gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

AŞK BAŞLADI BİTTİ :))!!!

09 Şubat 2013, 14.23
A- A+

Yeni bir aşk doğuyor..Hadi heemen üst bant atalım eşli oyunlara girmeyelim eşli salonlardan uzak duralım..Bilmem  hangi salonda aşkımızın 3. başlayış günü şerefine 10.000 milyon fıstık ödüllü turnuva yapalım.gmsnn yi de sponsor ilan edelim :))

Yasaklar başlamış hayatımızın oyun sohbet olan kısmı sadece xxxx ve oyun olmuş sohbet kısmı sadece ona özel olarak devam etmektedir..

--Canım sen hiç baana üst bant atmadın ama

**Olur mu hayatım hemen atıyorum (xx/arada kalp öpücük ve nik :)) döşenir klometrelerce üst banttan devam eder :)

Bu olaylar ve benzerler her gamyun girişte ve cıkışta devam eder durur.

bir müddet sonra aşıklar artık yavaş yavaş başka salonlarda da olmak isterler ve birden erkek yada bayan bi eşli salona bi şekilde girer girer de kıyamet işte burdan sonra kopar :)

--Ben demedim mi sana girme diye ben senin için kaç günler oldu bilmem ne salonuna girmedim eşli salonların yanından bile geçmedim bu muydu değerim bunu neden yapıyosun bana bunu mu hak ettim ben tamam gidiyorum istediğin gibi...

OOO yazarken bile bi hoş oldum okuyanlara allah sabır verin :)

Birazcık da olsa yaşamadık mı bunları :))(sözüm meclisten dışarı tabi yaşayanlara:))

Bi zamandır yazamadım bi kaç not düşme ihtiyacı hissetttim

durun düşeyim notu :)) NOTT :::Yoruma kapalı bloglar olması uygun değil sanırım yorum yapılmıcaksa sadece bot defterine yazın yeterli(cünkü okuyanın fikrini siz bilmedikten sonra yorum olmadıktan sonra yazmaya gerek var mı ??(şahsi fikrim)

 

YORUMLAR

10 Şubat 2013, 16.02

Tecrübe konuşmuş sanki:)

Kişisel uyarı: Gamyun aşklarıyla beslenmek göbekte ve kalçada fazla yağlara sebep oluyor. O yüzden biz yemiyoruz:)

10 Şubat 2013, 16.22
ayyy çok güldüm yaaa mykan hadi üst bant atıp atılmamayı anlarımda ama şu odaya ben olmadan girme felandı fıstıkdı çok komiğime gitti yaaa   .m ykannn sankim yaşamış gibi anlatıverdinnn :D:D:D:D:DD: 
10 Şubat 2013, 16.39
Favori yazarım mykan'ım entellektüelim halk adamım =) Yine o eşsiz yazılarından birisine imza atmışsın. Başarıların devamını diler , nice yazılar yazmanı canı gönülden isterim :) 
10 Şubat 2013, 17.24
Mykan, karamsar havayı dağıtan esprili yazınız için teşekkür ediyorum.Şahsen bana çok iyi geldiniz. Evet yorum gerekliliği konusunda hemfikirim sizinle. Yorum istememek," bu konuda söyleyeceklerinizi duymak istemiyorum" anlamına gelir. Bu tür paylaşımların adı "monolog"dur. Sizin de ifade etmiş olduğunuz gibi not defterleri bunun için yeterlidir.
10 Şubat 2013, 18.25
Sözün tam mecliste tartışılcak konu ama :)))

Mükemmel bir blog. Oku ve takip et moduna girdim. 

Elinize sağlık
10 Şubat 2013, 18.47
Çok doğru ve yerinde gözlemleriniz için sizi kutlarım.Üst bandı okumamak için sayfayı iyice yukarı kaldırıyorum.Çok gereksiz ,abartılı,reklam kokan aşklar kimin umrumda.Sevdiğimin sevgi sözlerini sadece bana söylemesi yeterli kime ne benim özelimden.Bide salona girince aşkım hoşgeldin,aşkım beşgittin gibi yazışmalarada ayrıca çok sinir oluyorum ne gerek var böyle anlamsız gösterilere.Eğitici ve bilgilendirici aynı zamanda tebessüm ettiren yazılarınızı dört gözle beklemekteyim.Başarılar Mykan.....
10 Şubat 2013, 19.21
Deli mykan delii deliii deliii sen :))) 
Üst bant deyince aklıma düşürdün yaa , kalp çiçek üst bandını geçtim de, seviyoruz Ataya seviyoruz der durursunuz, şurada bi dogum günü üst bantı veren bile olmadı, akşama kadar böööle baktım :)))) Görüyorum , uğruna tombala çekiyorlar 100 bin fıstıklı 200 bin filan, şu rumuzlu arkadaşımız için diye. 
Gerçi bir kere xsökeli opumuz,  sanırım üst bantta duyurmuştu Ataya adlı rumuz Mesela adlı şiiriyle 1. olmuştur diye. Hediyesi kısmında bişey yoktu , alnımdan öptülerdi galiba:)) 
10 Şubat 2013, 20.03
Üst bantları okuma adetim olmadığını farkettim  bloğu okuduktan sonra gidip okudum ve aşk mesajı içeren bantları okurken o kişileri blogla bütünleştirdim hala gülüyorum:)))
10 Şubat 2013, 21.15

@zülal acaba tecrübe mi :)

@ucurtmamveben inan daha da ilerisi var :)

@Kedidir kedi bayılıyorum yorumlarına sen olmadan bloglar olmaz :)

@Ladin06 maksat idden gırgır olsun birazcık kafamız dağılsın az da bloglar neşe dolsun

@06Seymen takibe devam merak etme yanılmcan yazılar gelecek yakında yine :)

@nazlıyani evet sizde takibe devam

@Atayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi gün seni anlatıcam eni konu inan buna :) sende şaşırıcaksın o zaman :)

@s0ng daha neler var orada bi bilsen üst bant başka bi alem :)

şimdilik bu kadar saat 21:14 itibari ile :) bundan sonraki yorumlara şimdiden sağolun

 

 

10 Şubat 2013, 22.57

    Anlatılanları ''şahsım  olarak   ben    yaşamadım  ''   desem kimse inanmaz.Ama  benden  daha  tecrübeli olduğun  paylaştığın büyük resimde  çok açık görünüyor  Mykan :)))

   Diğer yandan   yoruma  kapalı  bloglara çok takıntılı değilim.Sadece  ucu  açık bir  konuyu,  kuyuya  taş atarcasına   kaleme  almalarına,  sonrada   kuyunun  deliğini kapamalarına karşıyım.Biz 40 akıllılar,  tünel kazıp  o taş  atılan kuyuya  başka  blogdan gitmeye  çalışıyor  ve yolda  arıza  veriyoruz.

  Mirza78;   sakın öyle birşey yapma, adımız çıkar :)  Yakın geçmişte  nickimi çaldırdığıma  şahit  olmuştu sanırım herkes.Bu  vahim olayın  görünmeyen  yüzüde vardı.Nickimi çalan şahısın  nicki kadın  gibi görünsede,  aslında erkekmiş.Eeee nickimi erkeğe  çaldırmam bayağı  espri malzemesi olmuştu.''adama neden verdin  nickini ?  aranızda birşeymi  var? ,  bilerek  vermişsindir ''  gibi ...    Ama   bu esprileri  bile ciddiye  almış  bazı  mizah  yoksunları:)  O yüzden   Mirza,   öyle  bir üst band  beni de, seni de bitirir :))  Ama yedek nickin varsa , bayanmış gibi at, havam olur.:)))

11 Şubat 2013, 00.21
komik vede hoş bi yazı olmuş :))

sanaldada kısıtlamalar

kıskançlık ihtiras ve farklı odalara girerek ihanet etmek :))

bazen düşündürücü bazende amannn diyip geçiverilecek bi olay

amam bütünüyle bakarsak zaman okuması zaman kaybı dğeil

elinize sağlık
11 Şubat 2013, 00.41
Ay çok güldüm. Sen çok yaşa emi mykan. :)
11 Şubat 2013, 00.50

...esli salonunda tesadüfen tanimislardir..Ikiside aslinda hic esli oyun oynamaz ,gecerken sadece bir arkadasa bakmak icin ugramis aman madem geldim bir oyun yapayim bari demistir..Selam,nerden , yas kac ,aaa sendemi yenigeldin bu salona diye baslayan bir sohbet ve 3.gün nickler degismistir artik .Örnek:Sen bensin----Ben senim ...Masada asla bayan kullanici yazi yazamaz ..Biri masaya misafir bile girse o artik bütün gecenin konusu olacaktir..Kimdi bu ? taniyorsun degilmi ?Özelin acikmi senin ?Neden gec yaziyorsun ?Birine yaziyorsun degilmi ...Yasaklar yasaklari getirir..Zaten coktan baska birine gözü kaymistir 2 gün önce Sen yillardir aradigim huzurumsun,yaninda öyle mutluyumki..Seviyorum seni ben askimmmm smile Resmi..smile Resmi ..smile Resmi...yazan ... Hatta Üstbantta askalarini haykiran ,sevgilerini kusan asiklar gitmis ..Birbirlerine görünmemek icin baska nicklerle gelen , nicklerini degistirien hatta aniden ortadan yok olan kullanicilar oluverirler.. Daha yazacak cook sey var ama onuda ilerki zamanlara sakliyorum ..Mykan süper konu ,gülümsettin ,sagol varol ...

  Dipnot... Ataya Gecmis dogum günün kutlu olsun nice yillara ..smile Resmi smile Resmi Seni Seviyorum :))...

11 Şubat 2013, 02.13
Cimrisin Berrak cimrisin işte:)) 
Adam üst bant diyor sen buraya :))  
Teşekkür ediyorum Berrak, şaka bi yana bak dinle ne oldu:))
Ayy dedim ne ince kız, dur rumuzuna bakayım da doğum günü yakındaysa bi bant ona geçeyim bari:))    diye düşünürkennnn ahh aceleci ve telaşlı ben, dogum gününü 11 şubat görmeyeyim mi , hiç de üst şeye yazı yapmamışım, aldı beni bi telaş iyi mi:)
İyi ki bilmediğimden oyalanmışım he, bi dikkatli bakınca ne göreyim; SON GİRİŞ TARİHİ:))
En son giriş zamanı2013-02-11 01:41:40  Ben Her Geçen Gün Çok Salak Biriyim, HERRR:))
11 Şubat 2013, 04.38

  Atayacigim...Benim dogum günüm seni tanidigim gündür :)))Sey yok bana geldigin gündür:)Sen Her Gecen Gün Gözüme Daha Bir Hos Görünüyorsun diyorumda baska bisey demiyorum :))))

   Uff tamda ask mesk blogunun yorumunda...Adimiz cikacak :) Yok canim niye ciksin..dimi ?

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın