gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Dünya bir tiyatro sahnesi...

20 Ocak 2013, 10.33
A- A+
Dünya tıpkı bir tiyatro sahnesi. Herkes kendine verilen rolu yapıyor. Hiç kimse gerçek kimliğinde değil. Bu rolu kim daha başarılı oynarsa o iyi insan oluyor. Bir tiyatrocuyu sahnede öğretmen olarak izlediğinizde rolunu çok iyi yaptı diyoruz.  Gerçekte öğretmen olan bir kişi de öğretmenlik yapmaz ama öğretmen rolünü iyi oynarsa ona iyi öğrtetmen, başarılı öğretmen diyoruz. Gelelim sanal ortama. Bizler bu sanal ortamın isimsiz figuranları, oyunlarımızı bu sanal ortamda oynansak ta,  aslında gerçek yaşamdaki gibi olmalıyız. Çünkü oynadığımız her oyun aslında gerçek yaşamımızın bir parçasıdır. Tıpkı aynamız gibi kendimizi orada görürüz.Ne kadar gizlemeye çalışsakta, saklasakta. karekterimizi ve kişiliğimizi  oynadığımız oyunlarda bile ortaya çıkar...

YORUMLAR

21 Ocak 2013, 08.37
''Dünya Bir Oyun Sahnesi''  Shakespeare'nin çok ünlü sözüdür. Hatta Kenan Işık'ın 2009 yılında bir programı olarak tv ye uyarladı. Çok az bir değişiklikle yazınıza uyarlamışsınız! 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın