gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KISACA HAYAT!!

18 Şubat 2013, 23.30
A- A+
Off be kafam duman yine yine ne oluyo ise oysa sigarayıda bırakmış alkolle olan akrabalığımızı da gözden geçirmeye başlamıştık.fakat nerden geldi bu birden duman olma işi bende anlamadım..

Bazan size de oluyodur.durup dururken canınız sıkılır fakat neden sıkıldığını bilemessiniz.Öyle bazan boş boş dolaşır bazanda sağa sola kendinizce sataşırsınız arkadaşlarınıza falan :)

Ama nedense hep bi düzensizlik içinde devam eder gider bu can SIKINTIMIZ sebebi bilinmeden.

Oysa canımızın sıkkınlığı aslında kendimizdendir.O anda hiç bişey yoktur ne  sıkılacak durum vardır nede başka bi olay ortada kendi kendimizie belki bi anlık gafletle belki bi anlık sinirle aklımızdan bi cok seyi geçirir kendimizce can SIKINTIIS dediğimiz olayı yasatırız kendimize.

Oysa günlük hayatımızda kendi kendimizle barışık olsak sonrada etrafımıza neşe saçsak ki bunu yapabilen o kadar az insan var ki!! Sonrasında inanın hayat herkes için hem bizim hem sevdiklerimiz hem etrafımızdakiler için bulunmaz bi nimet olur çıkar...

YORUMLAR

19 Şubat 2013, 11.36
hayatın sıkıntısını stresini alacak o kadar cok şey var ki;ama biz o oralara gitmekten cekiniyoruz yahut gitmek isteyip bir türlü ayagımız o yola girmiyor.bence canının neye sıkkın oldugunu bilmeden sıkılmak kadar kötü bir durum yok.hayattta sıkıntı edecek o kadar güzel şeyler varki lakin bizim hepimiz hani uyur gezer derler ya tam tersi gezer uyur olmuşuz malesef.......         bazen de hani o sıkıntı ile kavgaya girişirsin ya o seni alt edecek yada sen onu,daha sonra iyice bir kapışma oluşur gittiğin heryerde seninle olur.arkadaşların sorar neyin var diye,cevap;canıım sıkılıyor,neye derler,ve o komik cümleler dökülür BİLMİYORUM...İŞTE BU BİLİNMEZ SIKINTIYI ALT ETMENİN YOLU İNSANLARIN SIKINTISINI SIKINTI EDİNMEK...tabi mantık dahilinde. 
19 Şubat 2013, 21.01
Sevgili Mykan..Bazenden biraz fazla oluyor o anlatmaya calistigin seyden ..Sana özel olmadiginin farkindaligini sevdim :) Gecer , gececek, gecmeli..Hoskal :)) Bence gecmistir bile artik :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın