gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Size Ipad Mini, Ipad Touch ve Ipod Nano Vermek İstiyoruz

22 Mayıs 2013, 12.07
A- A+

NOT: Kampanyamız tamamlandı ve kazananlar belirlendi. Kazananlar sırasıyla; SEYIT_89, в۸я۸и ĸ۸я۸н۸и, !! TuTKuMoLLL !!. Mangırkart yetkilileri, en kısa sürede, aşağıda belirttiğimiz hediyeleri, kendilerine gönderecekler. Yeni kampanyalarda görüşmek üzere :)

Not 2: Bu blog gelecekten yazılmıştır :)


Daha önce Mangırkartla nasıl alışveriş yapılır, nerelerden alınır bilgilerini içeren 2 tane blog yazmıştım. Biliyorsunuz (yoksa bilmiyor musunuz?) Mangırkart ile alışveriş yapanlara, diğer ödeme yöntemlerine göre %40 daha da fazla fıstık veriyoruz. Yani mobil ödeme ile alışveriş yaptığınızda 10TL ödeyip, 10 bin fıstık alırken, Mangırkart ile alışveriş yaptığınızda, 10 TL ödediğinizde 14 bin fıstık almış oluyorsunuz. 

Tüm bunlar yetmez diye düşündük, onun için Mangırkart yetkilileriyle konuştuk ve bir kampanya daha yapalım ve Ipad Mini, Ipod Touch ve Ipod Nano verelim diye karar aldık. Bunun için yapılması gereken çok zor değil. 3 ay boyunca Mangırkart ile en çok alışveriş yapan (adet, değil TL tutarı) 3 kişi sırasıyla, Apple iPad mini  16 GB WI-FI, Apple iPod Touch 16 GB  4. Nesil ve iPod Nano 16 GB  7. Nesil kazanacak.


Hızlıca, soru cevaba geçelim
Soru: Mangırkart nedir?
Cevap: MangırKart, internette alışveriş ya da hizmet satın almada kullanılan bir ön ödeme kartıdır. Aynen telefon hattınıza para yükleme gibi, mangırkartları temin edebileceğiniz çeşitli yeler var. Bu yerlerden mangırkart istiyorum dediğinizde, istediğiniz miktar karşılığında size “wdfks-asdl-a33s-3aa4” gibi karışık harf ve rakamlardan oluşan 16 haneli, pin dediğimiz numaralar verilir. Bu pini kullanarak, hesabınıza fıstık yükleyebilirsiniz

Soru: Bu Mangırkart’ı nereden alabiliriz?
Cevap: İnternet kafelerden, bu kartın satışını yapan bazı internet sitelerinden ve faturamatiklerden alabilirsiniz. Hangi internet kafelerde satıldığını öğrenmek için www.mangirkart.com  sitesine girip, “MangırKart nereden alınır?” başlığına girip, bulunduğunuz ere en yakın internet cafenin, adresini telefonunu bulabilirsiniz. 

Bir de fatura ödeme noktaları var, her şehir de artık. Adı “FATURAMATİK” olan bu fatura ödeme noktalarından da, Mangırkart pinlerinden alabilirsiniz. Oraya ödeme yaptığınızda, size bir makbuz veriyorlar ve bu makbuzlar üzerinde, kullanacağınız pinler bulunuyor. 

Ve son olarak, internet üzerinde satın alabileceğiniz, aşağıdaki siteler var, bu web siteleri üzerinde de satın alabilirsiniz. Sitelerin adresleri de şöyle;
www.kolayodeme.com.tr/
www.mtcgame.com/Oyun/mangrkart-/mangrkart-smile Resmi
www.bayioyun.com/kategorismile Resmi9/mangirkart.html
www.turkpin.com/?p=Games&view=420
www.atagame.net/Paket-181-388-mangir-kart-paketleri.html

Soru: Peki bu bahsettiğiniz hediyeler neye göre verilecek?
Cevap: Bugünden itibaren yani 12.02.2013 saat 00:00 dan, 3 ay sonra, yani 12.05.201323:59:59’a kadar, mangırkart ile en çok alışveriş yapan (TL tutarı olarak); 
1.kişiye Apple iPad mini  16 GB WI-FI
2. kişiye Apple iPod Touch 16 GB  4. Nesil
3. kişiye Apple iPod Nano 16 GB  7. Nesil
hediyelerini vereceğiz.

Soru: Benim 1 den fazla üyeliğim var, tüm üyeliklerimden ayrı ayrı aldıklarım birleştirilip, yaptığım alışveriş öyle hesaplanır mı?
Cevap: Hayır, bizim esas alacağımız sadece tek bir üyelik. Yani 3 ay sonunda, üyelik bazında hangi üye en fazla Mangırkartla alışveriş yapmışsa, o üye bu hediyelerden birini alacak. Onun için tek bir üyeliğiniz üzerinde bu alışverişi yapmanızda fayda var.

Soru: Bu Mangırkartları bulmak zor geliyor. Birini buldum, o kişiye para gönderiyorum, o bana Mangırkartla fıstık alıp gönderiyor, onlar benim alışverişim sayılır mı?
Cevap: Öncelikle böyle bir yöntemi kullanmanızı doğru bulmuyoruz. Çünkü muhatap olduğunuz kişi kimdir, nedir bilmiyoruz. Parayı gönderdiğinizde, sizi kandırabilir. Onun için bu işlemi direk sizin yapmanız en doğrusu. Diyelim ki tüm bu uyarılarımıza rağmen, yine de bu yöntemi kullanıyorsanız, eğer o kişi, mangırkart ile fıstıkları alıp, sadece size transfer ediyorsa, gönderilen fıstıkların, hangi yöntemle alındığını bilemeyeceğimiz için mangırkartla alınmış gibi sayılmaz.

Soru: Bence kesin bu hediyeleri kendi adamlarınıza vereceksiniz, doğruyu söyleyin, kandırmayın bizi, yalansa yalan diyin.
Cevap:  Yalan değil doğru. Tam şu an itibariyle, toplam 5 milyon 873 bin 675 adamımız var bu sitede ve bu kadar kişiden 3 kişiye, bu hediyeleri vereceğiz.

Soru: Kimin kazandığını ne zaman açıklayacaksınız?
Cevap: 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü, Facebook’daki Gamyun sayfamızdan ve yine bu blog da açıklanacak.

Soru: Nasıl haber vereceksiniz ve göndereceksiniz bize?
Cevap: 12 mayıs’da kazananları belirleyip, 1 hafta içerisinde o kişilerle irtibat kuracağız. Eğer 1 hafta içerisinde irtibat kuramadığımız kişi ya da kişiler olursa, sıradaki diğer kişilere ulaşıp,(4., 5., 6. gibi) kargo ile gönderebileceğimiz bilgileri talep edeceğiz ve gönderimini sağlayacağız.

Soru: Başka sorum var mı? Yok galiba!
Cevap: Hayret!

Soru: Bi dk, bi dk, var.
Cevap: Evet, bekliyorum!

Soru: Aslında sorum yok da, sırf pisliğine var dedim, bakalım beni dinliyor musun, orda mısın diye.
Cevap: Meşe odunuma erişimim çok kolay, aklında bulunsun.

Soru: Anca tehdit et zaten, değil mi?
Cevap: Ederim. Ayrıca yeni iskambil kağıtları, eskisine göre daha güzel oldu.

YORUMLAR

12 Şubat 2013, 13.46

salonculuk oynayan üyelere yönelik bi uygulama olmus. cünkü en cok onlar fıstık alıs verisi yapıyor. kiraydı,puan korumasıydı, +50siydi vs vs.. derken cüzdanlara kuvvet diyorduk. standart bi üyenin bu hediyeleri kazanma sansı uzak ara ihtimal olacagına göre, yeni slogan -mangır kartlarınıza kuvvet-  :) haydi hayırlı olsun diyoruz ve bol sanslar diliyoruz...

12 Şubat 2013, 13.52
Ne kadar düşünceli bir site üyeleri için ellerinden geleni yapıyorlar.Yoksa mangır kart satışları artsın diye bir düşünceleri asla yok.
Gmsnn abi sayın yöneticim önemli olan verdiklerinizi kazanmak değil onları kazandıktan sonra kullanmayı becerebilmek .
Ben kazansam onlar bana bakacak ben onlara anlayamayacam hallerinden sehpanın üstünde kullanılmadan bekleye bekleye heba olacaklar:)) Söylemesi ayıp bu tür konularda biraz kalın kafalıyımdır.
Neyse bir rakip elendi katılmayacağım ilgilenenlere duyurulur.
Düşünce güzel.Devam gamyun.

12 Şubat 2013, 14.08

   En azindan Blog paylasimcilarina bir güzellik yapilmasini bekliyorum ben sahsen ..Bu mesaj yollama özgürlügü olabilir ,salonlara rahat girme olabilir ,hatta abartip elit üyelik verin bile derim :))).

  Birde yurt disindakiler bu mangir karti nerden temin edebiliyormus bunu sorsak..Kabul etmeliyimki güzel bir kampanya olmus ..Gerci benim yararlanamayacagim bir kampanya ama olsun ..Güzel güzel...

12 Şubat 2013, 14.27
Şu %40 lık fark cazip geldiği için bu gün ilk kez mangırt kartla fıstık yükleyip özelliklerimin süresini uzatmayı düşünüyordum ama ondanda vazcaydım şimdi bu bloğu görünce :)))

Yada ben yine yükleyeyim ama siz kampanya için yüklediğimi sanıp, yüklediğim fıstığı görüp  dalga geçmeyin benimle, olur dimi :)))) yada bekleyim bir iki gün ben yine , yada yada mobille devam edim ben nasılsa oradanda tur hakkı.... üffff ...


Neyse.... hayırlı olsun salon sahibi üyelerinize ... umarım tanımadık biri kazanır, çatır çatır çatlamakta var bunun ucunda smile Resmi
12 Şubat 2013, 14.59
yeni iskambil kağıtları eskisine göre daha güzel oldu demişsiniz ilk başta zorluk çektik zaman çok parlak geldi gözümüzü alıyordu zamanla alıştık başka ne yenilik gelecek bekliyoruz...
12 Şubat 2013, 15.11
ipadler ipodlar Çin malı mı diye bi soru gelmemiş. Benim sormam olmaz şimdi, biriniz sorsanız nasıl olur?
12 Şubat 2013, 15.15
Son olarak çin malı ayfonla gamyuna giriliyor mu bunu da merak ediyorum. Bu merakım ayfon için aplikasyon çıktığından beri de devam ediyor. Teşekkürler. 
12 Şubat 2013, 16.15
yurt disindakilere gene birsey yok paypalla ödeyenlere mesela mangirt karti ben nerden bulayim
12 Şubat 2013, 17.59

heheh bakın hele cinmalımı sıpotmu orjinalmı :D:D:D:D

 

12 Şubat 2013, 18.40
 NE OLURSA OLSUN SEN BITANE GÖNDER
12 Şubat 2013, 19.41
YURT DISINDA KATILAN UYELER ICIN GECERSIZ BILGINIZ OLSUN :)
12 Şubat 2013, 19.46
Yeni iskambil Kağıtları Süper Olmuş. Emeğinize Sağlık.
12 Şubat 2013, 19.50

@gmsn yurt dışına da bi çözüm bulman gerek!Hatrı sayılır salon sahibi var yurt dışından da.

diğer yönden salon sahiplerinin işine yarıyacak bi uygulama hayırlı olsun

Kazanana da şimdiden tebrikler (umarım blog mayısa kadar kalmaz :))

12 Şubat 2013, 19.56
Yurtdışındaki arkadaşlar, özellikle Almanya'da ki üyeler, www.mangirkart.com adresinden, kendileriyle irtibata geçip, nereden Mangırkart alabileceklerini öğrenebilirler. Yurt dışındaki bazı internet kafelerde satılıyor çünkü.
12 Şubat 2013, 20.02
:))))
Ben kampanyadan çok yazı ile ilgilendim.:)

Son 4 soru ve yanıtları çok sevimliydi.
Ciddi ciddi okurken "Hayret" yanıtıyla kıkırdamalar başladı bende.:)
Kısası, duyuru çok sevimli olmuş, elinize sağlık.
Keşke Odea Bank mıdır, nedir, onun reklam metinleri yazılırken size bir el attırsalardı da o berbat, aptalca soru ve yanıtlara şahit olmasaydık.

-"Yani bana verilen hizmetin aynısı herkese mi yapılıyoooaarr?"
-Axmwhlvnl Hülya sana!-:))))

"Yani hepimiz eşit şansa mı sahibiizzz?"
diye sormayacağım tabii, 6. sorunun -"yalansa yalan diyin" ile biten:) - yanıtını okudum, anladım.:)

Kampanya hoşmuş. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
Bu sitenin dinamizmi, yeni yeni haberlerle karşımıza çıkışı güzel.
Teşekkür etmek düşer bize de.

12 Şubat 2013, 21.40
Merak ettiğim tek bir şey var.
Bu soruları kim sordu, şayet gmsnn kendin sorup cevapladıysan; John Nash lezzeti vermeye başladın:)
12 Şubat 2013, 23.00
Evet verilcek hediyelerin markası nedir ? :)) Apple'ın ürettiği ise olabilir. Ama China'dan gelen mahalle üretimi iPad pek uzun süre dayanmıyorda. Ben bi defa satın almıştım. China'da mahallede üretilen iPad. En son gördüğümde yeğenim oyuncak kamyonuna kum doldurmaya çalışıyordu :)))
13 Şubat 2013, 00.28
Yazının  çok   harika olmuş opum   ama ben  daha nerden  Mangır  kart alınır  nasıl kullanılır  onu bile bilmiyorum  bilsem hemen   elit üye olucam da :)) bence siz Mangır kartları her üyenize  yollasanız daha kolay  olur  her yeniliği yapıyorsunus madem ki bu güselliğide yapsanız  bi zahmet :))
13 Şubat 2013, 01.18
Yenilik  istiyoruz yenilik....aylık elit varda  neden saatle elit yok  siteye ayda ancak 15 gün  online  olan kişiler elit almıyor haklılar da..... saatle çalışan elit istiyoruz.. iki çeşit elit  almak olsun birincisi sitede sürekli online olanlar  için aylık elit.... ikincisi sitede her zaman online olamıyanlar  için saatli elit.. aynı akbil gibi bir şey kullanınca biten  kullanmayınca bitmeyen...sitede online olunca biten  olmayınca  bitmeyen  bir elit  istiyoruz.benim alacağım aylık elit  çünkü sitede devamlı kalan birisi olarak  aylık elit en uygunu...işi olup sitede fazla kalamayanlar içinde en uygunu saatli elit....ıpad mini piyangosu  süper bir  piyango   geç bile kalınmış daha önceden  buna benzer  piyangolar  düzenlenmeliydi:))
                                                      ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:)
13 Şubat 2013, 03.48
benim sorum sa mangırt kart felen değil  alakası yoksa  niye soracaksın diyeceksiniz  hazır cevap verecek bir yetkili varkene  sorayım demiştim Android  telefonlarla ne zaman oyun oynıyacağız  galaksilerle mesela
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın