gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BİR OPUN SABRI!!!!!!

16 Ocak 2013, 23.38
A- A+

**Merhaba opum

Merhaba

**Opum müsait misniz size bişey sorucaktım

Buyrun

**Opum rahatsız etmiyorum demi siizi

yok est.. buyrun

**inanın opum sizi raahtız etmek istemem ben sadece bişi sorucaktım

yok buyrun

**opum ama herkes sizin gibi anlayışlı değil ki

smile Resmi cicek sağolun buyrun sizi dinliyorum

Op özel salon opu iyice havaya da girdi :)

**Opum benim bi sorunum var çözseniz ççözseniz siz çözersiniz

Anlatın dinliyorum

**Opum ...xxx bana kküfretti oyun oynarken ne yapmam gerek bi yardım edin ysaklayın şu kendini bilmezi

opdaki durum doing duing olduktan sonra cevap geliyo:)

nerde oldu nasıl oldu print aldınız mı

**Print ne opum

ekran alıntısı

**Ekranı nereye alıyoz opum anlamadım

Ekrandaki yazıyı almanız gerek

**Yazıyı mı ana yazıyı mı alıyoz bilgisayardan o nassı oluyo.Opum ben size derdimi anlatıyom siz dalga mı geçiyonuz benimlen

Yok size küfreden kişinin atılması için bunları yapmanız gerek ekran alıntısı olmadan  bişey yapamayız

**Opum ben bişi almadım nerede satılıyo pazarda falan sa alalım olsun bitsin

Malesef bişey yapamam

**off ya siz opsunuz üyelere yardım etmiyonuz.Nası bi slaon burası siz nası bi opsunuz ya

:) bu diyalogda bana yardımcı olan xx salonun yy opuna sonsuz teşekkürler

 

YORUMLAR

17 Ocak 2013, 01.38
Korkuyorum sonun Balzac gibi olacak.
17 Ocak 2013, 01.39
mykan bu anlattıklarınız bana çok saçma geldi sanki sizde abartmışsınız :) gibi hadi abartmadınız diyelim ben opum kelimesinden hiç haz etmiyorum opum nedir ne demek tir anlamış değilim, opum derken onun yerine nicki yada ismini biliyorsanız ismiyle hitap etmek daha cazip gelir. Konuya geleyim burada birazda okuyuculara espiri yapmak istemişsiniz sanırım ama biraz abartılı olmuş kusura bakmayın sadece bir eleştiri...
17 Ocak 2013, 01.53
Neler neler geldi benim aklıma da yazamadım ya ben :)) neyse boşverin siz devam edin elitlerle ve gamyundaki aşklarla alay edip küçümsemeye bende bir gün size fasulyenin kendini nimetten sayma hikayesini anlatırım :)))
17 Ocak 2013, 02.19
mykan bu ne ki yahu daha neler var ama vallaha bende bilmiyorum print almayı bilmiyorum napayım.neyseki hiç lazım olmadı çok şükür.yönetici dense daha iyi olur ama opum kelimesi de bana  çok samimi geliyor diyen desin bende diyorum.
yöneticim 
opum 
 op 
lan op  
sonuncusu hariç diğerlerini kullanıyorum.sonuncusunu da kullanıyorum da karşımdaki bilmiyor:))) yazamıyoruz tabi tırsmaktan.
17 Ocak 2013, 02.36

mykan , daha çok örnekler var bunun gibi. Keşke özel salonlarda görevli arkadaşların zamanı olsa da blog okusa ve yazsa :))

özel salon ve gamyun genel salon görevllilerine Allah sabırlar versin smile Resmi

 

 

17 Ocak 2013, 10.00
abı sıkıntı yaratma yahu :)) herkesten kendı bakıs acını bekleyemesssın  kı :)
17 Ocak 2013, 11.38
bu bana göre insanlarla alay etmektir herkes herşeyi bilmek zorundamı ben size bişi anlatım bi salonda optum nise birgün yardımlı oynim dedim girdim ama bi arkadasımız nedense oynamıo masadaki herkes alo alü hadi be kardesim oyna senimi beklicez vs dedim durun bi kardes nie oynamıorsun dedimde taşı çekemiom ya dedim bi an dedim dalgamı gecior ki o arada puanını hiç görmemişim meğer yeni üyeymiş belkide ilkkes sanal ortamda oyun oynuor neyse tarif ettim işte şu atıom mavi 5 varya onun yanından çekseksin sonra mouse ile ıstakana koycaksın zor bela öğrettim simdi ben bunu niemi anlattım basit insanlara yardımcı olacakasınız alay etmiceksiniz birgün sizinde bilmediniz bi konuda şu sitedeki birisine işiniz düşebilir haberiniz ola tıpkı benim 6 sene önce renk değiştirmeyi beceremeyipde benle 2 sat uğrasan öğretmen gibi okadar sabrettiki öğrenmem icin sabrına hayran oldum son olarak bilmemek ayıp değil öğretmeyen suçludur:)
17 Ocak 2013, 11.50
Oplar sütten ak kaşık mı..her zaman mı üyeler haksız...oyundan düşüyoz opum yardımcı oluyor musunuz diyoruz yerimize geçelim..cevap aynen şu..rica edin atarlarsa botu yerinize geçersiniz..yapabileceğim bişi yok..amann yaa her neyse bakın keyfinize..öffff
17 Ocak 2013, 12.14
Bizim insanımızı makam,mekan ve imkan bozuyor.Bilmem anlabildimmi.
17 Ocak 2013, 12.44
Sütten çıkmış ak kaşık mı olcaktı pardon ya...
17 Ocak 2013, 13.25
sabır ettmek büyük erdemlik herkes beceremez.YEDİĞİMİZ KÜFÜRLERİN cabası attın diye.Binbir çeşit insan var anaokullu değilki burası herkes temiz sıfırdan işleyesin.Yapacak başka bişey yok.

17 Ocak 2013, 13.34
duru ! ben ne kadar ak kaşık değilsem emin ol sende  en az benim kadar o sütten cıkan ak kasık değilsin... !
17 Ocak 2013, 13.53
yorumlara katılıyorumda bakalım karşısındaki acemi oyuncuya ögreticek kapasitesi varmı?
17 Ocak 2013, 14.05
herkese katılıyorum :=)
17 Ocak 2013, 14.27
Mutlaka öledir apollo arkadaşım mutlaka...İşinde başarılar dilerim sayın opum:P
17 Ocak 2013, 15.11
AMAN ALLAHIM BEN OKURKEN BAYGINLIK GECIRDIM O OPUMUZ BENDE KUTLUYORUM ELI OPULECEK SAHSIYET smile Resmi
17 Ocak 2013, 16.18
-ISTANBUL- Rumuzlu arkadasin yorumuna imzami atiyor ve ekliyorum.. Bazi salon yöneticilerin görev aşkına ise hayranligimi belirtmeden edemiyecegim... Zira oyun salonunda görevli degil de bir ülke sorumlu edasinda ki tavriniza sevgiler... :))) 
17 Ocak 2013, 16.55
İstediğimden değil bana olan ısrarla 1 haftalığına oldu op luk maceram şükürler olsun ki bitti. Kesinlikle bana göre olmadığını belli seviye altı insanlara katlanma kapasitemin sıfır olduğunu bir kez daha gördüm. Yapan arkadaşlara saygılar, bol sabırlar dilerim...
17 Ocak 2013, 17.03
gamyun gibi nezih bir sitenin verdiği özel salon imkanlarından yararlanıp, salon sahiplerinin takdiriyle op olan arkadaşlara  sözüm( elbette hepsine değil)  siz reelde nesiniz? size reelde kim böyle yaklaşıp da değer verir? idareci oldunuz da ne oldu?  bir hava bir kasılmalar, salon sahipleri nickinizin yanındaki ünlemi alırsa sizde herkes gibi üyesiniz unutmayın.

bir üyenin basit bir ricasından bıkan oplar bütün sabah salonlara yan nick sokarak puansız masalarda oyun kurmaya yorulmuyomusunuz?  sizin olduğunuz masada bittiler diye salondan yasaklayıp genelden arkadarından akıllı ol demiyomusunuz? biraz empati  kurun ve kendinize gelin, unutmayınki opluğunuz sadece pc de klavyede!
17 Ocak 2013, 17.05

Genelde yorum yapmam yazıma ama;

Öncelikle ilgi alakanıza teşekkür etmem gerek

Opum demeyi bende sevmem hatta kullanmam  baska nikle yaptım bu olayı o yüzden öyle yazdım.Ortak sorunlardır bunlar kimseyi kırmak yada aşağılamak olarka algılanmasın.Bilmeyyene öğretmek her bilenin vazifesidir.

Bunun dışında @duru@apollo bırakın artık atışmayı :))

Ha birde ben bi özel salonda op olarak :) çalışmalarıma devam ediyorum

Bundan sonraki blogda op gözünden üyelerle yaptığım güzel diyaloglar olacak

hepinize tekrar teşekkürler saygılar

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın