gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ORTİM CANIM KANIM :)!!!!!!

23 Ocak 2013, 23.39
A- A+

selam*merhabaların ardından

Elim tek karşılık 2 kısaltma hafri  b.ş. (bol şans demek bilmeyenlere :)

Neyse ortak taşla ses yok  ortak el nasıl ses yok  Ya ortak neden eşli oyundayız ses cıkmaz karşıdaki BAYAN üyedir.

Nenden konuşşsun demi!!!Cünkü konuşursa her konuştuğu  ERKEK üye potansiyel asılıcı (ne demekse:)) olduğu için neme lazım OYUN için gelmez cünkü hiç bir ERKEK üye :)

biraz sert oldu gibi görünsede giriş kısmı,geçekten öyle yada ben yeni öğrendim bunu.Eşli oyunlarda neden se bir bayan niki ile ortak olunduğu zaman KONUŞMAYACAKSIN :)

Çünkü sen ne yazrsan yaz o uygun görmesse elini taş durumunu ciftini vs yi sana UYGUN görürse yazar.OO hele bide resmi varsa ve o resimde bir MANKEN edasında ise değmeyin keyfine ORTAĞINIZIN.ağzındna cımbızla laf alırsanız ne mutlu SİZE.

Oyun kurmak için o kadar uğraşırsın.Tam biri gelir cıkar gider.Hıı bi bakarsın puanın biraz yükseklerde dedimse de 20 bin falan :) sizdaha 15 binlerdesiniz ya beğenmez sizi gider :)

Masaya girersiniz birinin karşısına müs.(müsade demek) çıkarsınız.diğer masaya girersiniz ort. var (ortim var demek) cıkarsınız merak edersiniz o masaya bakarsınız ama  nedense bi ortak hiçç gelmez hatta masa dağılır :)

Neyse uzatmadan  sonlandıralım eşli oyunlarda EŞLİ oynayalım kimse kimseyi kırmasın hatta kimse asılmasın ki karşınızdaki size kötü davranmasın..Unutmayalım ki her yaptığımız hareketin her ne kadar sanal da olsa MUTLAKA GERİ DÖNÜŞÜ vardır.

Not::söz meclisten dışarı Yazdıklarım bu şekilde davranan kişileredir,Herkesi dahil edersek oyun oynacak kimseyi bulamayız koca GAMYUNDA :)

 

YORUMLAR

24 Ocak 2013, 09.45
Herkesle de eşli oyun oynanmaz ki yani en azından ben asla oynamam..hem ortim var benim kimselere değişmem onu...burdan onu kocaman öpüyorum:)))))
24 Ocak 2013, 11.17
kadın ortağına her halükarda asılan erkek  sayısının hiçte küçümsenmeyecek kadar çok olduğunu düşünüyorum. benim tahminim yüzde 75-85 arası.
24 Ocak 2013, 12.00

ben eşli oyunlara artık girmemeyi tercih ediyorum girsemde kız kardeşimle oynuyorum  hatta resmimi bile değişip erkek resmi koydum buna ne diceksiniz neden acaba birazda suçu erkekler kendilerindemi arasa

 

24 Ocak 2013, 13.00
Yıllardır gamyunda oyun oynarım hiçde rahatsız olmadım şahsen ne eşli nede tekli oyunda hee bazı istisnalar olmuştur o ayrı,medenice iki selam sohbet hele kafa dengi ise espriler bile yapılır oyun oynanır bukadarda basit bence...
24 Ocak 2013, 13.12
Bırakalım bu tek tarafı suçlama işini. Ne bayan üyeler görüyoruz biz buralarda hatta bazı yerler direk dallasa bağlamış durumda ama lafa gelince suç erkeklerde ? Karşıdaki üyenin konuşmamasına gelince , konuşmuyorsa gözardı edersin bir oyun verir çıkarsın büyütülecek bir şey değil , dünyanın sonuda değil.
24 Ocak 2013, 13.51

ben de konusmayı cok severım.ama cok konusmam cogu kes yanlıs anlasılıyor.ama olsun .yınede degısmem huyumdan.zaten konusmayacaksam burda ısım ne.pc de zaten kurlu oyun var.o zaman robot gıbı onunla oynarım.ınsallah sızde bol bol konusan ınsanlaer tanırsınız.oynunuzdan da zevk alırsınız.

gamyun benım ılk sanal sıtem.cok ıyı arkadaslar edındım burda. yasasın gamyun.

ıyıkı varsın.ıyıkı gırmısın. ıyıkı sızlrı tanımısım.yasasın.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın