gelenler kurşun yağmuruna tutmuştu Mahmut'u.

Son anda yetişmişti Fahri can Dostu'na.son kez bakışında o soru vardı "NEDEN"

Oysa diyememişti can dostu ona bir kumar ve alkol batağına  saplandığını kendisinin dünyalar kada borcu olduğunu ve son çare olarak burayı sattıığını......

saygılarımla

YORUMLAR

15 Ocak 2013, 21.23
Burada yüzlerce blog okudum böylesini görmedim , kahkaha attım evin için de o derece.
Zamanımız vardı daha okurduk , neden öldürdün hemen giriş gelişme yavaş yavaş ilerlerken ölüm ansızın geldi ancak yine de beni güldürdüğün için teşekkür ederim. En çok güldüğüm kısım neresi mi ? Az mı komşunun bahcesine girip erik calmamışlardı.
 Bahçeye girdiysen eriği çalacan değişik bir fantazi olmuş.
Eline sağlık.
15 Ocak 2013, 23.08
yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşım
15 Ocak 2013, 23.24
stv,kanal 7, flash tv kanallarındaki o dizilerin filmlerin senaristi sen misin yoksa mykan

Şey.. ben izlemedim hiç onları, arkadaş anlattı :)
16 Ocak 2013, 00.37

bızde kucukken nedense bızım arka bahcemızde ıncır varken

yandakı teyzenın bahcesınden ıncır calmak cok hosumuza gıderdı.kollardık yatıgı saatı calardık ıncırlerı.kalkınca ogleden sonra uykudan ıncırlerını sayardı hep.sonrada bagırırdı bızlere.

ama yıne de ertesı gun yatmasını beklerdık.nedense onu kızdırmak hosumuza gıderdı.

sımdı bahcede malta erıgı var.ama cocuklar bır tuhaf oldu. artık calmıyorlar.calsalar hıc bır sey demem.sadece afıyet olsun cocuklar ederım. zaten sokaktada oynamıyorlar.cok uzuluyorum sımdıkı cocuklara.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın