gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Camda Yağmur Damlası.

19 Ocak 2013, 10.50
A- A+
Dün gece istanbulda hava rüzgarlı ve yapmurlu idi, yoğun tempolu iş zamanından sonra gece başımı yastığa koydum ve bi anda yağmur yağdığını fark ettim, perdeyi araladım biraz yağmur damlaları cama vuruyor ve küçük küçük izler bırakıyordu, aynı hayatımdaki olayların bende bıraktığı iz gibi neyse perdenin kenarından dışarı bakmak rüzgarı ve yağmuru seyretmek seyrederkende düşünmek istedim, ama cesaretim gelmedi çünkü korkuyordum rüzgardan korkuyordum eskilere gidip yine kötü olacağımı bakmadım duymadım düşünmedim istemedim çünkü eskiye dönmek çünkü çok şey vardı bende yarım kalan bırakayım yarım kalsın istedim,ve yatağımdan kafamı kaldırmadım. Soluma döndüm ve yeni bir hayat yeni bir can vardı KIZIM evet bana dünyaları veren KIZIM ona baktım uyumasına ve eskiyi rafa kaldırdım ona bakarak gözlerimi kapattım. ve dedimki herşeyim eskim yenim o benim.

YORUMLAR

19 Ocak 2013, 13.02
ALLAH huzur ve mutluluk versin.... abi.
19 Ocak 2013, 18.30
Ahh , ah, ah....
Evlatlar canlarımız ciğerlerimiz.. Onlar bizim yaşam sebebimiz...Ne ana , ne baba, ne eş ne sevgili...Vazgeçemiyeceğimiz, tek varlıklarımız,,Allah bizi onların acısıyla sınamasın . Hep başarılarıyla gurur duyalım inşallah...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın