gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Oyna(ş)mak istiyorum senle!!!!

23 Ocak 2013, 17.32
A- A+

Seni serbest bıraktım korkusuzca. Çok da keyifliyim bu yüzden . Kimseye de kulak astığım yok bugünlerde. Bir yandan ikimizi mutlu etmeye çalışıyorum , bir yandan da fısır fısır konuşuyorum senle...

Seni seviyorum çocuk !! Öyle temiz, öyle saf , öyle duygusalsın ki , canım titriyor üzerine...Elinde dondurman ve balonunla kafa tutuyorsun ya her şeye; bayılıyorum sana . En önemlisi de ne biliyor musun? Hiç büyümüyorsun, bana inat , unuttuklarıma inat...Coşkuma engel olamıyorum. Ellerinden tutup ; fırıl , fırıl dönmek istiyorum kahkahalar atarak..Yahu oyna(ş)mak istiyorum senle !!!!!! Gülme bana......

Yok , yok ....Çok da şımarma söylediklerime! Bazen kızıyorum sana aslında. '' Dediğim dediktir '' ''yok dedimse oluru yoktur'' derken ; neden aniden yan çizip peki diyorsun , boyun eğiyorsun bazı şeylere...Yoksa sende mi korkar oldun hayattan ,  hayallerinin yıkılmasından? Sakın sen bu kirli dünyaya bulaşma! Onunla hiç tanışma ! En iyisi okul anılarını, sıra arkadaşlarını, ya da ilk aşkını hatırla.Asla sana '' neden çocukça davranıyorsun ''demiyeceğim. Olduğun gibi kal. N'OLUR HİÇ BÜYÜME. Sen benim çilli suratlı , sevimli , minik bebeğimsin..İçimde devleşen küçüğümsün. Kendini iyi koru emi?

Yaşamıma yön verdiğinin, gülüşlerimin, umutlarımın sebebi olduğunun farkındasın değil mi? Hissetmeyi senin sayende unutmadım ben. Sevmeyi, karşılıksız sevmeyi, sarılmayı ve cesareti senden öğrendim .Ara sıra çık olduğun yerden. Bana seni hissettir. Kıpır kıpır bakışlarınla , neşeli gülüşlerinle,  yüreğime sevgi tomurcukları saçarak bak bana.

Ne kadar yaşlansa da bedenim, ne kadar buruşsa da ellerim, yüzüm ne kadar solsa da ; kalbimde , en derinlerdesin, içimdesin.....Beni ben yapan içimdeki sensin. SEN BENSİN....

Bir çocuk var içimde

İstekleri sınırsız.

Bazen akıllı, uslu adam gibi

Bazen mızmız mı mızmız!!!

***************

Bir çocuk var içimde

Hayelleri toz pembe,

Bazen gider aklı başından

Bazen gelir kendine

***************

Bir çocuk var içimde

Herkese sevgi dolu

Bazen açar havası, günlük güneşlik

Bazen olur bulutlu...

***************

Bir çocuk var içimde

Kimseye söyleyemediğim,

Bazen mutluyum onunla

 Bazen söz dinletemediğim.............................( alıntı)

 

Sevgi ve saygılarla......

YORUMLAR

24 Ocak 2013, 00.07
Çok güzel...Tebrik Ederim..
24 Ocak 2013, 08.30
     Bu başlığa tepkisiz kalamadım. Ne kadar zekice değil mi Tevazu.. Bi önceki blogunuzu da okudum. Akl-ı selim herkesin hemfikir olacağı, daha önce konuşulmuş konuları temcit pilavı haline getirmek sıkıcı bi durum bence. "Şiddete hayır" evet ee tabii ki hayır. "Üç cocuk pompalamasına hayır" evet ona da hayır tabii ki. İkisinin bi farkı yok bende yani..

    Dediğim gibi bu başlığı görünce dayanamadım artık. Kimin ne yazacağını söylemek benim haddim değil. Popüler yazı kültürü denen bi şey var. Benim bunu seviyor olmamam da bi şey ifade etmez. Tercihlerimi o yönde kullanırım. Sizin türünüzde yazan arkadaşlara beğeni yorumları yapmanız dışında, fikrinizi zikreden bi şeyler okumak istiyorum ben açıkçası. Yani zaten bu tür yazılarınızı seven ve takip edenleriniz var. Kırmadan eleştiri yapabildiğimi umuyorum... yazmayı sevdiğiniz için, eleştirimin yapıcı olduğunu düşündüğümü de belirterek. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın