gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

2013 Gamyun Zamları

21 Ocak 2013, 22.23
A- A+

Yeni yılın ilk gününe zamlarla uyandık.

Vergiler, trafik cezaları, pasaport harçları, ehliyet fiyatları, sigara ve değişmez olarak benzin vb... 

Gün geçmiyor ki zamlara yeniler eklenmesin. Gamyunda buna uyarak üyelerin en çok tercih ettikleri özelliklere zam getirmiş.

Renkli Rumuz : Eski Fiyat: 3.ooo fıstık , Zam Oranı: %16.7 , Yeni Fiyat: 3.5oo Fıstık

Süslü Rumuz:  Eski Fiyat: 4.ooo fıstık, Zam Oranı: %25,   Yeni Fiyat: 5.ooo Fıstık

Sihirli Göz: Eski Fiyat: 8.ooo fıstık,  Zam Oranı: %25,    Yeni Fiyat: 10.ooo Fıstık

 

Yeni fiyatlarımız vatana, millete, gamyun ahalisine, özellikle renk, süs, sihirli göz sevenlere hayırlı uğurlu olsun :). Şanslı olanların pamuk elleri, Gamyunun fıstık verme kampanyalarına, olmayanların ceplerine...

 

Dip Not: 3 özellik benim fark ettiklerim, genelde tercih edilen özellikler olduğu için onların fiyatlarını aklımda tutmuşum, diğerlerini pek kullanmıyorum. Varsa onlarda hayırlı olsun :)

YORUMLAR

22 Ocak 2013, 11.16
Sihirli gözün yanında promosyon olarak piskolog tedavisi verselermiş süper olurmuş çünkü sihirli göz kullananlar gün gün beyin olarak eriyor.
'' Özelimi nie açtın , Ne var ? , Buyrun '' gibi saçma sapan tepkiler ve hatta daha fazlası ben minimize ederek yazdım. Ayrıca öyle beklemek , özelimi açıpta bakacak mı yupppiiiiiiiiii beni seviyor =))

22 Ocak 2013, 11.25
Tombala gibi facebook duvar yazısı gibi fıstık kazandığımız etkinliklerde de zam yapmalı gamyun.
Olmuyor böyle ekonomik dengeler bozuluyor bütçe acık veriyor:)
22 Ocak 2013, 11.56
Birgün Roman mahallesinde bir kavga çıkar ve bir kişi yaralanır.
Telefon acılır,  ambulans çağırılır ve hasta yakınlarından birisi ambulansta şöförün yanına oturur ve o cümleyi kurar..!
"abee üttür üttürrrrr avamızz olsun" :)

Yanı sonuç değişirmi değişmez ama KedidirKedi_TowardX dediği gibi özelliklerin yanına birde psikolog desteği eklense gayet güzel olur:):)

Saygılar...
22 Ocak 2013, 12.06
3 yıl önceki gamyunu hatırladım da.. Hiç bir özellik kısıtlanmadan, resim görme gibi en temel haklarımız için extra para vermek zorunda olmadığımız zamanlardı..

22 Ocak 2013, 12.17

hamdolsun kriz bizi teğet geçti :D benim psikolojik desteğim bedavaya geliyor adaşım sağolsun.

22 Ocak 2013, 14.03
En doğrusunu zac bilir.Bunda da vardır bir bildiği....
22 Ocak 2013, 14.24
Ve akıllarda soru işareti bırakacak o cümle gelir , '' vardır bir bildiği '' Sabaha kadar araştırsak bulamayacağımızı düşünüyorum , nedir acaba o saklı bilgi.Belki de bu zamlar sebebini düşünmemiz için yapıldı , değil mi Perinn ? 
22 Ocak 2013, 16.36
Yönetime !!!! Artık blog yorumlarınıda beğenebilelimm... çok blog yorumlarında fikirler aynı oluyor, bizde fikrimizin aynı olduğu yorumu beğeniverelim gitsin:

Mesela Duygun KedidirKedi_TowardX ın yorumunu çok beğendi :) ayrıca bir tiyo veriyim kendine, buyrun diyene ''2 çay biri açıkolsun '' deyin tövbe bir daha buyur filan demiyor :)

şaka kısmını geçersem biraz fazla gibi gibi olmuş %25 artışlar.... Hem insan önceden bir bildirir, yeni zamlar kapıda diye haber filan yapar, biz milletçe böylesine alışık değiliz çok konuşuruz bunu bak diyim size :) 

en son ciddi not: puan koruma sabit kalsaydı keşke, puan koruması olan özel salonlara teşvik resmen bu ://
22 Ocak 2013, 18.07
Güzel abim, bunların bize gelişi o kadar zaten, inan ki biz de mecburen yansıtıyoruz, kâr filan koymuyoruz üzerine. Sabah gidiyoruz 05:00 gibi hâl'e, bakıp seçiyoruz, aradan güzel özellikleri,en tazesini. E bir de bu aralar, don oldu, kar yağdı, sis çöktü, sel bastı, yan battı, çamur oldu derken, durum bu :))

Not: Fiyatı artan özelliklerimizin, en son 2009 yılının Ağustos ayında fiyatlarını değiştirmişiz. Ben bir vatandaş olarak, 3.5 senede bir gelen Vergi, trafik cezası, pasaport harcı, ehliyet ve sigara fiyatı artışına razıyım :)
22 Ocak 2013, 19.03
madem öle turnuva ve tombalayada zam gelsin hıh... neyseki zam gelmeden stok yapmıştım.. :)) sanırım gamyunu azaltarak bırakcam.. ://
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın