gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

OFFF BEEE OFFFFFFFF!!!!

18 Ocak 2013, 00.28
A- A+

Dokunmayın bana nerdeyse nerdeyse ağlıyacağım artık.Yeter diyesim kendi kendimi yiyesim içimi kemiresim var.Bu dertlerin hepsi mi beni bulur neden sanki benden baskasına gitmez?niye böyle neden neden hep ben?

Hayat çekilir mi böyle yaşanır mı böyle sürer gider mi nedir bu böyle neden böyle neler oluyor bize neden neden böyle yaşıyoruz?

Damar bir girişin ardından yaşadığımız hayatta yukarıda yazdığımız sözleri bi çoğumuz belki ara sıra belkide sıkca söyledik.

Kimse tabi ki hayatının kötü olmasını istemez.ama sanrım birazda biz azıcık kötü olan durumumuzu biraz daha bunalım takılarak kötü duruma sokuyoruz.

Oysa oysa yaşamak o kadar güzel ki o kadar harika ki bunu anlatmaya ne satırlar nede klavyemizdeki tuşlar yeter.

Umutsuzluktan uzak sevdalarınızın MUTLU yarınlarınızın UMUTLU olması dileği ile

ESEN kalın :)

YORUMLAR

18 Ocak 2013, 02.12
şu blog köşesini temenni köşesi haline çevirdiniz ya helal olsun ...
yakında kuru fasulye yedim yanında da turp...gaz yaptı...aman ikisini birden yemeyin gibi bir blog yazısı görürsek şaşmayacağım..

18 Ocak 2013, 04.10
Sevgili mykan mykan ;

Neden böyle bir giriş yaptım yorumuma, hemen açıklık getireyim.
Sanırım bazı insalarda olabilen ama kötü olmayan ve zaman içerisinde düzelebilen bir  özelliğinin sizde de var olduğunu hissettim. ( Kekemelik ) Yanlız bu özellik  malesef sizde biraz ilerlemiş ki sanırım klavyenize kadar yansımış.
Umarım en kısa süre içerisinde Bu özellikten kurtulmanızı umut eder ve Allahtan acil şifalar vermesini dilerim..

nerdeyse nerdeyse 
Oysa oysa

dım tıs dım tıs 
cıs tak cıs tak..

Saygılar :)
18 Ocak 2013, 05.07
Yorumlariniza katiliyorum..Onaylanmisligina saygi duymak kaliyor geriye... Saygilar..... 
18 Ocak 2013, 08.17
öncelikle mykan arkadaşın blog paylaşımını çok beğenerek okuduğumu söyleyemem ewt beğenmedim.Lakin eleştirirkende düşünerek konuşmak gerek mykan arkadaşın gerçekten bir kekemelik problemi belki vardır belki yoktur.Varsada kekemelikle ilgili yorumların o insanı üzeceğini düşünmek lazım hoş değil.
18 Ocak 2013, 12.41
Benim favori yazarım. Olsun onunda '' kalbi temiz ''Geçen yazına yazdığım Balzac konusunda daha da tedirgin olmaya başladım , aman Yarabbi.
18 Ocak 2013, 16.01

idd34 evet  haklısın yorumumda yaptığım benzetme belki pek hoş bir görüntü çizmedi, ama ben insanların görünüşlerindeki kusurları veya kitlesel yaplarındaki olumsuzlulkarı eşeltirmiyorum.Zaten öyle bir durumu olduğunu varsayarsak bile iyi niyet temennimi zaten dile getirmiştim.Bundan öncede birkaç kez sevgili mykan arkadaşımzın bloklarını okuduğumda aynı tarz şeyleri gördüğümden dolayı sadece yazının içeriğine böyle bir nitelik yüklemek istemiştim.
Lakin bende bazen hatalar yapabiliyorum,ama umuyorumki mykan arkadaşımızda bundan sonraki yazılarında daha dikkatli ve göze daha hoş gelen  öğretici,düşündürücü ve daha nitelikli yazılar yazamasını bekliyorum.
KedidirKedi_TowardX ; dediği gibi onunda '' kalbi temiz" ve bende buna canı gönülden katılıyorum..
Mykan arkadaşım yazına yaptığım benzetmeden dolayı istemeden kırdıysam kusuruma bakma.
Özür dilerim.

Saygılar...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın